Nisanlimin yüzük nefreti...

Menesa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
8.080
7.070
198
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir siteyi takip etsemde üye olmak daha yeni nasip oldu. Benim icinden cikamadigim bi sorunum var. 2 yildir bi iliskim var ve yaklasik 3 aydir nisanliyiz hersey cok guzel ve yolunda gidiyor aslinda. Ama nisanlim bi turlu yüzügünu takmak istemiyo taksada ara sira benim zorumla neyse son bir haftadir artik takiyodu hatta bidaha hic cikarmicam bile diyodu. Dun aksam cocukluk arkadasiyla disari ciktilar ve bana telefon acti eve geldiginde, ya iste arkadasim niye yuzugunu takiyosun felan demis aslinda sen boyle bi erkek felan degildin demistin sirf nisanlin istiyo diye neden takiyosun felan demis ve biz bayagi tartistik. Kirildim aslinda bana arkadasim hakli takmicam demesine. Arkadasi neredeyse gittt ayril dese ayrilicak gibime geliyor. Ne yapabilirim ne olur yorumlarinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaslar, uzun zamandir siteyi takip etsemde üye olmak daha yeni nasip oldu. Benim icinden cikamadigim bi sorunum var. 2 yildir bi iliskim var ve yaklasik 3 aydir nisanliyiz hersey cok guzel ve yolunda gidiyor aslinda. Ama nisanlim bi turlu yüzügünu takmak istemiyo taksada ara sira benim zorumla neyse son bir haftadir artik takiyodu hatta bidaha hic cikarmicam bile diyodu. Dun aksam cocukluk arkadasiyla disari ciktilar ve bana telefon acti eve geldiginde, ya iste arkadasim niye yuzugunu takiyosun felan demis aslinda sen boyle bi erkek felan degildin demistin sirf nisanlin istiyo diye neden takiyosun felan demis ve biz bayagi tartistik. Kirildim aslinda bana arkadasim hakli takmicam demesine. Arkadasi neredeyse gittt ayril dese ayrilicak gibime geliyor. Ne yapabilirim ne olur yorumlarinizi bekliyorum.

erkekler gaza gelme konusunda çok iyiler.
nişanlıysa o yüzüğü takacak arkadaş. bir de kalkmış utanmadan geldiği gazı anlatıyor
gaza gelıyorsun desen paramparça eder kendını sınırden heralde.
gaza gelen erkek iyi değildir, hayatının içine eder bir iki kişinin lafı için.
evlilik konusunda hemen acelecı davranma bence :34:

sende yüzüğünü at bi kenara. ben baştan öyle yaptım, sonra paşa paşa taktı rahmetli

Ya evet gaza geliyosun dedigimde birde sinir kirizi gecirdi resmen yani hersey cok guzelken birden buyuk bir tartismanin icinde buldum kendimi ..

Ben en son nikahta yani 12 yıl önce kocamın parmağında yüzük gördüm :) güveniyorsan dert etme güvenmiyorsan evlenme.

erkekler gaza gelme konusunda çok iyiler.
nişanlıysa o yüzüğü takacak arkadaş. bir de kalkmış utanmadan geldiği gazı anlatıyor
gaza gelıyorsun desen paramparça eder kendını sınırden heralde.
gaza gelen erkek iyi değildir, hayatının içine eder bir iki kişinin lafı için.
evlilik konusunda hemen acelecı davranma bence :34:[/QUOT

Gaza geliyosun dedim zaten .. ve ozaman daha cok sinirlenip tepki verdi bende eger arkadasin daha degerliyse lafini geciriyosa sana al yuzugu ona tak dedim . Sinirlerimi bozuyor boyle tavirlariyla..

Yüzük ne kadar sembol olsa da takılmalı diye düşünüyorum.

Ayrıca artık hiç çıkarmıycam derken arkadaşının gazıyla resmen 180 derece dönmüş. Allah'tan arkadaşı "daha gençsin ne evlenmesi, sen böyle biri değildin aslında" dememiş yoksa ayrılabilirdi de bu kafayla:26:

Bence sen de takma yüzüğü madem öyle işte böyle dersin:19:

Ben en son nikahta yani 12 yıl önce kocamın parmağında yüzük gördüm :) güveniyorsan dert etme güvenmiyorsan evlenme.

Sorun guven degil kendiliginden tatli bi sekilde soylese takmak istemedigini ozaman anlayisla kkarsilrjm ama sirf birileri istemiyo diye bagirip cagirip tepki gostermesi zoruma gitti...

Yüzük ne kadar sembol olsa da takılmalı diye düşünüyorum.

Ayrıca artık hiç çıkarmıycam derken arkadaşının gazıyla resmen 180 derece dönmüş. Allah'tan arkadaşı "daha gençsin ne evlenmesi, sen böyle biri değildin aslında" dememiş yoksa ayrılabilirdi de bu kafayla:26:

Bence sen de takma yüzüğü madem öyle işte böyle dersin:19:

Aynen vende oyle soyledim kendisine allahtan ayril dememis yoksa suan ayrilicaktik dedim. 180 derece döndü gercekten bende ona anlam veremedjm zaten.

Sorun guven degil kendiliginden tatli bi sekilde soylese takmak istemedigini ozaman anlayisla kkarsilrjm ama sirf birileri istemiyo diye bagirip cagirip tepki gostermesi zoruma gitti...

Kardeşim kusura bakma ama o adamla evlenilmez şimdiden böyleyse köprüyü geçince x10

"Madem takmayacaksın, o zaman niye nişanlandık ki biz?" deseydin..
Daha nişan yüzüğünü takmaktan rahatsız olup, arkadaşını bahane ediyorsa; evlenince de takmaz bence..
Kusura bakma ama, normal birine arkadaşı nişanlı olduğunu bile bile "niye yüzük takıyorsun?" dese; o adam arkadaşı da olsa, ona o lafı yedirir!
"Sen yüzük takmayacaksan, benim de takmamın bir anlamı yok o zaman.. alt tarafı bir halka değil mi? bundan sonra ben de takmayayım bari" dersiniz siz de..
:)

Yerinde olsam hayatta takmam onun takmadığı yüzüğü... O ne öyle ya mutlu olması lazım takmaktan çıkartmayı bi an düşünmemesi lazım.

Benim de iki yıllık ilişkim var üstelik öyle nişanlı falan da değiliz. Bana doğumgünümde pırlanta yüzük almıştı taa ağustos ayında . İnanır mısın 5 aydır duşta bile çıkartmadım onun parmağıma taktığı yüzüğü. Her sabah baktığımda yüzüğümü öptüğümde de mutlu oluyorum..

Çünkü aşk bunu yaptırıyor insana.. Al karşına sor adam gibi. Bana olan aşkın mı bitti de takmıyosun de o bizim bi bağımız de..
:41:

Gaza geliyosun dedim zaten .. ve ozaman daha cok sinirlenip tepki verdi bende eger arkadasin daha degerliyse lafini geciriyosa sana al yuzugu ona tak dedim . Sinirlerimi bozuyor boyle tavirlariyla..

gaza gelmenın anlamından da habersız...
sen söyle o anlamını bilmediği şeyi savunmasın, çünkü gelıp sana '' arkadaşlarım böyle böyle diyor, heyytttt vururum elımı masaya ben o kadar'' tarzında konusması gaza gelmek oluyor :ssz:
yoksa erkek adam yüzük takmaz mıymış arkadaşlarına göre? o arkadaşları var ya? onu gazlarlar ama kendı ilişkilerinde süt dökmüş kedi olurlar, sorunca da '' sevıyorum, üzülsün istemıyorum ondan takıyorum'' derler.
yani, olay kendılerıne gelınce fıssslarrr

Arkadaşının "sen böyle bir adam degildin, noldu yüzüğü takiyorsun" falan demesine ve nisanlinin da bu lafı gurur meselesi yapmasına ben takıldım
O yüzüğü takınca erkekligine/özgürlüğüne halel mi geliyormuş?
Bağlılık adami, sadakat adamı degilmiymis bu adam ?:26:
Sen de takma yüzüğü diyeceğim ancak çocuksu bir tepki olur.
bence o adamın kafa yapısının değişmesi gerekiyor. Geçmişinde çapkın biri miydi?:31:

gaza gelmenın anlamından da habersız...
sen söyle o anlamını bilmediği şeyi savunmasın, çünkü gelıp sana '' arkadaşlarım böyle böyle diyor, heyytttt vururum elımı masaya ben o kadar'' tarzında konusması gaza gelmek oluyor :ssz:
yoksa erkek adam yüzük takmaz mıymış arkadaşlarına göre? o arkadaşları var ya? onu gazlarlar ama kendı ilişkilerinde süt dökmüş kedi olurlar, sorunca da '' sevıyorum, üzülsün istemıyorum ondan takıyorum'' derler.
yani, olay kendılerıne gelınce fıssslarrr

erkek adam yuzuk takmazmis oyle dedi arkadasim .. bu lafin istune kendi fikrin yokmu dedim yine suclu oldum. Arkadasida evli karisinin sozunden bigun bile cikmaz, ama tabii bu ikisi yalniz cikinca arkadadi aslan kesiliyo masallah. Bizimkide dinliyo .

erkek adam yuzuk takmazmis oyle dedi arkadasim .. bu lafin istune kendi fikrin yokmu dedim yine suclu oldum. Arkadasida evli karisinin sozunden bigun bile cikmaz, ama tabii bu ikisi yalniz cikinca arkadadi aslan kesiliyo masallah. Bizimkide dinliyo .

öyledir böyleleri, ortamda en gaza gelenı bulurlar ve ona yuklenırler
akılsız olan senınkı yani.
sıkıyorsa kendı eşlerine, sözlülerine yapsınlar yıyorsa
ama dediğim gibi sorun onlarda değil, senınkınde :ssz:

al sen nişanlının gazını bence
kendıne gelır.

Arkadaşının "sen böyle bir adam degildin, noldu yüzüğü takiyorsun" falan demesine ve nisanlinin da bu lafı gurur meselesi yapmasına ben takıldım
O yüzüğü takınca erkekligine/özgürlüğüne halel mi geliyormuş?
Bağlılık adami, sadakat adamı degilmiymis bu adam ?:26:
Sen de takma yüzüğü diyeceğim ancak çocuksu bir tepki olur.
bence o adamın kafa yapısının değişmesi gerekiyor. Geçmişinde çapkın biri miydi?:31:

eski iliskilerinde yani benden önceki iliskilerinde nasildi bilmiyorum ama anlatigi kadariyla kimse buna laf geciremiyomus. Atkadasida bunu demis galiba sen boyle laf dinlemezdin neden taktin .. ama ben ilaki takicaksin demedimki hazirlaniyodu beni aradi hatta yuzugumude unutmayayim dedi ckkmadi. Arkadasina diyemedinmi ben kendim taktim diye dedim. Hayir sirf sen istiyosun diye taktim demesi zorjma gitti.

Biz eşimle nişanlanınca sarı altın yüzük aldık. Eşimin mezhebi bizden farklı onlarda erkeğe altın haram Annesi kızkardeşleri hep çıkart onu nedir dediler. Ama ben istiyorum diye taktı ve7 yıldır evliyiz takmaya devam ediyor. Bu ne biçim gaza gelmek anlamadım ben içinde yoktur onun bahane sayar.
Kızlar evlendiği halde kimliğini değiştirmeyen adamın durumuna benziyor aynı :)

Back
X