Nişanlıyım 7 haftalık hamileyim.

AlmilaAda

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
40
6
13
34
Biliyorum içinizde uzun süredir bebek isteyenler var buraya bunları yazmaktan çekiniyorum ama başka da akıl danışacağım kimse yok. Korunuyorduk aslinda ama nasil oldu bilmiyorum. Nişanlımın ailesi biliyor dugunu yaza dusunuyorduk aslinda fakat ben karnim belli olmmadan dugun olsun istiyorum onlarda şu durumda maddi olarak düğün yapamayız diyorlar. Aileme de söyleyemem çok sertler ailemi kaybetmek istemiyorum sonuçta konu annem ve babam. Düğünsuz evlenmemi de kabul etmezler. Brbegi ogrenirlersede onlari tamamn kaybederim bunu biliyorum hicbir zaman affetmezler. Psikolojim allak bullak. Nişanlım bebeği aldırmak istemiyor ama ben çok kararsızim ailemin yuzunu yere bakıtmak istemiyorum çok illet bir sulalaem var anında dedikodu çıkarirlar. Bana bir yol gösterin. Bebek isteyip de olmayanlar bu konuyu okurlarsa uzulecekler biliyorum hepsinden Özür dilerim

Biliyorum içinizde uzun süredir bebek isteyenler var buraya bunları yazmaktan çekiniyorum ama başka da akıl danışacağım kimse yok. Korunuyorduk aslinda ama nasil oldu bilmiyorum. Nişanlımın ailesi biliyor dugunu yaza dusunuyorduk aslinda fakat ben karnim belli olmmadan dugun olsun istiyorum onlarda şu durumda maddi olarak düğün yapamayız diyorlar. Aileme de söyleyemem çok sertler ailemi kaybetmek istemiyorum sonuçta konu annem ve babam. Düğünsuz evlenmemi de kabul etmezler. Brbegi ogrenirlersede onlari tamamn kaybederim bunu biliyorum hicbir zaman affetmezler. Psikolojim allak bullak. Nişanlım bebeği aldırmak istemiyor ama ben çok kararsızim ailemin yuzunu yere bakıtmak istemiyorum çok illet bir sulalaem var anında dedikodu çıkarirlar. Bana bir yol gösterin. Bebek isteyip de olmayanlar bu konuyu okurlarsa uzulecekler biliyorum hepsinden Özür dilerim
evlilikteki ihtiyaç ve isteklerinizi bebeğiniz için en aza indirgeyip acilen niha masasına oturmanızı tavsiye ederim. herkesin hevesi var ama olan olmuş, karşı taraf sanırım bir nikah düzenleyebilir, ki onuda yapmıyorsa kaçmanız için yapmıyorlar diye aklıma gelir, e kaçsanız ufata olsa bir cemiyet yapılması gerekir oda yaza beklenmeyeceğine göre, kaçmadan mütevazi bir organizasyonla evlenmelisiniz.

Bebekten vazgeçmeden borç harç düğün yapma imkanınız var mı? Bebek bir hediye bazen de bir imtihan olabilir. Olmadı geleneksel bir yöntem deneyip kaçmış gibi yapabilir misiniz? Bilemedim hayırlısı olsun. Kimseden korkmayın. Ailenizle bağları koparmadan bir çözüm bulabilir siniz. Sakin olup tekrar düşünün. Ama borç alıp düğünü nişanlınızla kendiniz çözebilirsiniz.

Ailesi hamile oldugunu biliyo ve hala yanmi ciziyo ? Nisanlinin cozumu ne ? sakin cocugu aldirma sakinn :( Bence nikah yapin.. istiyorsa ailen kinani guzel bi sekilde eglenceli yap olmazmi

evlilikteki ihtiyaç ve isteklerinizi bebeğiniz için en aza indirgeyip acilen niha masasına oturmanızı tavsiye ederim. herkesin hevesi var ama olan olmuş, karşı taraf sanırım bir nikah düzenleyebilir, ki onuda yapmıyorsa kaçmanız için yapmıyorlar diye aklıma gelir, e kaçsanız ufata olsa bir cemiyet yapılması gerekir oda yaza beklenmeyeceğine göre, kaçmadan mütevazi bir organizasyonla evlenmelisiniz.

Ailem ufak bir şeyi asla kabul etmez bebeği söylerswm de daha kötü olur. Nişanlımın ailesi nikahınizi kiyariz ama dugunu daha sonra yaparız diyorlar. Tamam ama benim ailem buna izin vermez sorgularlar bu sefer de bebeği öğrenirler.

Ailem ufak bir şeyi asla kabul etmez bebeği söylerswm de daha kötü olur. Nişanlımın ailesi nikahınizi kiyariz ama dugunu daha sonra yaparız diyorlar. Tamam ama benim ailem buna izin vermez sorgularlar bu sefer de bebeği öğrenirler.
bebek olduğuna göre sizde ailenize karşı bazı şeylere göğüs germek zorundasınız yapılacak bir şey yok

Bebekten vazgeçmeden borç harç düğün yapma imkanınız var mı? Bebek bir hediye bazen de bir imtihan olabilir. Olmadı geleneksel bir yöntem deneyip kaçmış gibi yapabilir misiniz? Bilemedim hayırlısı olsun. Kimseden korkmayın. Ailenizle bağları koparmadan bir çözüm bulabilir siniz. Sakin olup tekrar düşünün. Ama borç alıp düğünü nişanlınızla kendiniz çözebilirsiniz.

Su an zaten maddi durumları olmadığı için düğün yaapamayiz diyorlar. Nikahınizi kiyariz gelinlik yine giyersin ama ev eşya yok. Ailesi Nişanlımın kendi kaldığı evde kendi eşyalariyla yaşarsınız diyor ev 1+1 bile değil. Nişanlım ben hepsini yaparım diyor ama sorun ailem bunlari kabul etmez daha Bir yıl önce kendi abim evlendi onların herseyi tamdi benimkide öyle olsun istiyorlar.

artık yapıcak bişey yok hamile kaldığına göre bitakım şeyleri göze almalısın
aileni bişekilde ikna etmelisin
zor bu aşamaya gelmiş keşke karşı tarfada hiç duyurmasaydınız
bunların lafı sözü hiç bitmez ailenin değil ama karşının diline düşecek kozu vermişsin
ayrıca hamile olduğunu bildikleri halde tavırları da ilginç

Nişanlım bana kaç diyor ama kaçamam. Yeni açılacak bir işimiz var onunla zamanla her şey olur diyor ama onun bahsettiği zamaana kadar karnim belli olacak. O istiyorki bir nikah yapalım düğünü daha sonra yaparız diyor. Ailem sade bir nikahlla aynı evde durmamaiza bile karşı çıkacak bir yapıda. Ailemden vazgecersem ya da onlar benden vazgecerse mutlu biri olamayacağım o yüzden bu psikolojiyle bebegime de iyi bakabilecegimi hiç sanmıyorum.

zor bir durum Allah yardımcınız olsun
tek çare evlenmek gibi görünüyor, yok mu böyle atama mevzuları vs. hani onu sebep gibi ileri sürseniz

zor bir durum Allah yardımcınız olsun
tek çare evlenmek gibi görünüyor, yok mu böyle atama mevzuları vs. hani onu sebep gibi ileri sürseniz

Yok hayır şu an yeni açılacak bir isyerimız var o da maddi durumlardan dolayi yılbaşından sonra açılacak. Ordan gelecek para da iki ay sonra elimize geçecek. İki at sonra düğüne kalkışşak karnim belli olacak elalemin dili yüzünden ailem Kahrolur. Zaten annem babam çok da sağlıklı değiller o yüzden onlara bir şey olur diye de korkuyorum. Bazen çekip gidesim geliyor kimseye bir şey söylemeden ama bu sefer de beebwgime nasıl bakarım.

bence sakın bebeğini aldırma.biz 7 aydır bebek istiyoruz düzenli ilişkiye rağmen henüz bebeğimize kavuşamadık.siz korunurken olmuş.aldırırsan ilerde vicdan azabı çekersin.Allah bizi her yaşadığımızla sınıyor.bize henüz bebek vermeyerek sınıyor,sizi ise istemediğiniz halde bebek vererek sınıyor.aileleri ikna etmekten başka çare yok.kolaya kaçıp bebeğin canına kıyma :(

bence sakın bebeğini aldırma.biz 7 aydır bebek istiyoruz düzenli ilişkiye rağmen henüz bebeğimize kavuşamadık.siz korunurken olmuş.aldırırsan ilerde vicdan azabı çekersin.Allah bizi her yaşadığımızla sınıyor.bize henüz bebek vermeyerek sınıyor,sizi ise istemediğiniz halde bebek vererek sınıyor.aileleri ikna etmekten başka çare yok.kolaya kaçıp bebeğin canına kıyma :KK43:

Ama sonunda kendi ailemi kaybetmek var. Annesiz babasiz kalmak var. Onu hissettigimde o kadar çok sevindim ki aama şu an o Sevinc kayboldu düşündükçe kendimi yiyip bitiriyorum kendi canıma kıymaak bile geçiyor aklımdan ve sonunda ya deliricem ya bunu yapıcam.

Ama sonunda kendi ailemi kaybetmek var. Annesiz babasiz kalmak var. Onu hissettigimde o kadar çok sevindim ki aama şu an o Sevinc kayboldu düşündükçe kendimi yiyip bitiriyorum kendi canıma kıymaak bile geçiyor aklımdan ve sonunda ya deliricem ya bunu yapıcam.
aileni kaybetmezsin emin ol.en kötü ihtimal sana küsseler bile evladını görünce barışırlar.ben olsam asla yavruma kıyamam.şuan senin yerinde olmayı isterdim :( bebeğimi hissetmek için neler vermezdim :( hayat senin hayatın kararını sen vereceksin ama bence kıyma yavruna.sen yavruna kıymazsan ailende sana kıyamaz.

Nisanlinin ailesi hamile oldugunu biliyor ama yerlerinden teprenmiyor , Ilginc dogrusu ..

Nisanlinda cocugu aldirmani istemiyorda , ozaman birseyler yapsin.

Hamile kaldigina gorede bazi seyleri goze almissindir , ail3ni ya karsina alacaksin ..
Yada bilmiyorum ..
Esinin ailesinede fazla guvenme ilerdr yuzune vurmasinlar birsekilde ailene anlatmasinlar ..

Back
X