Nişanlımla anlasamıyoruz

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
31
Çok efendi çalışkan iyi biri ama çok alıngan şakaya gelmiyor en ufak biseyde alınganlık yapıyor küsüyor cevap vermiyor. Dün mesela telefonda konuşurken yaptıgı biseyle şakasına dalga geçtim güldüm telefonu suratıma kapattı. İlk baslarda böyle degildi birden degisti anladığım kadarıyla benim üzerimde baskı kurmaya calısıyo bu alınganlığı dışında hic bir problemimiz yok ama böyle olması da beni ciddi anlamda yıpratıyor sıkılıyorum artık :/

Şaka kaldırmamasının baskı ile ne alakası var. Belki sizin dalga geçtiğiniz mevzu onun için ciddi bir mevzu. Dalga geçilecek şey var geçilmeyecek şey var. Sadece bu konu ise bence dönüm bir dalga geçtiğiniz şeyleri irdeleyin. Baskı ne alaka?

Alıngan, şakadan anlamayan insanları sevmem ama sizin şaka yaptığınız konu neydi o önemli, belki hassas olduğu bir konudur.

Şaka kaldırmamasının baskı ile ne alakası var. Belki sizin dalga geçtiğiniz mevzu onun için ciddi bir mevzu. Dalga geçilecek şey var geçilmeyecek şey var. Sadece bu konu ise bence dönüm bir dalga geçtiğiniz şeyleri irdeleyin. Baskı ne alaka?
Ben ciddi konularda şaka yapmam cok ufak biseydi onun kızacağı veya kırılacağı bisey degildi abarttı. Benim demek istediğim küserek cevap vermeyerek beni cezalandırmaya çalışıyor.

Tripli erkek çekilmez.
Ha tabi nasıl şaka yaptığın da önemli.
Sıradan şakalaşmalara gelemiyorsa bu hayat bu ciddiyetle zor geçer.
Yemin ediyorum ki cok sıradan bir şakaydı örnek verim mesela geçen gün şakasına dedim hizmetci tut bana bana sen ne iş yapcaksın niye ne gerek var falan diye trip atıp küsen bi insan

Çok efendi çalışkan iyi biri ama çok alıngan şakaya gelmiyor en ufak biseyde alınganlık yapıyor küsüyor cevap vermiyor. Dün mesela telefonda konuşurken yaptıgı biseyle şakasına dalga geçtim güldüm telefonu suratıma kapattı. İlk baslarda böyle degildi birden degisti anladığım kadarıyla benim üzerimde baskı kurmaya calısıyo bu alınganlığı dışında hic bir problemimiz yok ama böyle olması da beni ciddi anlamda yıpratıyor sıkılıyorum artık :/
Evlenince rahatlayacak daha beter baski kuracak emin olun.

Alttan almaktan huyuna suyuna gitmekten bıktım artık hatalarını söylemeye kalkıyorum kavga ettiğimi sanıp cevap vermiyor.

Yemin ediyorum ki cok sıradan bir şakaydı örnek verim mesela geçen gün şakasına dedim hizmetci tut bana bana sen ne iş yapcaksın niye ne gerek var falan diye trip atıp küsen bi insan

İyi de çalışıyorsanız bu konuşmadan sizin trip atmanız gerekir. Çok saçma olmuş cidden. En doğru tepki konuşmuyorsan ekime kadar diyip ona bu kozu vermemek. Kendi kendine az ötede trip atsın yani.

Şimdiden anlaşamıyorsanız hiç evliliğe kadar götürmeyin. Evlilik her şeyin daha fazla yaşandığı bir dönem malesef.

Ayrıca espri kaldıramayan erkek sıkıcı olur. Sürekli kös kös oturcak mı surat asıp?

Bunu diyen nişanlı sana hizmetçi muamelesi yapacak kaç :)
Bunu diyebilen biri de pek efendi gibi gelmedi bana.

Belkide sizin basit şaka gördüğünüz şey kendisi için büyük önem arz ediyordur.
Bence bu açıdan bakın bence,

Adamin iletisim ve saygi sorunu var ,
Kafadinda bir kalip var onun disinda bir sey soyleyince direkt hata mesaji veriyor ,
Simdiden boylkeyse evlkenince tam bir diktator olacak belli ,
Konusarak bir yere varamayacaginiz belli cunku adam sizi dinlemek istemiyor ,
Uzlasi sansida yok oluyor ,
Aslinda kusmuyor,trip atmiyor ,seni yok sayiyor ,boylece o fikir ortadan kalkacak sen degisen saniyor ,
Uzaklas kosarak ....

Back
X