doğuya gidiyorsunuz sanırım nişanlım 2 sene doğuda görev yaptı garibim bana yakın olmak için batıyı değilde hep tampon bölgeleri yazdı![]()
evet dogu ya gıdecegız hayırlıs olsun sızın ıcınde............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğuya gidiyorsunuz sanırım nişanlım 2 sene doğuda görev yaptı garibim bana yakın olmak için batıyı değilde hep tampon bölgeleri yazdı![]()
evet dogu ya gıdecegız hayırlıs olsun sızın ıcınde............
benim nişanlım konyalı :) memlekette görev yapıyormuşsunuz :) nişanlım sivasta görev yapıyor canım
Bizde sivas istiorzzz hep dogu olarak ama benimki polis asker degil.. ama hemen hemen ayni sartlar..nobetler basa belakiskancliktaa cabasi
![]()
olsun canım aramıza hoşgeldin jandarmada kırsalin polisi zaten :) sivas istiyormuşşunuz ama sivası tavsiye etmiyorum öyle kötü ilçeleri var ki anlatamam sana sevdiceğim benim memleketime yakın olmak için mecburen yazmış bulundu ama pişmanız.. polislikte nasıl bilmiyorum jandarmada 2 sene doğu 5 sene batı görevi oluyor nişanlım 2 sene doğu görevinin ardından sivasa geldi sivasta tampon bölge olduğu için 4 sene kalıp hemen doğuya değilde 2 senede batıda görev yapacak sonra doğuya döneceğiz.. tamponları tek başına doğu yada batı olarak kabul
etmiyorlar
canm bizimki sivas dogu sayiliyor.
Bizimki mesela sirnak 2 yil erzurum 4 yil
sivar 5 yil ama kotu ilceler olursa iki 3 degisiyo..
Yani en iyi dogu sivas....
Ama torpil bolgesi biz Allaha guvendik
Kiskancliktan bahsetmissen evet oluyo ama bosver nede olsa onlar bizimayy teselliye bak
![]()
bizdede mardin torpil bölgesi canım bizimde hiç torpil olmadığı halde mardin gelmişti.. Allahın izniyle sizinde inşallah sivas olur.. bir bakmışsın aynı ilçedeyiz :) zaten ordada askerlerin polislerin oturduğu bir site var lojman gibi olmuş artık komşu oluruz :):):) kıskançlık konusuna gelince mardinde dış karakoldaydı dağlardan kıskanamadım denedım ama olmadışimdikı görev yaptığı yerdede gittim kontrol ettim pek kıskanılacak durumla karşılaşmadım ama ipleri sıkı tutuyorum yinede
![]()
Walla benmki full olaylarla ilgileniyo istanbuldayiz biz dusun
ama napalim artik..
telefon var net var aldatmak isteyen onu heryerde yapar allah korkusu olacak icinde
tabi canım hoşgeldin