- 13 Ekim 2016
- 3.680
- 6.546
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki muhatap almadi diyelim.ben burdan bizimle ilgili birileri yorum yapar o da oturur izler izlenimi uyandirdi.demek ki bana isteyen laf edebilecek ve benim kocam oturup bunu izleyecekAnladım, tabii ki bilerek yapmış ya da yapmamış diyemem, tanımam etmem ve şahit olmadım.
Ama sevgiliniz doğru olanı yapmış, onu söyleyebilirim.
Önceki yorumunuzda ‘sahiplenilmek’ kelimesini kullanmışsınız, en irite olduğum kavramlardan biridir.Peki muhatap almadi diyelim.ben burdan bizimle ilgili birileri yorum yapar o da oturur izler izlenimi uyandirdi.demek ki bana isteyen laf edebilecek ve benim kocam oturup bunu izleyecek
Dimi ama..... Genelleme yapmasamda bazı kişiler böyle lakin iş yeri bunu duymalıydı öyle biriyle çalışmak istemem Firmaya kaybettirir bu.... Böyle insanları şikayet etmeli..... Üstelik hakaret etti diyerek yasal hakkınızı arayabilirsiniz.. Yok öyle bir dünya herkes istediğine istediğini söyleyecek bende o zaman burda haddimi aşıp herkese söyliyim kocalarınıza Allah sabır versin diyeyim.... Sizde susun .. Daha canım ne isterse yazayım..... Yazamam değilmi.... Telefonla bile kimseye hakaret edemezsiniz insanlığı terbiyeyi geç yasal olarak suç... Burda bile ban var.... O kasiyer bu şekliyle işinden olur... Böyle devam ederse.... Siz susmuşsunuz herkes susmaz... Haklısınız sonuna kadar...Kimseyi küçümsemek istemem ama bazı meslek gruplarındaki insanların eğitim düzeyleri belli. Çok da kibarlık beklememek lazım.
Olması gereken çok başka imiş ama senin nişanlınla olmaz o işArkadaslar.bugun bi markete iade bi urun vermek icin gittik.kiz resmen oyalandi bayan acelemiz var gitmemiz lazim dedigimde kiz benimle tartismaya girdi.nisanlim da ortaligi sakinlestirmeye calisti.ki ayni firmada ben de calistim cikali bir ay olmadi.kiz prosedur busekilde dediginde oyle bi durumun olmadigini bildigim icin kabul etmedim.ve cikarken nişanlım kolay gelsin dedi kiz allah yardimcin olsun dedi.nisanlimin ona gereken cevabi vermesini bekledim yalniz sesizce ayrildi.ki beni haksiz gordugunu farkettim.sizce bu durumda olmasi gereken neydi