Nişanlımın uyku problemi ??

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba arkadaşlar, 10 aydır nişanlıyım, ve tam 2 ay sonra düğünüm var Allah izin verirse..
Sorunum ise nişanlımın erken uyuması.. İşi yorucu, inşaat sektöründe çalışıyor bunu anlayabiliyorum,bazen kolumu kaldıracak dermanım olmuyor diyor.. ama evlendikten sonra da mı hep böyle olacak..
Mesela saat 19:30 gibi evde oluyor genelde , yatsı namazını kıldıktan sonra ses kesiliyor kendisinden.. Zamanında kendisini çok üzdüm,çok problem yaşadık ben hala onların yorgunluğunu atamadım,kendimi uykuya veriyorum diyor.. Ama mesela baş başa olduğumuz zamanlarda da dizime yatıyor mesela bir süre sonra hemen uyuma moduna giriyor, uyuyacaktın yine diyorum yok yok uyanığım diyor..
Bu durum evlenince de hergün hergün böyle olursa ciddi manada çok rahatsız olurum, ne önerirsiniz ? Ne yapmalıyım ??

Yatsıyı kılıp yatması 11 i buluyordur. Bence erken değil. Sabah kaçta kalkıyor ki?

Bir de sen üzdün, düşünmemek için uyuyorum da çok saçma. Alloo kinci misin bu kadar de :)

Uyku apnesi olabilir. Uyku laboratuvarı olan hastaneye gitmesi gerek. Benim eşimde böyle. Cihaz kullanınca geç saate kadar oturabiliyor.

evlenmeden bilemezsin bence bi evlen eğer yine öyle olursa bi çözüm ararsın.

aynı evde yaşamaya başladıktan sonra ayak uydurursunuz birbirinize korkma

Yatsıyı kılıp yatması 11 i buluyordur. Bence erken değil. Sabah kaçta kalkıyor ki?

Bir de sen üzdün, düşünmemek için uyuyorum da çok saçma. Alloo kinci misin bu kadar de :)
Sabah 4 te sabah namazı için kalkıyor, geri yatıp 6.30 da kalkıyor

Siz kaçta kalkıyorsunuz peki? Bundan sonra her gün 6 buçukta kalkın bakalım kaçta yatıyorsunuz?
Doğrudur.. Ben şu aralar evdeyim malum kpss o yüzden onu anlayamıyor olabilirim.. Ama ben de biraz ilgi bekliyorum sadece demek istediğim bu ..

Ya etkekler de bizden cok cekiyor ha
Adam yoruluyormus
Yatsin uyysun rahat birakin ya

Doğrudur.. Ben şu aralar evdeyim malum kpss o yüzden onu anlayamıyor olabilirim.. Ama ben de biraz ilgi bekliyorum sadece demek istediğim bu ..

Yatana kadar ki vakitte size hiç ilgi göstermiyor mu?
Evlenince de akşam yemeğinde, yemekten sonra uyuyana kadar bütün zamanlar sizin. Her akşam annesine gitmek istiyor, her izin gününde başkaları ile plan yapıyor falan gibi dertleriniz olsa hak vericem ama uykusuna laf etmeyin rica ederim.

Yatana kadar ki vakitte size hiç ilgi göstermiyor mu?
Evlenince de akşam yemeğinde, yemekten sonra uyuyana kadar bütün zamanlar sizin. Her akşam annesine gitmek istiyor, her izin gününde başkaları ile plan yapıyor falan gibi dertleriniz olsa hak vericem ama uykusuna laf etmeyin rica ederim.
Gün içinde işten fırsat bulduğu Zaman yazıyor, konuşuyoruz.. Ama bana yeterli gelmiyor sanki, daha fazla vakit geçirmek istiyorum

Ben de çoğu zaman 11 gibi uyuyorum, eşim kızıyor uykucu diye hatta bir yerde konusu geçince beni şikayet ediyor şakalaşıyor. Eskiden de tam tersiydi iyi oldu, resmen rolleri değiştik:KK17:Adamın suçu yok,yoruluyoruz ondan

Gün içinde işten fırsat bulduğu Zaman yazıyor, konuşuyoruz.. Ama bana yeterli gelmiyor sanki, daha fazla vakit geçirmek istiyorum
Anlıyorum. Aynı dertten muzdarip o kadar çok insan var ki. Taraflardan biri çalışıp diğeri evde olunca hele sınava hazırlanmak gibi sıkıcı bir durum varsa insan sevdiğine sarıyor. Umarım tez zamanda kpssyi kazanır rahatlarsınız.

Islerimin yogun oldugu donemlerde saat 20.00 da uyuyordum. Esim tek basina oturuyordu. Siz calismiyorsunuz galiba. Calisanin halinden biraz anlayin lutfen

Islerimin yogun oldugu donemlerde saat 20.00 da uyuyordum. Esim tek basina oturuyordu. Siz calismiyorsunuz galiba. Calisanin halinden biraz anlayin lutfen

Back
X