Arkadaşlar merhaba.. yardımınıza ihtiyacım var. Geçen gün ablasiyla kuyumcuya dügün için altın seçmeye gittik bilezikler için. Dönuşte aradım nişanlimı teşekkür ettim ablan bizimle ilgilendi diye. Hayırlı olsun bile demedi. Sadece iyi sevindim dedi ve daha sonra dügün konusu açıldı dügünde falan takmazsın degil mi dedi neden dedim takarım ne var ki bunda dedim. Bir öğretmen dügünde altın takmaz diyor sesiini yükseltti bana takan öğretmen cahildir vs bir sürü laf etti bana kalbim kırıldı. Niye öyle diyorsun kadınlar heves edebilir böyle şeylere dedim öğretmen olsamda birşeyler takmak isterimdrdim ne var bunda. Bana dedi biz bu konuda senle hiç anlaşamayacagız dedi. Kıyafetlerden modadan da bahsetti bunlar hep kapitalizmin bir parçası diyor ya ne yapayım ben şimdi teli yüzüne kapattım ağladım. Kac gündur konuşmuyoruz.. ne yapayım ben bana bir fikir verin. Bu arada bizim burda çalışan olsun olmayan olsun dugünde altın takılır herkes dügüne giderken güzel giyinir altın takar. Bir öğretmen olsa da hakkı yok mu takmaya ben niye bu kadar bunun için incitiliyorum zaten her zaman kolumda mı kalacak diyorum anlamıyor beni yani kızların takmaya hakkı yok mu ya of deliricem bir sürü laf yedim bundan. Ikimiz de aynı şehrin insanlarıyız onun ailesi de güzel giyinir takıp takıştırırlar. Yuzugu bile halkali kolelik olarak düşünüyormuş.
Son düzenleme: