nişanlımla ayrılmak üzereyimm.. !!!!

ofy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
76
2
18
35
Manisa
6 senelik bi ilişkim vardı bundan 3ay önce isteme oldu ve suan ayrılmak üzereyim hatta ona ayrıldığımıda söyledimm sorun kıskançlık hmde aşırı derecede kıskanç mesela onun için kaç senedr çalışmıorum sosyal bi hayatım yok. 6 sene boyuncada hep ayrılıp barıştık ama birbirimizi çok sevioruz ve kopamıoruz bitürlü. ailemde baştan beri karşıydı bu ilişkiye ama ben istiorum diye mecbur kaldılar bişey demediler sonradan. en son olayda kardeşimin istemesinde oldu neden öle yaptın neden bunu yaptın yok sen erkeklere ikram verme falan filan o gece etimi tüyümü yedi. baya gerildik o gece bana bitti arama dedi o sinirle bnde yüzüğü çıkarıp attım sonra bu olay aileme yansıdı öğrendiler bnde istemiorum dedm artık kıskançlıklarını çekemicem dedm oda gldi ailemle konuşmaya sonra bnde istemiorum dedm o varken ailemn yanında ama suan gelgit yapıorum bana yalvarıo şimdi bidaa olmucak böle sana söz veriorum flan nolur btmesin die. çok kararszm... yardım edin

Canım benim nişanlımda aşırı kıskanç... Eskiden çok ağır geliyordu onun bu halleri taşıyamıyordum ama şimdi çok şükür onu idare edebiliyorum. Çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun bende çok bitirmeyi düşündüm üstelik ben 8aydır tanıyorum... Ama çok sevdiğimden hep sanş verdim. Aynı durum bende de oldu nişandan 1 hafta sonra kıskanclık yüzünden kavga ettik ayrıldık aileme bende istemiyorum dedim tamamen bitmişti hatta aileler birbirine bile girmişti, ama 2gün sonra yapamadım ona koştum o benim hayatımın merkezi olmuş ben onun için çok şeyden vazgeçtim çünkü umudum var... Ve şunu da söyleyim erkeklerin çoğu aynı sahiplenmekle kıskançlığı ayırt edemiyorlar. İnşallah hakkında hayırlısı olur, ama şu an çok sinirlisin ona sinirin geçince pişman olmayacağın şekilde karar ver.

yarın seni evden de çıkartmaz bu kıskanç.. yol yakınken kaç uzaklaş düzelmez bunlar..

Canim ogret asiri kiskancliginn sana nasil zarar verdigini, zamanla ogrenir ins. Cok asiri kiskanclik yapiyorsa hastalik boyutuna gecmis demektir. Kendisini egitmeli bu konuda ve sen de yardim etmelisin ona, hem kac yillik iliskiniz varmis, birbirinize destek olarak asmalisiniz bu konuyu...

1. tamam herkes kendı kararını vermeli ama ailenizin söylediklerini kulak ardı etmeyın .
2. bir şey olmuyosa ısrarcı olmayın .olmuyorsa olmuyordur .ayrıl ,barış ,affet, pişman ol..... ömrünüz boyle geçmez
3. ailen bılemedı kımın ıkram yapacagını da o mu karar verecek,bu kıskanmak degıl saygısızlık hem ailene hem sana
4. huylu huyundan vazgeçmez bidaha olacagına ben garantı verırım .
5. onun yuzunden çalışamıyorum ne demek sizin kişiliğinizi yok etmeye çalışıp aklınca kendıne bagımlı yapacak
6. şanslısınız durumun farkına varabılmıssınız.inşallah doğru kararı verırsınız .

Çoktan bir adım atıp ya tedavi ettirmek ya da yolları ayırmak gerekirdi böyle sorunlu bir insanla.
Neyse ki geç değil. Şansın var kurtulmak için.

Son yıllarda kadın cinayetlerinin artmasının. Sebebi erkeklerin hastalıklı kıskançlıkları! Ve bunu bilmemize rağmen böyle insanları neden hala hayatımızda tutarız ki? Tamam seven kıskanır ama bunderece hastalıklı hayattan bezdirmez..!! Evlenince seni ailenin evinede göndermez çalıştırmamış zaten evden de cıkartmaz hayatım kabusa döner.belki yapmadığın bir şey için seni suçlar cinnet geçirir gayet meyilli yani..bence ayrıl derim bide 6 yılını vermişsin tanıyamadn mı 6 yılda.Allah yardım etsin

Ne kadar çok senin gibi kız var ya.. Çok üzülüyorum çoook. Kendinize bunları nasıl yakıştırırsınız. Aileleriniz de mi böyle davranıyor sizlere. Onun için mi hak görüyorsunuz elin adamının bu tavırlarını. Yoksa tam tersi mi ? Ailelerinizden sıkı görmediğiniz için bunun ne kadar kötü bişey olduğunu anlamanız mı zaman alıyor? Kimse senin hayatını yönetemez hiç kimse. Annen baban abin sevgilin kocan; senin alacağın kararlarda danışacağın insanlar onlar. ama senin yönetemez kimse. Kahroluyorum okumicam artık böyle konuları. Çünkü ne dersen de değişmiyor. 6 senede kopamamanın sebebi aşk sevgi değil. Seni kendisine bağımlı yaptı herkesten soyutlayarak. 6 senedir nasıl çalışmazsın. Silkin,kendine gel artık!!!!

her şeyi geçtim o isteme olayı nedir yahu yuuhh
babanın evınde olanların hesabını sana sorması ne haddine?
kapında kul olsa da asla affetme
gitsin o nutukları anasına, kardeşine çeksin.

ama hayatının zındanda geçmesini istiyorsan affet

Kiskanmak ve kiskanilmak guzeldir.. Fakat olculu oldugu surece :) Herseyin abartisi zararlidir..

Emin ol yine olsa yine yapar Bunca sene nasıl dayandın be kardeşim? Yazık valla, kulu musun, kölesi misin?
Nasıl kısıtlayabilir ki senin hayatını.
Bir arkadaş yazmış her erkek böyledir diye. Asla kabul etmiyorum. Neden benim eşim sosyalleşmem için elinden geleni yapıyor. Yoksa beni kıskanmadığı için sevmiyor mu
Bırakın artık şu seven insan kıskanır tarzı arabesk lafları
Senin erkek arkadaşın hastalık boyutuna gelmiş kıskançlıkta. Sen de affedecek gibi duruyosun. İnşallah bu kıskançlık daha fazla zarar vermez sana

hep ayrıl barış oldu bu zamana kadar ama hiçte düzelmedi canlarım gerçektn kıskanç bi erkkten değişmesini beklemek çok saçam çnkü asla huylarından vazgeçemiolar. artık yüz göz oluosun iice kavga ede ede. bi yandanda sevgm var çok seviorum bn yaaa. napcm bilmiorum haytm boyunca çekmk istemiorum. ya unutamzsam die çok korkuorum !!!

bu tarz seyleride çok yasadık cnm öncedende ailemn karıştığı kavgalrımz oldu ama insan gerçktn sevnce kör ve sağır oluo galiba. kimseyi dnlemio. ama bn hç bi zaman pes etmdm ama artık ediorum cok yıprandm çnkü kndme yeni bi sayfa açmak istiorum özgrlüğümü özledm. unutmaya çalşcam yani denicem

yok cnm ya denedm çok ama yok yani düzelmio tam diorum artık oluo ama bakıorum gene aynı byerde patlıo. kafam karmakarısık diorum ya çalışmadm onn için çok seyden ödün verdm

çok doru soylemişsşn cnm sen ya. aslında çok zorladık evet inceldiği yerden kopmalıydı blmiorum amacı kndine bağlamktı blkide evde oturtup ve öylede oldu zaten. evet ömür böyle geçmio gerçktn

gördüğüm kadarıyla kıskançlık zamanla azalacağına artıyor, iyice çekilmez oluyor. Hem Allah için söyleyin, sizi ne kadar severse sevsin keyfi olarak bu şekilde kısıtlamaya hakkı var mı? karakterinizi hiçe sayma hakkını nereden buluyor? ilişkiler sevgiye ve güvene dayalı olmalı, baskıya, şüpheye, paranoyaya değil. Kendinizi bu şekilde teslim ederseniz o da iyice patron, üstün insan havasına girer, baskıyı artırdıkça artırır. Kişisel ve ekonomik özgürlüğünüz nişanlınızdan değersiz mi? Bu, ben senden daha değersizim, sen en doğrusunu bilirsin, sensiz acizim demeye gelmiyor mu?

Bir şey daha var, istisnalar illa ki vardır ama bir ilişkiyi aile onaylamıyorsa o ilişkiden çok hayır gelmiyor. Kişinin göremediği gerçekleri aile görüyor. Zaten kişiler birbirleri için mükemmel olsa bile, eğer aile onay vermediyse bir şekilde o ilişkiyi yıpratmak için elinden geleni yapıyor. Bir ömür sıkıntı çekmek yerine bir süre ayrılık acısı çekmek yeğdir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

evet cnm kıskançlık günden güne hep arttı ben onun dediklerini yaptıkça daha fazlasını istemeye başladı yani hiç azalmadı. evet kendimi aciz gibi hissediyorum ve bende ona inaniyorum aile istemiyorsa hep haklı çıkıyor. bende bir ömür sıkıntı çekmek istemiyorum ama nasıl unuturum onuda bilmiorumm

aşk sevgi değilse ne o zaman? alışkanlık blkide büyük çoğunluğu. ve çok doru bende düşünüorum cnm beni herkesten soyutlaması çok kızıodum bu konuda ona tamamiyle herkesten soyutlandım ciddi olarak

aynı sorun bizdede vardı canım halada var. eşim askere gittiğinde (o zaman sevgilimdi) beni uzun bi süre çalıştırmadı. Çalışmayı geçtim annemle markete bile gidemiyordum. ehliyet sınavına bile göndermedi en son annesi dayanamadı babasına söyledı babasının korkusunda beni sınava onun annesı ve kendı annemle (koruma ordusu) gonderdı. Artık dayanamıyorum dedım çok ıyı bı yerde ıs buldum ne olur çalısayım zar zor ıkna ettim ama keşke etmez olaydım her sabah her aksam taksıye bınıyodum yanı 10+10=20 tl şaka gibi... ama çok seviyordum katlandım... 3 ay 19 gun once ruya gibi bi düğünümüz oldu çok mutluyum sevdiceğimle

peki nasıl cnm su anda aynı kıskançlığı devam ediomu peki yüksek boyutta pişamn olcağını düşünüomusun peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…