• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlınız sizden ayrıldı ve dönmek istediniz????

bendenizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
51
0
86
Adana
Bundan 6 ay önce nişanlım beni terketti ve ben ayrılmak istemedim:(Yaklaşık 10 gün önce de ben bunu msn de ekledim.Bugün de akşam mesaj attı nasılsın diye ben de iyiyim dedim:5:.Şimdi kızlar sorum şu;
Cevap yazması size göre ne demek? Ve neden bu kadar bekledi(ekleme talebini yeni görmüş de olabilir)
Kafam karıştı bir yandan da eğer istiyorsa araması gerekmez mi? Açıkçası aramasını beklerdim.Ben şimdi ne yapayım sizce onu arayayım mı?:58:

İsteseydi arardı diye düşünüyorum ama yine de direkt hüküm vermek istemem..
Nedir,ne değildir zaman gösterecek.Soğukkanlı olup bekleyin derim ben.

Bundan 6 ay önce nişanlım beni terketti ve ben ayrılmak istemedim:(Yaklaşık 10 gün önce de ben bunu msn de ekledim.Bugün de akşam mesaj attı nasılsın diye ben de iyiyim dedim:5:.Şimdi kızlar sorum şu;
Cevap yazması size göre ne demek? Ve neden bu kadar bekledi(ekleme talebini yeni görmüş de olabilir)
Kafam karıştı bir yandan da eğer istiyorsa araması gerekmez mi? Açıkçası aramasını beklerdim.Ben şimdi ne yapayım sizce onu arayayım mı? :58:

Sorun sizi aramaması, bekletmesi değil ki terk etmesi... Üstelik 6 ay geçmesine rağmen bundan pişman olmamış, sizinle tekrar bir araya gelmeyi düşünmemiş, siz iletişim kurmaya çalışmasanız öldü mü kaldı mı bilemeyecekmişsiniz...

Buna rağmen yine adım atan siz olmuşsunuz, o yine mesaj dışında ses vermemiş, bir de arayacak olursanız sizinle tekrar bir şeyler düşünür mü yoksa boşta kaldığında "Nasıl olsa beni her durumda bekleyen biri var diye" size mi yönelir asla öğrenemezsiniz... :6:

Ayrılma sebebinizi bilmediğim için peşin hüküm vermek istemiyorum ama ben olsam gurumu bu kadar yerler altına almazdım.:20: sen şu durumda onun için çantada kekliksin seni kullanmayacağı ne malum. Gidene dur dememelisin.

arkadaslarıma katılıyorum canım bencede beklemelısın sen zaten msne ekleyerek bır adım atmısın gerısını ıstıyorsa o getırmelı dıye dusunuyorum

ayrılma sebebiniz ne :26:

aslında ben ayrılacağımızı sanmıyordum benim için küçük problemlerdi ama galiba evlilikten korkuyordu.İşin içine aileler de girdi ve biz birbirimizi daha doğru düzgün tanımadan ayrıldık.O beni hiç tanıyamadı.İlişkide kendim olamadım ben:(Onun ilgisizliği falan sorun oldu işte....

Back
X