• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ayı arasındaki 7 farkı bulamaz oldum..

başlığa bittim:60:

:)

fevri davranma. ama sürekli de alttan alma. ha bu demek olmuyor ki sorun çıkar kavga et falan:) aman haa haklıyken haksız duruma düşme. bekle bakalım arar elbet. biz kızlar sabretmeyi bilmiyoruz hep üstlerine düşüyoruz sonra da baş edemiyoruz.
peki başka sorunları var mı bu kıskançlık kısıtlama konuları dışında?

hiçbi şekilde davranamıyorum adam yok ortalıkta.. 1 aya kadar melek gibiydi. eski konularıma baksan görürsün, her şey çok iyiydi.. Artık her hareketimiz batıyo birbirimze.

:)

hiçbi şekilde davranamıyorum adam yok ortalıkta.. 1 aya kadar melek gibiydi. eski konularıma baksan görürsün, her şey çok iyiydi.. Artık her hareketimiz batıyo birbirimze.

evlilik var mı ufukta? belki onun stresindendir. benim en yakın arkadaşım da 3 ay önce nişanlandı ve o esprili şeker gibi çocuğun yerine çekilmez bir adam gelmiş anlatıyor da. erkekler biraz fazla değişken. sorumluluğa gelemiyorlar çünkü. bizim kadar güçlü değiller ne yazık ki.

Eskiden nişanlının o kadar mükemmel olmasının tek sebebi seni nişana ikna etmekti duygu biliyorsun dimi? Sana çok söylemiştik. Mükemmel bir evlenme teklifi, ilk kavgada adını dövme yaptırması hepsi aslında bir gösterişti. Al karşına iyice konuş ve ona 1 kere nişan attım yine atarım mesajını ver aklı başına gelsin.

Adamın amacı nişan yapmakmış bu kötü bişey olabilir mi? Evlenmek istemiş işte karısı olsun istemiş sevmiş amacı kötü bişey gibi anlatıyorsunuz güldüm vallahi. Duygu bence sizdeki sorun ne biliyor musun, senin ikinci kez nişan atmayı kendi kafanda asla düşünmek istememen ve bu sebeple adama bağlılığını hissettirmiş olman. Kaybetme korkunu hissetmiş olmalı yani. Bir de gözlemlediğim kadarıyla erkekler evlenme zamanı yaklaşınca bi degisiyolar, bunun da etkisi var tabi ama bu yüzde otuzsa ilk söylediğim yüzde altmış diyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim nişanlın hakkındaki yorumlarımı biliyorsun zaten. Çok acele ettiğini düşünüyorum. Başlarda herkes melek gibidir. Özellikle bazı erkekler, kızların hoşlanacağı türde davranırlar, onları etkiledikten sonra da normal hallerine dönerler. Maalesef nişanlında da aynı durumu seziyorum ben. Her şeyi çok acele getirmesi, mükemmel adammış gibi jestler yapması... Ama aynı zamanda 'çıkar lan o eteği' gibi asıl karakterini yansıtan halleri.

Çok şaşırmadım yaptığına. Yarın öbür gün 'ne işin var senin onun yanında' tepkisinin dozu artabilir ve kendini arkadaşlarından uzaklaşmış olarak bulabilirsin. Önlemini almandan yanayım, artık ne kadar değişirse.

Adamın amacı nişan yapmakmış bu kötü bişey olabilir mi? Evlenmek istemiş işte karısı olsun istemiş sevmiş amacı kötü bişey gibi anlatıyorsunuz güldüm vallahi. Duygu bence sizdeki sorun ne biliyor musun, senin ikinci kez nişan atmayı kendi kafanda asla düşünmek istememen ve bu sebeple adama bağlılığını hissettirmiş olman. Kaybetme korkunu hissetmiş olmalı yani. Bir de gözlemlediğim kadarıyla erkekler evlenme zamanı yaklaşınca bi degisiyolar, bunun da etkisi var tabi ama bu yüzde otuzsa ilk söylediğim yüzde altmış diyorum.

Siz gülün diye yazmadım ama eski konularını biliyorsanız Duygu eskiden kötü bir nişanlılık ve arkasından ayrılık geçirmiş bu yüzden zaman istemişti şimdiki nişanlısından. Kabul ettiği halde emrivakiyle bir evlilik teklifi olmuştu. Duygu bu yüzden çok zor durumda kalmıştı ve o zamanki konusunda ben dahil herkes aynı şeyi söylemiştik isterseniz o konuyu açın daha çok gülersiniz.

Siz gülün diye yazmadım ama eski konularını biliyorsanız Duygu eskiden kötü bir nişanlılık ve arkasından ayrılık geçirmiş bu yüzden zaman istemişti şimdiki nişanlısından. Kabul ettiği halde emrivakiyle bir evlilik teklifi olmuştu. Duygu bu yüzden çok zor durumda kalmıştı ve o zamanki konusunda ben dahil herkes aynı şeyi söylemiştik isterseniz o konuyu açın daha çok gülersiniz.

Gülmüş olmam sinirlerinizi bozmuş görünüyor ama kötü kadın kahkahası atmadım yahu tebessüm ettim, sizi de kötü birseyle itham etmedim. Okurum birazdan bilmiyordum

Zaten tersledim biraz öyle kapattım. ben onu 12de arıyorum o bana akşam 5te dönüyo. Evdeyim dedim kapattım telefonu akşam.

Şöyle bir şey var, ben bunları tanıştırmak istediğimi söylemiştim bi kaç hafta önce, bu iş mevzusu çıktığında, o zaman demişti tanışmak istemiyorum diye. Ama hala çok haksız. Ben tanışsınlar diye de değil kötü hissetmemek adına öyle bilgilendirmek istemiştim.

Burnu sürter mi bilmiyorum.. Nazar değdi bize vallahi. Şu sıralar aramız hep böyle :14:

Canım biraz ikinizde kafanızı toplayın isterseniz, hatta al karşına konuş ne oluyo sana diye sor konuşmadan olmaz böyle.

Gülmüş olmam sinirlerinizi bozmuş görünüyor ama kötü kadın kahkahası atmadım yahu tebessüm ettim, sizi de kötü birseyle itham etmedim. Okurum birazdan bilmiyordum

Duygunun biraz zamana ihtiyacı vardı nişanlılık konusunda eskiden zor günler geçirmiş çünkü o yüzden tepkim böyleydi ki herkes acele ettiğini söylemişti. İnşallah haklarında hayırlısı olur bir an önce çözerler sorunu.

Duygunun biraz zamana ihtiyacı vardı nişanlılık konusunda eskiden zor günler geçirmiş çünkü o yüzden tepkim böyleydi ki herkes acele ettiğini söylemişti. İnşallah haklarında hayırlısı olur bir an önce çözerler sorunu.

Biraz bakınca hatırladım ben de konuları ben o zamanlar üye değildim ama sizin gibi düşünüyordum. Umarım bundan sonra herkes için en güzeli olur

Ben de başlığa bitenlerdenim:1::1:

Kendisi tanışmalı diye düşünüyorum iki taraf için de o zaman içi rahat olur..
Ama bu kadar tepki vermesi bence de yanlış.

Çok rahatsız oluyor madem kendi de karşı cinsle arkadaşlık kurmasın:19:

hakkında hayırlısı olsun inş.
nişanlılık tanıma evresidir. olmuyorsa da olmuyordur.
insanlar konuşur ama hayat senin hayatın.
sosyal çevreden çekinme, kendin için yaşa...

Valla ayımı değil mi orası sana kalmış da :D bizim eşimle bir metodumuz var onu söyliyeyim sana:
O bir zamanlar aynı seninki gibi hayatımda 'dostum olarak dahi' tek bir erkek arkadaş dahi bırakmamıştı. Yolda biri selam verse vay halime.. Neymiş "erkekle&kız arkadaş olamaz, erkeğin aklı hep başka şeyler kurar"mış.
Her birini sildim ben de..
Seviyordum çünkü..
Bir de o varken başka birine ihtiyaç duymuyordum.
Neyse. Bir gün istiklalde gezerken, bir kız geldi karşıdan "ayyyy xciğim, nerelerdesin.." falan filan cart curt. Benimkinin arkadaşıy-mış! Çok iyi bir kız-mış. O tarz bir şey olamaz-mışmış aralarında. Bir de beni tanıştırıyor kızla, oradan yemeğe falan gidiyoruz.
Tabii ben bir kıskandım..bir kıskandımm..bir kıskandım..
Gözlerimden saçılan negatif elektrik sonucu kız bileğini burktu :D
Az kaldı yolacam kızı o derece:D
Ertesi gün buluştuk benimkiyle dedim ki:
Madem bana erkek arkadaş yok.
Madem erkekler&kız arkadaş olamaz; o zaman gel bir anlaşma yapalım.
Senin kızdan arkadaşın, benim de erkekten arkadaşım olmasın şu saatten sonra.
Kısasa kısas, dişe diş :D
İlk başta ık mık etti.
Kıvrandı :D ayıp olacakmış şimdi.
Cık cık cık :D
Sonra kabul etti.
Ve biz evlendik.
İki evladımız var gayet de mesuduz Allah'a şükür..
Tek taraflı olucaksa bu kıskançlık hastalık olur. Ayılık değil.
Ama sen erkek arkadaşların ile arana mesafe koyduğunda o da aynısını kendi kız arkadaş çevresine uygulayabiliyorsa işte burda adalet vardır ve bu normal bir haldir.
Bence karşılıklı bir konuşmanız gerek.
Önceki konularını bilmiyorum ama ilişkide kural olacaksa; her iki tarafa da uygulanmalı diyorum ben.

O kizlarla kafelerde oturuyor da sen is gorusmesine gidince ne oluyor acale ettin duygucum sana demistik uzuldum

Kisi kendinden bilir isi. Demek o bu zihniyette biri.
Kadinla erkegin sosyal iliskilerinin olamayacagini, bir kadinla erkek ne sebeple olursa olsun bir araya geldi mi atesle barut misali hemen birbirine kayacagini dusunen zihniyetlerden hic hazetmiyorum. Sapikca geliyor bana acikcasi.

Al karsina, ayar ver.
Yorumlardan anladigim kadariyla daha dogru duzgun birbirinizi bile tanimadan nisanlanmissiniz. E kimdir nedir bilmiyorsun, adam kopruyu gecene kadar tabii ki melekleri oynayacak. Tanimadan nisanlandigin birinin daha cok surpriz huylarina rastlarsin. :ssz:

canım maddi manevi erkekleri evlilik adımları yıpratır çünkü yanında kimse olmaz zorlanır bocalar ve sana sarar bu bir gerçek seni kendine daha yakın görür senden başka kime sararım diye düşünür 2. kıskançlığı ise kendini sana karşı yetersiz görür bırakıp gitmenden korkar bu konuları ikinizde sakinken konusun ne istediğini dile getir neye şikayetin varsa onlarıda dile getir unutma önce kendi hatalarından başla ki karşındaki kişi kendi hatası kabul etsin

Back
X