• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısı 220 kilo olduğu için onu terkedince bu hale geldi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Mersin'de bir günlük nişanlısının, aşırı kilosu nedeniyle kendisini terk etmesine kızan 36 yaşındaki Barış Aykanat, midesinden geçirdiği operasyonun da yardımıyla bir yılda 220 kilodan 96 kiloya düştü.
Sitene Ekle
Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Aykanat, AA muhabirine, bir tanıdığının yakınıyla geçen yıl nişanlandığını, mutlu yuva kurmayı hayal ederken beklenmedik durumla karşılaştığını anlattı.

Nişandan bir gün sonra, 220 kilo olduğu için nişanlısının kendisini terk ettiğini belirten Aykanat, buna çok üzüldüğünü söyledi.

Gelin adayının, kendisi hakkında "6 ay ömrü var" dediğini öne süren Aykanat, şöyle konuştu:

"Nişan bozulunca çok zoruma gitti. Ben de buna inat, zayıflamaya karar verdim. Midemden operasyon geçirdim. Aynı zamanda spora ve diyete başladım. Bir yılda 124 kilo verdim. Şu an 96 kiloyum. Hedefim, 70 kiloya kadar düşmek. Nişanlım, kilolarım nedeniyle 6 ay ömrüm kaldığını söylemişti. Kilolardan kurtuldum ve hala yaşıyorum."

Evinin yakınındaki parkta düzenli spor yapmayı sürdürdüğünü vurgulayan Aykanat, "Kendimi adeta yeni doğmuş, bir kuş gibi hafif hissediyorum. Parktan eve gidene kadar 3-4 kez dinlenip, 25-30 dakikada ulaşabiliyordum ve nefes nefese kalıyordum. Şimdi 2,5 dakikada evdeyim" dedi.

Aykanat, biraz daha zayıfladıktan sonra eski nişanlısının karşısına çıkacağını da sözlerine ekledi.
http://www.milliyet.com.tr/gundem/n...aGaleri/14.11.2014/1969728/default.htm?PAGE=2

bu defa tam tersi olmuş

nişanlısınında zoru ne anlamadım nişandan bi gün sonra nişan atmak nedir, adam bi gece de mi 220 kilo oldu:KK53::KK53::KK53:

nişandan önce görmemişmi bu adamın kilolu olduğunu bi gün sonra nişanı atuyı :KK47:

Kadında zayıf değil ki, adamcağızın kiloları sorunsa niye nişanlandı? Adamın yerinde olsam hiç karşısına falan çıkmam, hatta mümkünse bir daha yollarımı kesiştirmem bile.

adam zayıflamış ya daha yaşlanmış sanki ,nişanlısı terk etti diye mi acabao_O

yada hızlı kilo verdiğinden mi

Back
X