• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlımla tartıştık yanlış mı düşünüyorum acaba :((

erkekler öyle çok ayrıntı iş sevmiyor.
inceliklerden pek anlamıyorlar.
çogu armut piş ağzıma düş istiyor.
bu yüzden ondan birşeyler anlayıp yapmasını bekleme.
direk ne istiyorsan yapmasını söyle.
siparişmi verilecek "sipariş verellim mi" demeyeceksin "şu şu modeli şu kadar sipariş ver" diyeceksin.
net düz mantık.
demişsin ya gücüm var istersem yaparım diye.
yapma sakın ona at bazı işleri.
sorumlulukları ver direk.
herşeyi sakın yüklenme.
alışır senden bekler hep.
nasıl başlarsan öyle gider.
bu yüzden ver ona sorumlulukları.

takdir ettim işin sırrı bu bencede

kızlar bu hafta nikahımız olacak. ben ve nişanlm şehir dışındayız nikah işlemlerini benim ailem hallediyor. nişanlıma kaç kez nikah şekeri yaptıralım birlikte beğenelim diye söyledim tamam yaptıralım dedi. ben hatırlatmasam aklının ucuna gelmiyo. şekeri beğendik sormuyo bile bu kaç günde geliyo internetten ödemesini yapalım da gelsin falan. ne giyeceksin diyorum giyeriz bişey takım giyerim dyo. evlilik cüzdanı ve salon ücretini hiç sorduğu yok sanki sadece benm nikahım gibi bütün sorumluluk bende herşeyi ben düşünüyorum bugece de artık dayanamadım tepki gösterdim hiç heveslenmiyosun sormuyosun yapılacak ne var falan die sahiplenmiyosun dedim o da ben sana hayır demiyorum neye hevesin varsa yapmandan yanayım dediğin şeyler büyük şeyler değil hemen hallolacak şeyler sanki nikah şekeri ve evlilik cüzdanı 2 dkkada çıkıyor. nikaha benden çok kendisi hevesli ama bu tarz işlere gelince sorumluluk hep benm üzerimde gibi hissediyorum :(( neden o da heveslenmiyo offff offff değmedi bozulmamıza ama abartıyo muyum???

malesef öyle hersey kadının üstünde sankı kendı kendımıze evlenıyoruz bizimde öyle oldu herseye ben kosturdum begendım aldım napim ama onlar bizim kadar heyecanlamaz ondan bekleme sen yap yapabiliyosan

canım öyle düşünme bak ileride çok üzülürsün.
sen demedikçe yapmaz sende kırıldığınla kalırsın.
basit bir örnek olacak ama mesela ben eşime "hayatım süpürgeyi takıp bir şu halıları alırmısın" dersem kalkar siler. ama demezsem heryer çer çöp olsa yine oturur içinde.
sen güzelce isteklerini söyle yapsın.
beklentiye giripte karşılığını alamazsan hayalkırıklığın daha büyük olur.

canım o tarz şeyleri tabiki paylaşırım rica ederim. ama ben işin içine maddiyat girdiğinde yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. ailem de diyo ki mesela bu nikah şekeri işini falan erkek tarafı halleder sen neden üstleniyosun :((yaparım yoksa bana koymaz sonuçta ikimiz için yapılan bişey. .. nişanlım diyo ki nikah şekeri beğendk bak fikrimi söyledim salon tutulck o da 10 dkkalık iş büyütüyosun!! ben de diyemiyorum ki bu işler yapılyo da neden sadece ben üstleniyorum maddi külfetini ikimizin nikahı değil mi???kendimi ifade edemiyrum ynlış anlaşılmak istemedğmden

malesef öyle hersey kadının üstünde sankı kendı kendımıze evlenıyoruz bizimde öyle oldu herseye ben kosturdum begendım aldım napim ama onlar bizim kadar heyecanlamaz ondan bekleme sen yap yapabiliyosan

canım yapıyorum zaten yaptım da ama aile de öyle bakmıyo işe. iki tarafın da sorumluluğu ortaklaşa üstlendiğini görmek istiyo ister istemez takıyorum kafaya :(

Hayırlısı olsun :)
Çok şekersin.Telaşın ve heyecanın buradan hissediliyor.

Düğünmüş,şekermiş,davetiyeymiş...Erkekler bu detaylarla ilgilenmiyorlar.
Sen hiç düğününü-şekerini hayal eden erkek duydun mu :)
Bunlar kızların özendiği şeyler...

Madem sana bırakmış,gönlünce seç.Ne seçsen güzel diyecek zaten :)))

teşekkrler yorumun için... evet benm istedğm herşeyi onaylıyo ama üzerine düşeni yapma konusunda benm iteklemem gerekiyo ona sinirleniyorum. " benim yapmam gereken ne var? sen ne yapcaksın bu işler için?" bu soruyu sorsa hiç sorun olmcak aslnda

benimde düğünüme neredeyse 1 ay kaldı.geçen aradım düğünle ilgili bişey soruyorum şimdi onlara kafa yoramam diye kızdı:)aslında önemsiyorlar ama ilgilenmek zor geliyo biraz:51:

işe yaradı yani öyle mi ne güzel :))) en çok canımı sıkan da dün gece bana dediki beni artık çok sorguluyosun olduğum gibi kabullenmiyosun :( çok ağırıma gitti kendimi suçlu ve kötü hissettm

valla bizim düğün zamanımızda eşimn haftada 6 gun calıstı iş yerı cmt gunlerı ızın vermedı pazar gunude malum her taraf kapalı bir iş halledemiyoduk ben mobılyalarımı kayınvalıdem ve kayınpederımle gittim almaya begendıgımızı eşime gösterdım ona göre aldık...

diğer mevzularda ise şunlar var yapılcak diyorum yaparız ederız nıkaha 10 gun var hala davetıye şeker yok gittim kendım begendım yaptırdım suratımıda astım dedım bak 10 gun sonra evlenecez bu yaptıgım son fedakarlıktı sırf kendı mutlulugum ıcın kafama takmıyorum insallah düğünden sonra da böyle olursunda burnundan fitil fitil getırırımm dedım acık acık :D neyse evlendık bir kaç ay gectı şimdi hiç bir şeye karışmıyorum sadece direktifler yagdırıyorum tabı gızlıden gızlıye takıp edıyorum da o ayrı :D

valla bizim düğün zamanımızda eşimn haftada 6 gun calıstı iş yerı cmt gunlerı ızın vermedı pazar gunude malum her taraf kapalı bir iş halledemiyoduk ben mobılyalarımı kayınvalıdem ve kayınpederımle gittim almaya begendıgımızı eşime gösterdım ona göre aldık...

diğer mevzularda ise şunlar var yapılcak diyorum yaparız ederız nıkaha 10 gun var hala davetıye şeker yok gittim kendım begendım yaptırdım suratımıda astım dedım bak 10 gun sonra evlenecez bu yaptıgım son fedakarlıktı sırf kendı mutlulugum ıcın kafama takmıyorum insallah düğünden sonra da böyle olursunda burnundan fitil fitil getırırımm dedım acık acık :D neyse evlendık bir kaç ay gectı şimdi hiç bir şeye karışmıyorum sadece direktifler yagdırıyorum tabı gızlıden gızlıye takıp edıyorum da o ayrı :D

evet canım işte aynı sorun nikah şekerini internetten alcaz gelmesi 1 hafta buluyor yaparız ederiz. ne giyecek daha beli değil oraya gelnce alırız yeni bir takım diyo. pazar günü gelecek pztsi nikah var. düğünümüz olurken de ikimz ayrı görev yermzde olcaz dedim ki düğünde de böyle mi olacak evi ben kendm mi döşeyeceğm nikahla düğün aynı şey değil diyo. bana olan sevgisinden şüphem yok beni hiç bi konuda bunaltmaz da ne istysm onaylar ama bunlarla da olmuyo işte :( söyledklerm çok ağır gelmş beni başkalarıyla kıyasladın sen böyle şey yapmazdın dedi. bu kadar sorguluyosan şüphelrn var falan bi sürü abuk sabuk şey konuştk

kızlar bu hafta nikahımız olacak. ben ve nişanlm şehir dışındayız nikah işlemlerini benim ailem hallediyor. nişanlıma kaç kez nikah şekeri yaptıralım birlikte beğenelim diye söyledim tamam yaptıralım dedi. ben hatırlatmasam aklının ucuna gelmiyo. şekeri beğendik sormuyo bile bu kaç günde geliyo internetten ödemesini yapalım da gelsin falan. ne giyeceksin diyorum giyeriz bişey takım giyerim dyo. evlilik cüzdanı ve salon ücretini hiç sorduğu yok sanki sadece benm nikahım gibi bütün sorumluluk bende herşeyi ben düşünüyorum bugece de artık dayanamadım tepki gösterdim hiç heveslenmiyosun sormuyosun yapılacak ne var falan die sahiplenmiyosun dedim o da ben sana hayır demiyorum neye hevesin varsa yapmandan yanayım dediğin şeyler büyük şeyler değil hemen hallolacak şeyler sanki nikah şekeri ve evlilik cüzdanı 2 dkkada çıkıyor. nikaha benden çok kendisi hevesli ama bu tarz işlere gelince sorumluluk hep benm üzerimde gibi hissediyorum :(( neden o da heveslenmiyo offff offff değmedi bozulmamıza ama abartıyo muyum???

aynı sorunları bizde yaşıyoruzz hiç heves falan yokkk:)allahım yaa 4 ay war düğüne ama daha evimize bir çivi çakılmadı ve kınaydı şekerdi kuruyemişti bunları erkek tarafı yapar.ama ben bizimkine bunları söyleyince köpürüyor.sen yine şanslısın sen beğen alalım diyor bizde oda yok:)bu arada nikah parasınıda cebmden verdim aynı senn gbii..sanırım beğendiğim gelinliğide kendi cebmden diktirecem.hayırlısı yaa sonumuz hayır olsun inşallhh

canım benım ,kırılmak da tepkın de cok haklısın aslın da .
ama erkek mılletı hep boyle tatlım .bır senın kı degıl hepsı aynı .
onlar cok fazla ayrıntıya takılmaz ,armut pısecek agzına dusecek bılmezmısın :1:.
yapı geregı ınce varlıklar olmakdıkları ıcın ,ondan bırsey bekleme .
dırek ne yapılacak ıse soyle .sorumlugu yukle .
.

selam kızlar... bu konuyu kapattık şu an aramız gayet iyi ama nikah şekerlerini ben sipariş verdm ücreti ben ödedim. şimdi nikah işlemleri için gerekli olan ücreti de ben göndericem ben halledeyim mi diye sordu nişanlım ama tabiki sen hallet al sana hesap numarası diyemem benm yapıma aykırı... ne yapayım artık ağzımızın tadı için bunu da sineye çekiyorum...

Offff ben bir kiz olarak bile boyle seyleri cok gereksiz ve saçma buluyorum yok nikah şekeri yok davetiye vs. Cok sıkıcı! Soz Nisan kına dugun falan bunlara hiç girmiyorum :D evlenirsem konsoloslukta evlenirim en temizi. Hiç sevmiyorum boyle seyleri :(

Back
X