nişanlımıyım,değilmiyim anlamıyorum yaa

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
mrb arkadaşlar..henüz yeni nişanlıyım ancak nişanlım o kadar ilgisiz ve vurdumduymazki,gün içerisinde en fazla 3 defa konuşuyoruz,oda sadece birkaç dk..yanii nisanda düğün tarihi alındı ama ben o tarihe kadar böyle korku ve acaba içerisindemi olucağım?kendisinede defalarca söyledim nedn aramıyorsun ilgisizsin diye,çalışıyorum,yoğun oluyoruz diyor..ama daha öncede nişanlanıp ayrıldığım için,yine hüsran yaşamaktan,bu şekilde benden soğumasından çok korkuyorum..sizce günde en fazla 3 dfa konuşmak hemde kısa kısa...nrmalmi kızlar yoksa benmi fazla sevgi arsızıyım bilmiyorum..çalışmıyorumda akşama kadar evde yalnızım çıldırıcam artık

konusmak sana yetmiyor sanırım, yoksa sevgilimle günd3 defa konuşmak iyi.

canım bence de iyi. ben ve sözlüm 2mizde yoğun çalışıyoruz ancak o kadar fırsat oluyor. sen evde olduğun için onunla daha çok görüşmek istiyorsun bence.

farklı şehirlerde yaşıyorsanız iyi aynı şehirlerde sürekli görüşme fırsatı bulabiliyosanız fazla bile diyebilirim

ama bence bundan daha önemli olan bişe var en ufak bi anında bile arıyor mu yani mesela iş dönüşü hemen eve girip yemeğe oturmadan bi 5 dakika arıyım falan diyor mu ?

bide şöyle bişe var evlilik stresini o da yaşıyor olabilir bence üzerine gitme olacağı varsa hayırlıysa olsun zaten

sen evde olduğun için bütün gün onu düşünüyorsun ama onun işi gücü var demekki.

3 keeerede az diil bnce

telefonda az konuşuyoruz diye dert etme ilgisiz ve soğuksa dert et bence..

katılıyorum soğuk davranmıyorsa sana 3 defa az değil canım
demek ki çok yoğun çalışıyor fazlasına zamanı yok
asıl önemli olan sana ilgi göstermesi
dert edilecek bir durum yok benceyerimseniben

ya arkadaslar baksanıza gunde 3 kez arıyormus ondada bır kac dakıka...bu ılgının belırtısımı allahaskına... gece konusuyomusunuz pekı?eger gece konusuyorssanız bır kac saat gun ıcersınde uzun uzun konusmamak dert edılmeyebılır ama gece konusmuyosanız hele de nısanlılık gıbı evlılık evvelı bırbırını tanıma surecınde bellıkı ılgısızlık sozkonusu...bu konuda en ıyı sen karar verırsın canım

aynı şehirdeyiz cnm ama uzağız semt olarak birbrimize..evt genelde eve gelince bana habr veriyor,aynı şekilde bende ona tabii

gece konuşuyoruz ama bazen fazla bazen ise,iyi geceler deyip kapatıyor..mesela güne başlarken arıyr,akşama kadar ne ses nede seda yok

nişanlanmadan önce daha sık arıyordu..mesela akşama kadar 1 kez arıyr şu an,daha önce ise 3-4 defa arıyordu akşama kadar..yanımdayken gayet ilgili ama az araması cnmı sıkıyor ve soğukluk olur zamanla diye korkuyorum...

Aynı durum bende de vardı eski sevgilimle saatleri sayardım hala aramadı diye. Günde 4 ten aşağı düştümü al sana soğukluk diye paniklerdim. Ama anladım ki ben evdeyim bomboşum uğraşacak bişey olmadığından onunla uğraşıyordum :DD Bazı erkekler tel de konuşmayı çok sevmezler, belki de gerçekten yoğundur yorgun olan insan yine konuşamıyor emin ol. Yanındayken ilgiliyse yeter ki nişanlısınız emin olmasaydı bu raddede olmazdınız. Sende kafanı dağıtacak bişeyler bul dengeyi sağla.

haklsın cnm ben boşum,o ise çalışıyor ama düşünüyorum önceden daha sık arıyordu ve şimdi nişanlıyız diyemi bu rahatlık acaba??aile içinde yalnızım zaten ve sevgiye ilgiye ihtiyacım var..oda bunu yapmayınca bunalıma giriyorum,karamsar düşünüyorum..nisan ayında düğün tarihi ve henüz 6 ay var bu zaman içinde büyü bozulucak diye korkuyorum

haklsın cnm ben boşum,o ise çalışıyor ama düşünüyorum önceden daha sık arıyordu ve şimdi nişanlıyız diyemi bu rahatlık acaba??aile içinde yalnızım zaten ve sevgiye ilgiye ihtiyacım var..oda bunu yapmayınca bunalıma giriyorum,karamsar düşünüyorum..nisan ayında düğün tarihi ve henüz 6 ay var bu zaman içinde büyü bozulucak diye korkuyorum

Biraz da şöyle düşün nasılsa nişanlandı ve seni garantiledi :D Şuan yoğun işleriyle uğraşmak zorunda. Sen onunsun bunun rahatlığı var belki. Nişan yani o yüzük olayı garip bir bağlılık verir emin ol öyle kolay kolay çok ciddi bir sorun oluşmazsa atılamıyor

Back
X