nişanlısı eşi sevgilisi askeri personel olanlar buyrun dertlerimizi paylaşalım

demet_60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
274
24
98
35
Tokat
kızlar bakıyorum hep asker yolu bekleyenler çok dertli ... ya biz ya biz :):) kendimize baktıkça onların ne kadar şanslı olduklarını görüyorum 1 bucuk sene asker yolu bekliyorlar sonrası mutluluk biz bir ömür bekliyoruz.. nişanlım askeri personel olduğu için düğünümüzü yapamıyoruz önce doğuda tayin bekledik sonra kurs girdi araya derken bekle Allah bekle :) üstüne birde nöbetleri yol aramaları olay olduğu zaman gece gündüz kalkıp gitmeleri yüzünden izinli olduğu günler şehir dışına çıkamamaları... ayrıca kurslarını ve askeri okulda yaşadıklarımızı hiç anlatmıyorum bileee :50::50: benim gibi sıkıntıda olan var mı acaba

eet cnm yaa zor oluyo tabi bi zorluğu da yakışıklı olmaları kıskançlıktn deli oluyosn resmen :)

ahhh evet kesinlikle çocukluktan beri uniformalara silahlara karşı ilgim var acaip beğeniyorum nişanlımda benim bu zaafımı iyi kullanıyor nöbete gitmeden önce kamuflajını giyip kameraya geliyor görüşüyoruz öyle gidiyor :9::9:

kameradaysa sorun yk cnm yakın olmann zaraını bilirim :)

aman amannnn :) ben cok fazla kıskançlık yaşayamadım :):):) 2 sene doğuda dış karakoldaydı zaten dağlardan taşlardan kıskanamadım.. şimdide dış karakolda bir köyde görev yapıyor ailemle gittik baktım araştırdım etrafı kıskanılcak kimse yok :9::9::9::9:

biz bişiler yaşamıştık ondn çok kıskanıodum ben galiba :)

ayrılmanızda mesleğinin etkisi varmıydı? çunkü bizde nişanlımla mesleği yüzünden bazı sorunlar yaşadık yeri geldi bana vakit ayıramadı askerlere kızıp çok gergin olduğu zamanlar oldu

bende asker esıyım 4 yıldır bugun nobetcı hava kotu kucuk bebegımız var ve hafta sonu canım cok sıkılıyor barı su nobet ıslerı olmasa:37:

bende asker esıyım 4 yıldır bugun nobetcı hava kotu kucuk bebegımız var ve hafta sonu canım cok sıkılıyor barı su nobet ıslerı olmasa:37:

hoşgeldin canım hafta sonu nöbetçi olmak ne berbat şeydir ya birde minnak bebişiniz varmış kıyamam ki :)

hoşgeldin canım hafta sonu nöbetçi olmak ne berbat şeydir ya birde minnak bebişiniz varmış kıyamam ki :)

canım sorma ya zaman gecmıyor gurbet ellerde kımse yok bır hafta sonlarmız var o da kocıs bulursan ne ala allah yardımcımız olsun cok dertlıyım cok:37:

benim nişanlım konyalı :) memlekette görev yapıyormuşsunuz :) nişanlım sivasta görev yapıyor canım

benim nişanlım konyalı :) memlekette görev yapıyormuşsunuz :) nişanlım sivasta görev yapıyor canım

:) sen nerelısın canım benım son yılım nasıpse bu yıl tayıncıyız nısanlın yakınmıs memletıne rutbesı ne sen calısıyomusn..

:) sen nerelısın canım benım son yılım nasıpse bu yıl tayıncıyız nısanlın yakınmıs memletıne rutbesı ne sen calısıyomusn..

doğuya gidiyorsunuz sanırım nişanlım 2 sene doğuda görev yaptı garibim bana yakın olmak için batıyı değilde hep tampon bölgeleri yazdı:9:

Back
X