• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin yaninda kasiyerin bana laf sokmasi

mnkksdry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
60
42
88
32
Arkadaslar.bugun bi markete iade bi urun vermek icin gittik.kiz resmen oyalandi bayan acelemiz var gitmemiz lazim dedigimde kiz benimle tartismaya girdi.nisanlim da ortaligi sakinlestirmeye calisti.ki ayni firmada ben de calistim cikali bir ay olmadi.kiz prosedur busekilde dediginde oyle bi durumun olmadigini bildigim icin kabul etmedim.ve cikarken nişanlım kolay gelsin dedi kiz allah yardimcin olsun dedi.nisanlimin ona gereken cevabi vermesini bekledim yalniz sesizce ayrildi.ki beni haksiz gordugunu farkettim.sizce bu durumda olmasi gereken neydi

Arkadaslar.bugun bi markete iade bi urun vermek icin gittik.kiz resmen oyalandi bayan acelemiz var gitmemiz lazim dedigimde kiz benimle tartismaya girdi.nisanlim da ortaligi sakinlestirmeye calisti.ki ayni firmada ben de calistim cikali bir ay olmadi.kiz prosedur busekilde dediginde oyle bi durumun olmadigini bildigim icin kabul etmedim.ve cikarken nişanlım kolay gelsin dedi kiz allah yardimcin olsun dedi.nisanlimin ona gereken cevabi vermesini bekledim yalniz sesizce ayrildi.ki beni haksiz gordugunu farkettim.sizce bu durumda olmasi gereken neydi
Sizde tam bir gıcık müşteri profili gördüm kasiyer haklı saatlerce mi beklediniz sankii ne oluyormus biraz bekleseniz karşınizda ki de insan.. hem öyle sadece bayan acelemiz var demenizden Kasiyer kavga çıkarmamis sanki siz eksik anlatıyorsunuz gibime geldi

Sizde tam bir gıcık müşteri profili gördüm kasiyer haklı saatlerce mi beklediniz sankii ne oluyormus biraz bekleseniz karşınizda ki de insan.. hem öyle sadece bayan acelemiz var demenizden Kasiyer kavga çıkarmamis sanki siz eksik anlatıyorsunuz gibime geldi
Müşteri her zaman haklı , kızın özel hayatına yorum yapma hakkı yok

Benim de o an gercekten hatam olabilir.ki ben onun da kadina tartismaya girmesini beklemedim.ama allah yardimciniz olsun demesine tepkisiz kalmasi beni üzdü.

Kasiyer kız sevgilin var diye seni kıskanmış ayrıca çok küstahça sana bu şekilde laf söylemesi resmen haddini aşmış bence onu mutlaka şikayet edin !
Nisanlimin gozunde ben haksizim.ki gercekten acelemiz vardi.onun bizi bekletmesi yersizdi.ben de yeni ayrildim bes yil calistigim sirket baska da bi isi yoktu.olsa idare ederdim

Keyfi bir şekilde oyalanacağını düşünmüyorum acemi olabilir. Yine de nişanlınıza öyle bir şey söylemesi çok çirkin bir hareket. Nişanlınız muhatap olmamak için cevap vermemiştir ya da bazı insanlar hazır cevap değildir böyle anlarda bir şey söyleyemezler. Kafanıza takmayın daha fazla

Bazı kasiyerlere acelemiz var diyince sanki küfür edilmiş gibi savunmaya geçmelerini anlayamıyorum🤔

Bende elinde telefonla oyalanan bir kasiyer beye acelem var, çocuğum evde uyuyor dedim ben burda iş yapıyorum diye üste çıkmaya başladı ve benimle tartışmaya girdi..
Acelem olmasaydı şikayet edecektim herkes işini layığıyla yapsın..

Aynenn.ki prosedur bu sekilde deyince ki isin icinde proseduru bildigim icin ben de caliatim burda ve yeni ayrildim dedigimde cikmasaydiniz diyerek kavgaya tutustu ben de alttan almadim.neticede tartistik
Biri bana böyle dese, sinir olsun diye uzatırım, ciddiyim.
‘Hanımefendi biraz acelem var, çabucak halledebilir miyiz?’ dir, benim tavrım ve aksi bir davranış görmedim bugüne kadar.
Sonuçta çalışanların da kafa dalgınlığı olabilir, şahsi bir işiyle ilgilenmiyorsa, bilerek oyalanmak ona zarar aslında.
Ama söylediğim gibi size gıcıklık yapmış olabilir, bir şey diyemem.
Son sözü ise haddini aşan bir cümle, sevgiliniz cevap vermemekle iyi yapmış.
Savunmamak değil, muhattap almamış.

Benim basimada gelseydi olay cikartirdim kesinlikle gercekten buyur bir olay Allah yardimciniz olsun deyipte tepkisiz kalmasi
Aklima beni sahipsiz birakir mi sorusu geldi zaten.pasif gozuktu gozume.ozel hayatimizla ilgili birileri b
Duyduysanız geri dönüp kendini savunsaydınız. Başkasından niye bekliyosunuz?
Haddini bilmesi gerektigini zaten soyledim.

Biri bana böyle dese, sinir olsun diye uzatırım, ciddiyim.
‘Hanımefendi biraz acelem var, çabucak halledebilir miyiz?’ dir, benim tavrım ve aksi bir davranış görmedim bugüne kadar.
Sonuçta çalışanların da kafa dalgınlığı olabilir, şahsi bir işiyle ilgilenmiyorsa, bilerek oyalanmak ona zarar aslında.
Ama söylediğim gibi size gıcıklık yapmış olabilir, bir şey diyemem.
Son sözü ise haddini aşan bir cümle, sevgiliniz cevap vermemekle iyi yapmış.
Savunmamak değil, muhattap almamış.
Yalniz benimle tartstiktan sonra da hemen amirini arayip iademiz aldi.zaten amaci bastan giciklikti

Yalniz benimle tartstiktan sonra da hemen amirini arayip iademiz aldi.zaten amaci bastan giciklikti
Anladım, tabii ki bilerek yapmış ya da yapmamış diyemem, tanımam etmem ve şahit olmadım.
Ama sevgiliniz doğru olanı yapmış, onu söyleyebilirim.

Back
X