- 4 Aralık 2011
- 331
- 2
- 68
komik mi trajikomik mi bilmiyorum da:)tüm gün çalışıyo nişanlım bense çalışmıyorum .akşam 7de geliyo genelde yemek yiyor eve gelince biraz şekerleme yapıyo:)işyerinde de pek konuşamıyoruz
hatta bazen hiç konuşmuyoruz.haliyle akşam konuşurum diyorum .neyse 2gündür de pek konuşmadık.bugün akşam 9 gibi konuşacaz zaten çok uzatmadan nasılsın naptın diye bi sohbet etöeyi özledim .nasılsa kapatıp bi daha konuşuruz diye düşünüyodum ama bi türlü konuşamadıkki
kediyle oynuyo bi yandan koşturuyo evin içinde.nefes nefese kalıyo ama beni dinliyomuş güya.ben sana aklımı veriyorum ee sen konuş diyo.hep ben konuşuyorum zaten ve hep benle konuşurkn kediyle konuşuyo.sanki kediyi kıskanıyomuşum gibi oluyo ama ilgi bekliyorum tabiki:)ben kapatim sen kediyle oynicaksan diyorum .yok kapatma diyo ben de sesler filan gelince bi de kediyle oynayınca sıkılıyorum ,bişe anlatasım da gelmiyo.yani yarım saat bu konu uzadı.saçma sapan bi konu.sadece bişe rica ettim cnm kediyle sonra da oynarsın diyorum .benim zararım yokki sana sen duymuyosun bile diyo.halbuki ben nasıl anlatim rahatsız oluyorum ,hissediyorum kafayı vermiyo bana.ben de arkadaşımla bile olsa telefonda benle konuşurken yanındakiyle de sürekli konuşmasını istemem ,ya onla ilgilensin ya benle.hm önemli bişe dicekse ya da bir iki laftan bişey olmaz da sürekli yanındakiyle ilgileniyosa
diye diyorum yani ben de psikopat değilim:)çoğu insan böyle ister heralde .çünkü telefonu kapat sonra napıyosan yap.ya da müsaitsen aç.en iyisi çok uzatmamak ya telefon konuşmasından gereksiz tartışma
çıkıyo:)

diye diyorum yani ben de psikopat değilim:)çoğu insan böyle ister heralde .çünkü telefonu kapat sonra napıyosan yap.ya da müsaitsen aç.en iyisi çok uzatmamak ya telefon konuşmasından gereksiz tartışma