Merhabalar o kadar zor bir dönemdeyim ki anlatamam. Direk konuya gireceğim.. Arkadasımla iki senedir tanisıryoru fakat 1 senedir ilişkimiZ var ve temmuz ayında sözlendik. Ailesi istanbul dısında yasıyorlar arkadasm ist da ablasıyla yasıyor. Kendı meslegı güvenlik görevlisi ben de ablamı yanında ofiste calısmaktayım. Kendisi cok iyi terbiyeli saygılıdır. Ailem onu cok sevdı. İşinden ıyı kaZanc saglayamadıgı için konusmamız uzerine babamın yanısa calısmaya basladı. İzin günlerimiz uymuyor dugune 4 ay var ve biz ne gelınlık ne koltuk ne ev bakabıldik.benım babam sa yatak odasını coktan yaptırmaya basladı. Ailesi benim istedgm modellere pahalı dedı bende dedm uygununa bakarız. Ama aılesı bırdhaa ne aradı ne sordu esyalaela ılgılı. Bende nisanlıma soyledım ne esyayla ılgılı ne gelınlıkle hıc bısey söylemıosunuz ne sen ne sızınkıler herseyı sırtımda hıssedıyorum. Gecen tartıstık koc burcu aslında mülayımdıt romantıkdır ama kavgada tanıyanıyorum. Bana dediki aılemle konusuuyorm ben her konustgmu sana mı sölıcem. Ben şok!!borcuda var nisanlımın kac aydır borcu bitmiyor dısarı cıktıımızda askım kısmamız lazm alısverıs yapmamamoz lazm vs dıyıp gunumu berbat edıo. Cok bunaldım. Ailesi ne arar ne sorar. Söz günü kadını ıkınci kez görmüşüm. Elbisem az kısa die bana aynen söyle dedi"sorucam bensana"
Şok oldummm. Nişanlım dedim gbi romantıktır deger verır maddı durumu elverse cok sey yapar. Ama bıraz yavaşşş. Herseyı ben söylemekten yoruldm daha smdıden nası gecınıcez ya sıkılır kendnı salar benim üstüme yıkılırsa die dusunuyorummmm. Tartısınca haksızmıaım gibi trip atıo .kendımı övmem ama alımlı çalışkan bi kızım. Gecen küsüz dısarıya cıkıyoruz enistemlerle cokta güzeldim. Gelmedi bizimle tek braktı.... çok bunaldım soguyorum gitgide. Tecrübesi olanlar lütfen yardım edin...
Şok oldummm. Nişanlım dedim gbi romantıktır deger verır maddı durumu elverse cok sey yapar. Ama bıraz yavaşşş. Herseyı ben söylemekten yoruldm daha smdıden nası gecınıcez ya sıkılır kendnı salar benim üstüme yıkılırsa die dusunuyorummmm. Tartısınca haksızmıaım gibi trip atıo .kendımı övmem ama alımlı çalışkan bi kızım. Gecen küsüz dısarıya cıkıyoruz enistemlerle cokta güzeldim. Gelmedi bizimle tek braktı.... çok bunaldım soguyorum gitgide. Tecrübesi olanlar lütfen yardım edin...