Nişanlımla Konuşmuyorum..

canım nişanlını kaybetmek istemiyorsan sevgini yansıtma olayını öğrenmen lazım
yoksa nişanlın en sonunda pes eder sonra çok üzülürsün
sevilmediğini düşünecektir bir süre sonra
o yüzden iyice bir düşün doğru olanı bulacaksın eminim

Çok teşekkür ederim yorumunuz için..fisfisfis

yıkkmayı herkes yapar önemli olan yapıcı olmak.. ne derece yapıcı oldugunuz belli.. pohpohlanmak gibi bir amacımda yok.. sadece deneyimli insanlardan tavsiye almaktı. ama yorumlar tavsiyeden öte laklaka dönüşmüş.. madem düşünmeye meyilin yok gec bu konuyu. tavsiyene falan ihtiyacım yok canım..deneymlilerle muhatap olurum cahillerle degil. okeyto..

bu konu sahiplerinde bir azarlamadır gidiyor bu aralar. ilginç.:delphin:

Bence sevmiyorsun.
Seven insan sevdiğini hep görmek ister hep yanında olsun ister.
Nişanlıyım diyorsun evlenince ne yapacaksın.
Görüşmek istemiyorum odaya geç lütfen mi diyeceksin.
Bence kendini zorlama canım.
Çocuğuda yazık etme..

yorumlardan cok gerilmis olabilirsin ama daha sakin davranmaya calıs:)
birden nisanlımla gorusmek istemedim cok fazla gorusmek istemiyorum deyinc banada tuhaf geldi acıkcası ama senin yapın boyleymis olabilir birsey diyemem ama fazlada uzak durma oda uzaklasır busefer

Keşke konuyu açarken kendi yapından birazcık söz etseydin canım
Haliyle seni tanımadıkları için çok sık görüşmek istemiyorum cümlesi biraz tuhaf geldi
Neyse sen yine de sakin ol aranızın düzelmesine sevindim

peki madem memnun kalmadınız azarladınız daha ılımlı olmak isterim.

bencde sevginizi belli etmelisiniz yapınızda olmayabilir elbet ama

aşk sevgi fedakarlığıda kapsar.. o sizi nasıl seviyor ve ilgileniyorsa sizde empati

yaparak nişanlınızında ilgiye sevginizi belli etmenize ihtiyacı olduğunu

tahmin etmek pekte zor olmasa gerek tabularınız aşarak ona karşı daha ılımlı olursanız

ilişkiniz daha huzurla ilerler fikrimce kızmadınız umarım??

1. yorumlarınızın dozunu ölcün
2. ben pek sıkı fıkı olmaktan hoslanan , sevgisini belli edebilen insanlardan degilim.. nişanlımsa benim tm zıttım.. üstüme fazla dusmesi sevgi konusunda bazen itebiliyor..
o günde kardesim icin alısveris yapıyorduk.. yanında rahat edemeyeceginden ona da söyledim lakin anlamak istemedi..afresifim biri olmamdan dolayı tartısma cıktı.
3. nişanlımı seviyorum evet ama sevgiyi belli edememe durumu var
4.barıştık..
yorumlar için tşkler, daha dikkatli yorum yaparsanız sevinirim.. söylenen hiçbir söz boşa gitmez insanlara işler, belki tek bir kelimeyle hayat karartıcaksınız belkide aydınlık bir ışık olacaksınız..
hem konusmayı bilin hemde yorum yazmayı..
şurada derdimizi acıp yardım istiyoruz.. insanı pişman etmeyin.
lafım yorum yazmayı bile beceremeyenlere.digerlerini tenzih ediyorum

şimdi suçlu biz mi oldukk.....bize sanaldan ağzınıza gleni saydnız nişanlınızın hırsını da çıkardınız yani.ohhh ne ala memleket....eğer ki eleştiri bekliyorsanız biraz daha sakin olacaksınız.beklemiyorsanız da yazmıcaksınız derdinizi buraya...ve ayrıca ekleyeyim BİZ CAHİL OLDUĞIUMUZDAN BİLEMEYEBİLİRİZ BELKİ AMA SİZ ÇOK İYİ BİLİRSİNZ,BİZİM GİBİ CAHİL DEĞİLSİNİZ YA:ELEŞTİRİ OLUMLU YA DA OLUMSUZ YAPILIR....

bu konular neden tartışmaya dönüşür hiç anlamam
konuyu açan arkadaş gerçekten bir derdi olmasa bu konuyu açmazdı
ondan sizin gibi olmasını bekleyemezsiniz ki
herkesin karakteri farklıdır sonuçta
konuyu açan arkadaşın hataları yok mu bence evet var
bunu eleştirebilirsiniz hatalısın diyebilirsiniz hatta şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diye yönlendirebilirsiniz de
ama sonuçta nişanlımı seviyorum diyorsa ısrarla hayır sevmiyorsun diyemezsiniz
onun karakteri budur herkes sevgisini gösteremez.. her aile sizin aileniz gibi değildir
sizin kardeşiniz eşinizden yada nişanlınızdan rahatsız olmuyorsa herkesinde böyle olmasını bekleyemezsiniz
herkes için söylemiyorum eleştiri dozunu abartanlar için söylüyorum
biraz empati yapmayı deneyin ve herkesin yapısının da farklı olabileceğini hesaba katarak eleştirin
o zaman bu tarz ters tepki almazsınız kanımca......

Ya insan sevgisini belli edemese bile o havada orda beklediği için bence 5 dk'lık görüşmeyi çok görmemeli..yerimseniben

Şimdi çok fazla görüşmek istemiyorsunuz sevginizi belli edemiyorsunuz.Ya evlenince ne olacak çok fazla görüşmeyelim mi diyeceksiniz?Her gün aynı evde bir araya geleceksiniz sonuçta.O zaman durum vahim yanii

Back
X