• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin yaninda kasiyerin bana laf sokmasi

Anladım, tabii ki bilerek yapmış ya da yapmamış diyemem, tanımam etmem ve şahit olmadım.
Ama sevgiliniz doğru olanı yapmış, onu söyleyebilirim.
Peki muhatap almadi diyelim.ben burdan bizimle ilgili birileri yorum yapar o da oturur izler izlenimi uyandirdi.demek ki bana isteyen laf edebilecek ve benim kocam oturup bunu izleyecek

Peki muhatap almadi diyelim.ben burdan bizimle ilgili birileri yorum yapar o da oturur izler izlenimi uyandirdi.demek ki bana isteyen laf edebilecek ve benim kocam oturup bunu izleyecek
Önceki yorumunuzda ‘sahiplenilmek’ kelimesini kullanmışsınız, en irite olduğum kavramlardan biridir.
İster kocam ister babam olsun kimseye kendimi sahiplendirmem çünkü kimsenin değilim, kendime aidim.
Belki bu sebeple korunmaya, yanımda eşimin de benimle bir olaya karışmamasını normal karşılıyorum.
Bana göre eşlerden biri sinirli ise öbürü yangına körükle gitmek yerine sakinleştirmeli ya da o ortamdan çıkarmalıdır.
Kendi karakterime göre konuşursam zaten beni daha savunacak adam tanımadım, yeter ki susayım diye ölü taklidi yaparlar, hem ağız dalaşına girdiklerim hem de yanımda bulunanlar😂
Ben zaten 5 kişilik savunurum çünkü.

Allah yardımcın olsun mu dedi..... Çok özele girmek değilmi bu.... Hakaret değilmi.... Bi çalışan Bi kişinin nişanlısına hiç tanımadığı birine bu cümleyi kurma haddini nereden buluyor.... Kaçınıza eşinizin yanında Bi kişi bunu dese susarsınız.... Ben çok hadsiz buldum.... Siz naparsanız yapın bu çok avam bir kelime. Bişey diyemiyorum ben normal bulmadım... Başıma gelmedi.... Gelen arkadaşlar olduysa bilemem... Size hak verdim ben... Siz naptıysanız da bunu dedi az bekleyin vs vs diyemem...... Terbiyesiz derim o kişiye bunun savunulacak Bi tarafı yok

Allah o kasiyere denk gelene sabır versin sakın ben gibilere denk gelmesin... Hepimiz çalışıyoruz.... Hepimiz yeri gelip sinirleniyorum... Kimseyi aşağılamıyoruz.. Hakkımız yok.... Net terbiyesiz

Kimseyi küçümsemek istemem ama bazı meslek gruplarındaki insanların eğitim düzeyleri belli. Çok da kibarlık beklememek lazım.
Dimi ama..... Genelleme yapmasamda bazı kişiler böyle lakin iş yeri bunu duymalıydı öyle biriyle çalışmak istemem Firmaya kaybettirir bu.... Böyle insanları şikayet etmeli..... Üstelik hakaret etti diyerek yasal hakkınızı arayabilirsiniz.. Yok öyle bir dünya herkes istediğine istediğini söyleyecek bende o zaman burda haddimi aşıp herkese söyliyim kocalarınıza Allah sabır versin diyeyim.... Sizde susun .. Daha canım ne isterse yazayım..... Yazamam değilmi.... Telefonla bile kimseye hakaret edemezsiniz insanlığı terbiyeyi geç yasal olarak suç... Burda bile ban var.... O kasiyer bu şekliyle işinden olur... Böyle devam ederse.... Siz susmuşsunuz herkes susmaz... Haklısınız sonuna kadar...

Ben ekmek parasından olmasın diye düşünmem.... Bu gün size yarın bana . Diye düşünürüm... Umarım sizden sonra haddini bildirecek birine denk gelir... Nişanlınızın yerinde olsaydım ona ağzını topla sen kimsin derdim işine bak haddini bil derdim ve konu uzarsa müdiriyete gider şikayet ederdim....

Arkadaslar.bugun bi markete iade bi urun vermek icin gittik.kiz resmen oyalandi bayan acelemiz var gitmemiz lazim dedigimde kiz benimle tartismaya girdi.nisanlim da ortaligi sakinlestirmeye calisti.ki ayni firmada ben de calistim cikali bir ay olmadi.kiz prosedur busekilde dediginde oyle bi durumun olmadigini bildigim icin kabul etmedim.ve cikarken nişanlım kolay gelsin dedi kiz allah yardimcin olsun dedi.nisanlimin ona gereken cevabi vermesini bekledim yalniz sesizce ayrildi.ki beni haksiz gordugunu farkettim.sizce bu durumda olmasi gereken neydi
Olması gereken çok başka imiş ama senin nişanlınla olmaz o iş

Back
X