nişanlımıyım,değilmiyim anlamıyorum yaa

Nişanlılık zamanlarında ewlilik sendromu birçok çift tarafından yaşanıyor . Pireler dewe yapılabiliyor . Tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3

Günde 3 kere konuşmanız normal . Ne konuşacaksınız ki saatlerce . İkinizde yoğun çalışıyormuşsunuz hemde .

Bu aralar ikinizinde ilgiye we anlayışa ihtiyacı olduğundan , ikinizde birbirinizi algılamakta zorluk çekiyorsunuz .Doğrudan sorunlarınızı konuşmak yerine , dolaylı anlatıma başvuruyorsunuz , dolayısıyla birbirinizden uzaklaşıyorsunuz .

Hafta sonu geldi . Ara nişanlını , sabah kahwaltıya gidin . Birlikte , eğleneceğiniz aktiviteler yapın .
Ewlilikle ilgili yapılması gerekenleri değil de , kendinizle ilgili konularda konuşun .

İnanıyorum ki sorununuz her neyse halledeceksiniz sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
aramaya odaklanirsan hep mutsuz olacaksin... benim 6 yillik sevgilim ve son bir yildir stresten, calismaktan sadece aksamlari ariyor, bazen bes dakika konusuyoruz bazen on bes dakika... muhim olan nicelik degil, nitelik... kirk dakika kavga edecegime bes dakika huzurlu konusurum, iyi oldugunu bilirim, cok mutlu olurum. ustelik ayri sehirlerdeyiz. inan bana uzun kavgalarla gecen gunler yasasan kisa ama guzel konusmasinin kiymetini daha iyi anlarsin...

felsefe bu olmalı yoksa çok mutsuz olursun..bizde 1 kere konuşuruz ilk zamanlar bende çok sitem ederdim ama baktımki bu böyle sevmiyor fazla konuşmayı değiştirmeye çalışmadım günde bazen olur kırk dk.konuşarak almadığım zevki iki dk.konuşarak sesindeki enerjiyle alabiliyorum..

Bence anormal bir durum biz nişanlıyken günde 20 kez konuşurduk desem ne olur merak ettim şimdi.
Şımarıklık yaptığınızı düşünüyorum.

Ne kadar aradigi onemli degil bence.. senin sogukluk hissetmen onemli.
Heralde hepimiz sevdigimiz adam bize soguk davrandigini dusundugumuzde arkasinda gercekten birseyler oldugunu daha sonradan gormusuzdur.
Bide aradigima sukret diyor... Nasil yani ya?
Canim bunun altinda birsey var zorla agzindan al bence aklima kotu kotu seyler geliyor benim. Birseyler sakliyor olabilir nisanlisiniz diye de soyleyemiyordur ama cok gec olmadan ogrenmelisin.:sm_confused:

sevgi artık arama sayısıylamı ölçülüyor anlamadım.ben nişanlıyken günde bi kere görüşüoduk gene kısa görüşüoduk buluşma şansımızda azdı ikimizde çalışıoduk.ayrıca o karşıda oturuyodu uzaktıkta ama hiç beni aramıyo sevmio diye düşünmedim çünkü bendeki sevgi anlayışı cepten arama sayısıyla kıyaslamak olamdı.önemli olan sana karşı tutumu bunları ölç bi bakalım.şimdi evliyim ve çok mutluyum bir dediğimi elinden geldiğince iki etmeyen bi kocam var maşallah diyim.evde oturmaktan kuruntu olmuş sende.bide üç kere bence azı geçtim çok bile o nedir yaa günde üç öğün görüşme ayy yanlış anlama ama çok gereksiz yaa

Back
X