Nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var her an bitirebilirim....

Zahiro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
7
0
1
İstanbul
Merhabalar o kadar zor bir dönemdeyim ki anlatamam. Direk konuya gireceğim.. Arkadasımla iki senedir tanisıryoru fakat 1 senedir ilişkimiZ var ve temmuz ayında sözlendik. Ailesi istanbul dısında yasıyorlar arkadasm ist da ablasıyla yasıyor. Kendı meslegı güvenlik görevlisi ben de ablamı yanında ofiste calısmaktayım. Kendisi cok iyi terbiyeli saygılıdır. Ailem onu cok sevdı. İşinden ıyı kaZanc saglayamadıgı için konusmamız uzerine babamın yanısa calısmaya basladı. İzin günlerimiz uymuyor dugune 4 ay var ve biz ne gelınlık ne koltuk ne ev bakabıldik.benım babam sa yatak odasını coktan yaptırmaya basladı. Ailesi benim istedgm modellere pahalı dedı bende dedm uygununa bakarız. Ama aılesı bırdhaa ne aradı ne sordu esyalaela ılgılı. Bende nisanlıma soyledım ne esyayla ılgılı ne gelınlıkle hıc bısey söylemıosunuz ne sen ne sızınkıler herseyı sırtımda hıssedıyorum. Gecen tartıstık koc burcu aslında mülayımdıt romantıkdır ama kavgada tanıyanıyorum. Bana dediki aılemle konusuuyorm ben her konustgmu sana mı sölıcem. Ben şok!!borcuda var nisanlımın kac aydır borcu bitmiyor dısarı cıktıımızda askım kısmamız lazm alısverıs yapmamamoz lazm vs dıyıp gunumu berbat edıo. Cok bunaldım. Ailesi ne arar ne sorar. Söz günü kadını ıkınci kez görmüşüm. Elbisem az kısa die bana aynen söyle dedi"sorucam bensana"
Şok oldummm. Nişanlım dedim gbi romantıktır deger verır maddı durumu elverse cok sey yapar. Ama bıraz yavaşşş. Herseyı ben söylemekten yoruldm daha smdıden nası gecınıcez ya sıkılır kendnı salar benim üstüme yıkılırsa die dusunuyorummmm. Tartısınca haksızmıaım gibi trip atıo .kendımı övmem ama alımlı çalışkan bi kızım. Gecen küsüz dısarıya cıkıyoruz enistemlerle cokta güzeldim. Gelmedi bizimle tek braktı.... çok bunaldım soguyorum gitgide. Tecrübesi olanlar lütfen yardım edin...

Nişanlınızın acelesi yok anlaşılan...
yada o sizle evlenmiyo herhalde.:ssz:
4 ay sonra dügün adamdaki rahatlıga bak.
maddi durumu elverişsiz olabilir ama 4 ay sonraya dügün var.
allah yardımcınız olsun.

csnım öncelikle rabbim seni tez zamanda feraha ulaştırsın inş
çok zor bir durumdasın

öncelikle ailen herşeyi üstlenmesin bak sana tavsiyem
sakın onlar bişi yapimiyorsa babanda yağmasın
durumları olmayabilir gayet normal ama bir tel açıpta falanca hanım durumlar belli elimizden gelen bu deyip senin gönlünüde alamıyorlar nerde yaşıyor bunlar
kv dediği ben sana soracağım ne biçim bir uslup şimdiden hem birşeye karışma ama herşsey söz sahibi ol ohh ne güzel sakın fırsat verme buna
nişanlına bişi diyemem durumu yoktur normal ama sürekli seni sıkıştırmasınada izin verme
deki o zaman düğün tarihini erteleyelim de

ne biliyim o zaman neden aldınız düğün tarihini almasa idinniz
birde borç dedin ya emin ol eşinin borcu yıllarca bitmez ve hep sen didinen olursun ezilen hep sen
düğün olur ailesi başlar kardeşi derken sana sıora gelmez
ailen ailesi ile konuşsun yoksa biz tarihi öteliyoruz desinler

Merhabalar o kadar zor bir dönemdeyim ki anlatamam. Direk konuya gireceğim.. Arkadasımla iki senedir tanisıryoru fakat 1 senedir ilişkimiZ var ve temmuz ayında sözlendik. Ailesi istanbul dısında yasıyorlar arkadasm ist da ablasıyla yasıyor. Kendı meslegı güvenlik görevlisi ben de ablamı yanında ofiste calısmaktayım. Kendisi cok iyi terbiyeli saygılıdır. Ailem onu cok sevdı. İşinden ıyı kaZanc saglayamadıgı için konusmamız uzerine babamın yanısa calısmaya basladı. İzin günlerimiz uymuyor dugune 4 ay var ve biz ne gelınlık ne koltuk ne ev bakabıldik.benım babam sa yatak odasını coktan yaptırmaya basladı. Ailesi benim istedgm modellere pahalı dedı bende dedm uygununa bakarız. Ama aılesı bırdhaa ne aradı ne sordu esyalaela ılgılı. Bende nisanlıma soyledım ne esyayla ılgılı ne gelınlıkle hıc bısey söylemıosunuz ne sen ne sızınkıler herseyı sırtımda hıssedıyorum. Gecen tartıstık koc burcu aslında mülayımdıt romantıkdır ama kavgada tanıyanıyorum. Bana dediki aılemle konusuuyorm ben her konustgmu sana mı sölıcem. Ben şok!!borcuda var nisanlımın kac aydır borcu bitmiyor dısarı cıktıımızda askım kısmamız lazm alısverıs yapmamamoz lazm vs dıyıp gunumu berbat edıo. Cok bunaldım. Ailesi ne arar ne sorar. Söz günü kadını ıkınci kez görmüşüm. Elbisem az kısa die bana aynen söyle dedi"sorucam bensana"
Şok oldummm. Nişanlım dedim gbi romantıktır deger verır maddı durumu elverse cok sey yapar. Ama bıraz yavaşşş. Herseyı ben söylemekten yoruldm daha smdıden nası gecınıcez ya sıkılır kendnı salar benim üstüme yıkılırsa die dusunuyorummmm. Tartısınca haksızmıaım gibi trip atıo .kendımı övmem ama alımlı çalışkan bi kızım. Gecen küsüz dısarıya cıkıyoruz enistemlerle cokta güzeldim. Gelmedi bizimle tek braktı.... çok bunaldım soguyorum gitgide. Tecrübesi olanlar lütfen yardım edin...

cnm sonradan bozulacağına baştan bozulsun. nişanlın bir tip bence. kv dert olacağa benzer. bence vakit kaybetmeden ayrıl

benim bir arkadaşımda baştan sorunları vardı nişanlısıyla. nişanı atmadı düzelir dedi. 1 seneye kalmadan boşandılar. başta neyse adam sondada öyle dedi kız. nişanlılıkta yaşadığımın kat be katını yaşadım pişmanım nişanda ayrılmadığıma neyseki çocuğum olmadı diye şükrediyor

Arkadaşımla deyince bambaşka birinden bahsediyorsunuz sandım.Siz gerçekten sindirdiniz mi nişanlınızı içinize.O konuda sorun yok değil mi?

Diğer yazdığınıza gelince.Haklısınız.Diğer tarafla konuşmayı denediniz mi hiç.
Siz arayın bi sorun düğüne 4 ay kaldı gelinlik eşya alacağız ne yapalım diye sorun.Ya da gidin konuşun.

merhabalar o kadar zor bir dönemdeyim ki anlatamam. Direk konuya gireceğim.. Arkadasımla iki senedir tanisıryoru fakat 1 senedir ilişkimiz var ve temmuz ayında sözlendik. Ailesi istanbul dısında yasıyorlar arkadasm ist da ablasıyla yasıyor. Kendı meslegı güvenlik görevlisi ben de ablamı yanında ofiste calısmaktayım. Kendisi cok iyi terbiyeli saygılıdır. Ailem onu cok sevdı. Işinden ıyı kazanc saglayamadıgı için konusmamız uzerine babamın yanısa calısmaya basladı. Izin günlerimiz uymuyor dugune 4 ay var ve biz ne gelınlık ne koltuk ne ev bakabıldik.benım babam sa yatak odasını coktan yaptırmaya basladı. Ailesi benim istedgm modellere pahalı dedı bende dedm uygununa bakarız. Ama aılesı bırdhaa ne aradı ne sordu esyalaela ılgılı. Bende nisanlıma soyledım ne esyayla ılgılı ne gelınlıkle hıc bısey söylemıosunuz ne sen ne sızınkıler herseyı sırtımda hıssedıyorum. Gecen tartıstık koc burcu aslında mülayımdıt romantıkdır ama kavgada tanıyanıyorum. Bana dediki aılemle konusuuyorm ben her konustgmu sana mı sölıcem. Ben şok!!borcuda var nisanlımın kac aydır borcu bitmiyor dısarı cıktıımızda askım kısmamız lazm alısverıs yapmamamoz lazm vs dıyıp gunumu berbat edıo. Cok bunaldım. Ailesi ne arar ne sorar. Söz günü kadını ıkınci kez görmüşüm. Elbisem az kısa die bana aynen söyle dedi"sorucam bensana"
şok oldummm. Nişanlım dedim gbi romantıktır deger verır maddı durumu elverse cok sey yapar. Ama bıraz yavaşşş. Herseyı ben söylemekten yoruldm daha smdıden nası gecınıcez ya sıkılır kendnı salar benim üstüme yıkılırsa die dusunuyorummmm. Tartısınca haksızmıaım gibi trip atıo .kendımı övmem ama alımlı çalışkan bi kızım. Gecen küsüz dısarıya cıkıyoruz enistemlerle cokta güzeldim. Gelmedi bizimle tek braktı.... çok bunaldım soguyorum gitgide. Tecrübesi olanlar lütfen yardım edin...
hiçbirşey olmaaz alışırsın.gelinliğimi kınamı çerezimi pastamı düğün kına müziklerimi eşimin ne giyeceğini ne yiyeceğini nerede oturacağına kadar ben yaptım çok şükür.ne kendisi ne ailesi tek bir kere aramadı ne maddi ne manevi.iyikide ypmamışlar artık evime karıştırmıyorum kimseyi o yüzden.boşver takılma bunlara

csnım öncelikle rabbim seni tez zamanda feraha ulaştırsın inş
çok zor bir durumdasın

öncelikle ailen herşeyi üstlenmesin bak sana tavsiyem
sakın onlar bişi yapimiyorsa babanda yağmasın
durumları olmayabilir gayet normal ama bir tel açıpta falanca hanım durumlar belli elimizden gelen bu deyip senin gönlünüde alamıyorlar nerde yaşıyor bunlar
kv dediği ben sana soracağım ne biçim bir uslup şimdiden hem birşeye karışma ama herşsey söz sahibi ol ohh ne güzel sakın fırsat verme buna
nişanlına bişi diyemem durumu yoktur normal ama sürekli seni sıkıştırmasınada izin verme
deki o zaman düğün tarihini erteleyelim de

ne biliyim o zaman neden aldınız düğün tarihini almasa idinniz
birde borç dedin ya emin ol eşinin borcu yıllarca bitmez ve hep sen didinen olursun ezilen hep sen
düğün olur ailesi başlar kardeşi derken sana sıora gelmez
ailen ailesi ile konuşsun yoksa biz tarihi öteliyoruz desinler

Allah hepinizden razı olsun :( ya ben cok verici bi insanım bu yuzden kaybediyorum.. Bana sen cok güçlüsün dio bazen kendmı kullanılmıs gbi hissediyorum. Seviyorum asık deilim ama herseyı ustlenmek peşinden kosturmak daha smdıden yordu beni... Dua edin ne olur... Babam çok üzülür napıcam bilmiyorum ne gelinlik ne eşya hevesim bittii... Yatak odasıda yaoılıo suan... 😔

Hemen bitirmeyin ama şu dedikleriniz yapılsa bile biraz erteleyin bence.
Borçlar da varmış.
Önce onların bittiğinden emin olun.
Bu kadar kısıntıya gidildiğine göre borç az bişey değil.
Takılara güvenilebilir dikkatli olmakta fayda var..

Allah hepinizden razı olsun :( ya ben cok verici bi insanım bu yuzden kaybediyorum.. Bana sen cok güçlüsün dio bazen kendmı kullanılmıs gbi hissediyorum. Seviyorum asık deilim ama herseyı ustlenmek peşinden kosturmak daha smdıden yordu beni... Dua edin ne olur... Babam çok üzülür napıcam bilmiyorum ne gelinlik ne eşya hevesim bittii... Yatak odasıda yaoılıo suan... 😔

canım yaş kaç bilmiyorum ama
ne kadar ağırdan alırsdan o kadar iyi
nişanlın şimideden seni kale gibi görmüş tamam iyi ama sen bir kadınsın sonuçta
senin onu kale gibi görmen gerek
düğün tarihi ertelensin bişi olmaz ki
valla erkek tarafı hem bişi yapmaz sonra orda burda oğlan evlendirdik derler sendde duyunca sinirden ölürsün
iyi düşün tamam nişanlını tanımıyorum ama gayret olsa biraz hadi dersinde
allahım yardımcınız olsun ailene herşeyi yüklettirme
iyi gelin demezler sana sonra
emin ol buna:34:

Merhaba ,

Nişanlınız kendi ayakları üzerinde durmaya başlamadığı müddetçe düğünü ertelemelisiniz bence.

- Nişanlınızın mesleği Güvenlik görevlisi. Kazancı az diye babanız kendi yanında iş verdi babanızdan maaş alıyor. Burada önemli nokta şu ; babanızın gerçekten bir çalışana ihtiyacı var mıydı ? varsa aradığı çalışanın vasıflarına nişanlınız sahip mi ? Normalde işe alacağı bir çalışana vereceği rakamdan daha fazla bir rakamı mı maaş olarak ödüyor ?

- Siz ablanızın yanında ofiste çalışıyorsunuz. Yanlış anlamadıysam sizde ablanızın yanında çalışan konumundasınız.

İkinizin de geliri ve çalışma hayatı ablanız ve babanızın işlerinin sürekliliğine bağlı. Nişanlınızın bir borcu var ancak kaç aydır bitmiyor bu borç dediğinize göre borcun neyle ilgili olduğunu veya rakamı bilmiyorsunuz.

Öncelikle aileniz ne kadar sevmiş olursa olsun nişanlınızı , işveren olmaları bence doğru olmamış. İç güveysi anlayışı doğurmuşsunuz karşı tarafta. O yüzden de eşya , gelinlik gibi konularla kendilerini üzmeyi de yormayı da düşünmüyorlar.

İlişkinizi enine boyuna yeniden gözden geçirin. Nişanlınıza önce kendisine başka bir iş bulmasını istediğinizi söyleyin. Aile ile iş yapmanın ilerde sorun yaratmasını istemediğinizi belirtin. Düğünü de tüm şartlar olgunlaşana kadar erteleyin.

Sağlıcakla kalın.

Hmm relakss rahat takılıyor nişanlınız işte, nasıl olsa düşünen var bunları dimi..
Hadii parası olsa dicem ki, para var nasıl olsa..
4 ay kalmış olsa bile gider tık tık bi çırpıda alacak hepsini ondan rahat..
Ama öyle birşey de yok..
Anneside ne alakaysa "sorucam ben sana" ne demek?
Bilmiyorumda bu konuyu adam akıllı konuşun nişanlınızla..
Çünkü şimdiden düşünceleri sizin üstünüze yıkmış..
Ve yoruldum diyorsunuz, ewlenince daha da yorulursunuz siz beyin olarak..
Bence konuşun baktınızz size höt höt dawranıyor, ilişkinizi gözden geçirinn
0002020F.gif

iyide canım benim işler artık ailelere intikal etmiş bence annen yada baban arasın ne olacak bu durumlar diye sen niye düşünüyorsun
eğer biz yapamıyoruz derlerse biter zaten
üzülme bile büyükler bilir en iyisini :34:

Canim bence evlilik tarihini biraz erteleyin nisanlin borcunu bitirsin.evlendiginizde bu borclar devam ederse uzulursun belki . Benim babam da koc burcu annem babam evlenmisler annem tum evi duzmus annem almanyada calismis parasi varmis. O zamanlar annemin eve aldigi esyalar kimsenin evin de yokmus herkes sasirirmis annem tek basina yapmis sonra babamin bir halisi varmis babanem senelerce bu halidan bahsederdi ...esyani kendinde yapsam bazen bu erkek tarafina yaranamazsin. Ben de nisan attim gecen sene dediklerini yapmadilar ustune cok ovunen insanlardi ben bati kulturu ile buyudum nisanlim doguluydu cok devasa kultur farkimiz vardi . Hakkinda hayirlisi guzelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ,

Nişanlınız kendi ayakları üzerinde durmaya başlamadığı müddetçe düğünü ertelemelisiniz bence.

- Nişanlınızın mesleği Güvenlik görevlisi. Kazancı az diye babanız kendi yanında iş verdi babanızdan maaş alıyor. Burada önemli nokta şu ; babanızın gerçekten bir çalışana ihtiyacı var mıydı ? varsa aradığı çalışanın vasıflarına nişanlınız sahip mi ? Normalde işe alacağı bir çalışana vereceği rakamdan daha fazla bir rakamı mı maaş olarak ödüyor ?

- Siz ablanızın yanında ofiste çalışıyorsunuz. Yanlış anlamadıysam sizde ablanızın yanında çalışan konumundasınız.

İkinizin de geliri ve çalışma hayatı ablanız ve babanızın işlerinin sürekliliğine bağlı. Nişanlınızın bir borcu var ancak kaç aydır bitmiyor bu borç dediğinize göre borcun neyle ilgili olduğunu veya rakamı bilmiyorsunuz.

Öncelikle aileniz ne kadar sevmiş olursa olsun nişanlınızı , işveren olmaları bence doğru olmamış. İç güveysi anlayışı doğurmuşsunuz karşı tarafta. O yüzden de eşya , gelinlik gibi konularla kendilerini üzmeyi de yormayı da düşünmüyorlar.

İlişkinizi enine boyuna yeniden gözden geçirin. Nişanlınıza önce kendisine başka bir iş bulmasını istediğinizi söyleyin. Aile ile iş yapmanın ilerde sorun yaratmasını istemediğinizi belirtin. Düğünü de tüm şartlar olgunlaşana kadar erteleyin.

Sağlıcakla kalın.

Merhabalar
Öncelikle ilginize cok tşk ederim...

Borcuna baktm yani elle tututlur sey yokk bı ara işsizdi onun ödemesinin birikmeleri vs katlanmaları... Babamın işinde herzman bj elemeana ıhtıyac var. Ama dednız gbı keske kendı ıyı bı ısı olsa. Isını cok sevıyo sımdıkı. Sorun olucak bılıyorum ama ıhtıacı var die... Ertelemeyı suan en olumlu sey dusunuyorum.yanıma gelıo barısmak ıcın hıc heveslı deılım..ders almasını da ıstıyorm... Çok teşekkür ederimmm

Canım bütün herşey ortada. Bence bu adamla ve ailesiyle evlenirsen hayatının hatasını yaparsın.
Nişanlına normalde mülayimdir kavgada tanımıyorum demişsin de zaten insanlar iyiyken iyidir. Bir insanı ya kavgada ya da borç aldığında tanırsın benden söylemesi.
Üstelik evlilik için sanki zorlanıyormuş gibi bir havası var. Ne demek her konuştuğumu sana mı söylicem? O zaman eşya alışverişiyle ilgili adam gibi açıklama yapsın sordurmasın.

Bir de k.validenin söylediği söz var ki çok şaşırdım. Kim ki o sana böyle bir söz söyleyebiliyor? Evli veya nişanlı olabilirsin k.valide böyle bir laf edemez. Ben olsam o anda ya kendim cevabını verirdim ya da annemle paylaşır ona devreder mesafemi de koyardım. Sana saygı duymayacağı şimdiden belli.

Bence nişanlının evliliğe ehliyeti yok. Yetersiz, tutumsuz ve geçimsiz biri. Evlenince tabi ki borçlarınız olur ama sen çalışıp sürekli bitmeyen borçları ödeyeceksiniz gibi görünüyor.

İyi düşün gördüklerin göreceklerinin garantisi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle sanırım sizde de bir soğukluk var 4 ay sonra evleneceksiniz ve nişanlınıza arkadaşım diyorsunuz ilginç geldi bize mi böyle aktarmak istediniz ki bir an okurken arkadaşınız sanıyorum:51:

Babanız yanına aldı siz ablanızın yanında çalışıyorsunuz bana bu durum sorun yaratır gibi geldi ailenizde herşeye karışma hakkına sahip olmuş bu durumda ve bazı şeyler şuanda ailenizin eline bakıyor :ssz:Nişanlınız babanızın yanında olduğu halde hiç hazırlıklardan konuşmuyor mu bunlar:26:

Bir insanın romantik ya da mülayim olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmez ben rahat gördüm şahsen çok fazla rahat hemde bilmiyorum bana mı öyle geldi ben çok planlı biriyim sorumluluklarım önemli yapılacaklar alınacaklar uykularım kaçar adeta karşımdaki fazla rahatsa çok büyük sorun demektir yani:51:Size almamamız gerek diyorsa sizde düğün var neyi almayacağız ortada ne var diyeceksiniz bence siz konuşmayın demek ki sizin kendinizi yıpratmanızla olmuyor bu işler aileniz açacak telefonu ya da oturmaya gidecekler ortada bir şey yok borç varsa erteleriz amenna diyecekler kız tarafısınız ağırdan almanız daha münasip :ssz:

Annesi size öyle söylediğinde kaldınız mı o şekilde hiç cevap vermediniz mi çok üzülürsünüz böyle Allah aşkına o kim ki sana sorarım diyor aklı başında bir insana söylenecek şey mi ailemiz bile söyleyemezken henüz yeni aileye girecek birinin lafına öyle sustunuz mu pardon kime neyi soruyorsunuz diyemedin mi çok sinirlendim :45:

Bir şeyler eksik ve ters ise ertelemekte tekrar düşünmekte yarar var bir bahane bulup erteleyin derim bir kaç aysonraya seneye olsun daha iyi oturur ilişkiniz alınacaklar rahatça olur ve siz duygu ve düşüncelerinizden emin olursunuz karşınızdaki insandan da en çok buna ihtiyacınız var :31:

Son düzenleme:

ben de evlenirken aynısını yaptılar. ucuz ucuz beğenmediğim mobilyalara evet demek zorunda kaldım. ailesi evime ikinci el tül teklif etti filan. 2 ay evli kaldım ayrıldım. bisürü sorun çıktı. mesele mobilyası eşyası değil aslında. durumları olmadığı halde bile sizin için emek veriyor olsalar derim ki boşver eşyadır. ama malesef bazı erkek aileleri masrafa girmemek için böyle sorumsuz davranıyorlar. sonra da gelin aldık diye gezinip hava atacaklar.

ben sadece halılar bari istediğim gibi olsun dedim ona bile pahalı demişti boşancağım şahıs. o gün ağla ağla bi hal olmuştum. sonra baktı iş kötüye gidiyo almak zorunda kaldı. onun haricinde hiç bi isteğimi almadı. sürekli borçları vardı. taktığı üç beş bilezğe göz dikti filan. vermeynce sokakta bıraktı akşam.

bütün bunları sana anlatıyorum. çünkü o halılara burun kıvırdığı gün yüzüğü kafasına atmadığım için çok pişmanım.. nasipmiş bizimkisi o ayrı mesele de. ben engel olamadım ağzım bağlandı. istersen iyice bi düşün hı? fakire yatıp masraftan kaçıyorlar yani farkındasın :ssz:

Merhabalar
Öncelikle ilginize cok tşk ederim...

Borcuna baktm yani elle tututlur sey yokk bı ara işsizdi onun ödemesinin birikmeleri vs katlanmaları... Babamın işinde herzman bj elemeana ıhtıyac var. Ama dednız gbı keske kendı ıyı bı ısı olsa. Isını cok sevıyo sımdıkı. Sorun olucak bılıyorum ama ıhtıacı var die... Ertelemeyı suan en olumlu sey dusunuyorum.yanıma gelıo barısmak ıcın hıc heveslı deılım..ders almasını da ıstıyorm... Çok teşekkür ederimmm

Merhaba,

Kendisinin iyi bir işi olup olmamasından ziyade babanızın yanında çalışmasının üstüne bir rahatlık verip vermemesi daha önemli bence. Seviyorum ancak aşık değilim diyorsunuz. Lütfen enine boyuna ailenizi de karşınıza alıp konuşun. Yaptırılan yatak odası pekala bekar odanıza da yakışır , annenizin mobilyası değişir vs vs. Eşyanın , giden paranın telafisi kolay.

Ancak kısmetse bir ömür paylaşmak üzere yola çıkıyorsunuz. Bir değil bin kere düşünün. Gerçekten aşık mı nişanlınız size yoksa duruma mı aşık gözden geçirin.

Sizinle tanıştı. Babanız onu sevdi yanında iş verdi. Muhtemelen babanız alınmasın kırılmasın diye normal bir çalışanından farklı muamele gösteriyor hem madden hem manen. Sizinle tanışınca öncekinden iyi bir işe geçiş yapmış oldu.

İmkanlarınız nedeni ile mi sizinle ; sizin için , kuracağınız yuva için çabası var mı görmelisiniz bence. O yüzden iş olarak ikinizde ailenize bu kadar bağlı olmamalısınız.

Babanızda bu denli hevesli davranmamalı. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Nişanlının 'biz ailemle konuşuyoruz sana herşeyi anlatmak zorunda miyim' demesi çok yanlış. Tabi ki anlatmak zorunda. Kayinvaliden ayrı bi saygısızmis. Herşeye pahalı deyip bi daha aramamasi ve elbisen kısa diye 'sorucam sana' demesi ben sinir oldum okuyunca :/ böyle bi aile ve eşle ne kadar mutlu olursun bilemedim. Iyi düşün

Ben sadece iyi düşünmeyi salık verebilirim.
Ciddi ciddi aklınıza yatmayan durumlar var da nişanlı olmaktan çekiniyorsanız hiç çekinmeyin. İleriye attığınız her adım için pişman olacağınıza bulunduğunuz konumdan kesip atmak en iyisidir bazen. Tüh neden nişanlandım, tüh neden evlndim, tüh neden çocuk yaptım diye uzayıp gidebiliyor çünkü.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Back
X