nişanlıyım ama aşktan yana çoook mutsuzum :(((

brcbrc2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
419
162
53
merhabalar herkese kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var :( 4 yıllık bir ilişkim var ve mart ayında nişanlandım.nişanlımı çok seviyorum fakat aynı sevgiyi onda göremiyorum gün içerisinde hep arayan benim buluşmak için özen gösteren benim.. 4 yıl olmasına rağmen bir gün görmesem o kadar çok özlüyorum ki ama onda tık yok neden böyle yapıyor anlamıyorum eskiden olsa gözümün içine bakardı ama son zamanlarda ilgilenmiyor benimle.. bu konuyu onunlada konuştuk ne alaksı var deyip geçiyor benim mutsuzluğumu görmüyor oysaki tek beklentim sevgi ve ilgi..gerek bilgisayar oyunlarıyla gerek arkadaşlarıyla çok iyi vakit geçiriyor o anlarda hiç aklına gelmiyorum sanki bende hayatında bir bilgisayar oyunuymuşum gibi hissetmeye başladım :(( işin kötüsü ne yapsam o benim aklımdan çıkmıyor.. ama ne söyledimse de değişmiyor hep aynı... ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var :(((

hayatın nişanlından ibaret değil
kendine en kısa zamanda bir uğraş bul
kimsenin üstüne çok fazla düşme benim 5
yaşında kızım var o bile üstüne çok düşünce sıkılıyor
emin ol sen kendini biraz geri çeksen bu sefer nişanlın senin üstüne düşecektir
çok klasik olacak ama gerçekten kaçan kovalanıyor bu bir doğa kanunu

Sizin yerinizde olsam kendimi geri çekerdim.Siz bu kadar ilgi gösterince,nişanlınız kendini vazgeçilmez kılacak.Değerinizi anlaması için onun size yaptığını sizinde ona yapmanız şart.:34:

:) çok teşekkür ederim mantık olarak aynı fikirdeyim ama elimde değil son çare olarak bu site üye oldum hem fikir almak için hemde dertleşecek dostlar edinebilmek için..Çok seviyorum çok üstüne düşüyorum ve ister istemez aynı şeklde beklentiler içerisine giriyorum göremeyince de mutsuz oluyorum:(((( hatamın farkındayım ama düzelticem inş. ilgilenmicem bende hoş bu seferde kaybetmekten korkuyorum...

Şımdıden boyleyse evlenınce nolucak bılıyormusun?aynı evde 2 yabancıyız sankı, esım yuzume bıle bakmıyo dıye konu acabılırsın:50: aynı degerı goremıyorsan cok acı cekersın malesef:50:hep beklentı ıcıne gırersın hep hayal kırıklıgıyla gecer zamanın.
ya nısanlını umursamamayı ogreneceksın oldugu gıbı kabul edıceksın yada senı daha sıkıntılı gunler beklıyor uzgunum cunku evlenınce daha beter olucak bu durum.Aslında nişanlın gercek yuzunu sımdıden gostermıs bu senın ıcın avantaj ya evlendıkten sonra bırden bole olsaydı?hayalkırıklıgın cok daha buyuk olurdu :31nısanlını oldugu gıbı kabul edıcekmısın,yoksa sureklı beklentı ıcınde olup degısmesını mı ıstıceksın?sımdıden kararını vermen lazım.Bıle bıle lades deme sakın

Son düzenleme:
o aramadan sen arama canım belki senin için zor olacak ama en doğru olan bu kaçan kovalanıyor maalesef. takmamaya çalış kendini oyala bi şekilde

Nişanlınızdır,seviyorsunuzdur eyvallah, ama erkekleri hayatınızın merkezi yapmayın .Yapınca olan size olur ona değil ..

Oyalanıcak birşeyler bulur, karşı tarafı sık boğaz etmeyin ..
Yine ilgili alakalı olun,ama abartmayın..

Gün içerisinde çok sık konuşup,buluşmayın ..
Monotonluktan kurtulmak için elinizden geleni yapın ..

Nişanlınızla sürekli konuşmak,buluşmak istersiniz bu gayet normal. Kim istemez ki..
Ama bunların sayısı gün içerisinde sıklaştığı vakit ,soğumalar,ilgi alakalarda azalmalar ,sıkılmalar başlar..

merhabalar herkese kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var :( 4 yıllık bir ilişkim var ve mart ayında nişanlandım.nişanlımı çok seviyorum fakat aynı sevgiyi onda göremiyorum gün içerisinde hep arayan benim buluşmak için özen gösteren benim.. 4 yıl olmasına rağmen bir gün görmesem o kadar çok özlüyorum ki ama onda tık yok neden böyle yapıyor anlamıyorum eskiden olsa gözümün içine bakardı ama son zamanlarda ilgilenmiyor benimle.. bu konuyu onunlada konuştuk ne alaksı var deyip geçiyor benim mutsuzluğumu görmüyor oysaki tek beklentim sevgi ve ilgi..gerek bilgisayar oyunlarıyla gerek arkadaşlarıyla çok iyi vakit geçiriyor o anlarda hiç aklına gelmiyorum sanki bende hayatında bir bilgisayar oyunuymuşum gibi hissetmeye başladım :(( işin kötüsü ne yapsam o benim aklımdan çıkmıyor.. ama ne söyledimse de değişmiyor hep aynı... ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var :(((

böyle konularda erkekler ne alakası var demekten çok hoşlanıyorlar sanırım. çünkü 100 kadından 90'ı aynı cevabı alıyor emin olabilirsin :) bunlardan biri de yeri geldiğinde ben oldum. sonra sonra fark ettim ki erkek milleti bu böyle kabul etmek lazım diye insan kendini bu muameleye alıştırdı mı işler daha kötü oluyor. ilgisinin net olarak sana göre ne zaman azaldığını bul. ondan sonra otur bir objektif düşün ben acaba huylandığım için bundan kaçında gerçekten ilgisi azdı, kaçında ben büyüttüm diye. bir şekilde bunu ayırdıktan sonra haklı gerekçelerini sitem ederek değil de karar vermiş kendinden emin bir şekilde nişanlınla konuş. ben de bundan sonra hayatıma arkadaşlarıma vakit ayırmayı düşünüyorum, belki de senin üstüne çok düştüm gibi kızgın olmayan ama kararlı kabullenmiş tavırlarla konuş. sonra da hiç arayıp üstüne düşme. iyice kopuyorsa bir sorun vardır zaten, ha arıyor bunu kurcalıyorsa ilgine alışmıştır o bi silkenir düzeltir kendini.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

teşekkür ederim canım karar veremiyorum ama kararsızlığımı ailemde etkiliyor şimdi nişan atarsam ailemin tepkisini alırım :( annemle konuştuğumda 4 yıldır aklın nerdeydi dedi nşanlanınca mı anladın dedi ayrıca şey dedi bu gidecek de iyisi mi gelecek... yakınlarımdan da duyuyorum zaman zaman sanırım evlenince erkeklerin geneli değişiyor :(( şuan konuşmuyoruz zaten kavga ettik ilgilenmemeyi ve umursamamayı öğrenmeye çalışıcam ve sonuca göre adım atmayı düşünüyorum..

Sizin yerinizde olsam kendimi geri çekerdim.Siz bu kadar ilgi gösterince,nişanlınız kendini vazgeçilmez kılacak.Değerinizi anlaması için onun size yaptığını sizinde ona yapmanız şart.:34:

denicem canım..kendimi kontrol altına almam şart..

Nişanlınızdır,seviyorsunuzdur eyvallah, ama erkekleri hayatınızın merkezi yapmayın .Yapınca olan size olur ona değil ..

Oyalanıcak birşeyler bulur, karşı tarafı sık boğaz etmeyin ..
Yine ilgili alakalı olun,ama abartmayın..

Gün içerisinde çok sık konuşup,buluşmayın ..
Monotonluktan kurtulmak için elinizden geleni yapın ..

Nişanlınızla sürekli konuşmak,buluşmak istersiniz bu gayet normal. Kim istemez ki..
Ama bunların sayısı gün içerisinde sıklaştığı vakit ,soğumalar,ilgi alakalarda azalmalar ,sıkılmalar başlar..

kendimi geri çekeceğim... eğer aynı şekilde devam ederse de yapacak birşey yok sanırım demekki elde edene kadarmış demekten başka çarem yok

teşekkür ederim canım karar veremiyorum ama kararsızlığımı ailemde etkiliyor şimdi nişan atarsam ailemin tepkisini alırım :( annemle konuştuğumda 4 yıldır aklın nerdeydi dedi nşanlanınca mı anladın dedi ayrıca şey dedi bu gidecek de iyisi mi gelecek... yakınlarımdan da duyuyorum zaman zaman sanırım evlenince erkeklerin geneli değişiyor :(( şuan konuşmuyoruz zaten kavga ettik ilgilenmemeyi ve umursamamayı öğrenmeye çalışıcam ve sonuca göre adım atmayı düşünüyorum..

değişmeler de genellikle zaten kaybetme riskim yok, zaten beni seviyor, zaten burada, zaten şöyle zaten böyle derken oluyor ne yazık ki evet. insanları sürekli tetikte tutmak çok zor belli bir rutinden sonra. ama yine de ilgi sevgi saygı ne kadar korunursa en güzeli. umarım her şey düzelir senin için :)

böyle konularda erkekler ne alakası var demekten çok hoşlanıyorlar sanırım. çünkü 100 kadından 90'ı aynı cevabı alıyor emin olabilirsin :) bunlardan biri de yeri geldiğinde ben oldum. sonra sonra fark ettim ki erkek milleti bu böyle kabul etmek lazım diye insan kendini bu muameleye alıştırdı mı işler daha kötü oluyor. ilgisinin net olarak sana göre ne zaman azaldığını bul. ondan sonra otur bir objektif düşün ben acaba huylandığım için bundan kaçında gerçekten ilgisi azdı, kaçında ben büyüttüm diye. bir şekilde bunu ayırdıktan sonra haklı gerekçelerini sitem ederek değil de karar vermiş kendinden emin bir şekilde nişanlınla konuş. ben de bundan sonra hayatıma arkadaşlarıma vakit ayırmayı düşünüyorum, belki de senin üstüne çok düştüm gibi kızgın olmayan ama kararlı kabullenmiş tavırlarla konuş. sonra da hiç arayıp üstüne düşme. iyice kopuyorsa bir sorun vardır zaten, ha arıyor bunu kurcalıyorsa ilgine alışmıştır o bi silkenir düzeltir kendini.

ben kendim ettim kendim buldum tamamen benim suçum çok şımarttım ağzından çıkan her söze değer verdim hayatımı ona endeksledim ama o akıllıca davrandı hiiiç keyfini ortamını bozmadı... çok da güzel beni mükafatlandırdı ilgisizliğiyle..

değişmeler de genellikle zaten kaybetme riskim yok, zaten beni seviyor, zaten burada, zaten şöyle zaten böyle derken oluyor ne yazık ki evet. insanları sürekli tetikte tutmak çok zor belli bir rutinden sonra. ama yine de ilgi sevgi saygı ne kadar korunursa en güzeli. umarım her şey düzelir senin için :)

teşekkür ederim canım biz bayanlar neden öyle nasıl olsa benim deyip değişmiyoruz acaba...

aynen öyle yapıcam canım kendi hayatıma yönelicem oturup onunla konuşmayı düşünmüyorum bu konuyu çünkü sonunda yine kavgaya dönüştürme potansiyeline sahibiz ikimiz de..ilgimi kesicem ama kendi haline bırakıcam dönerse döner dönmezse yapacak birşey yok:(
umarım etkili olur..

o aramadan sen arama canım belki senin için zor olacak ama en doğru olan bu kaçan kovalanıyor maalesef. takmamaya çalış kendini oyala bi şekilde

tavsiyelerinizi dinliyorum canım aramıyorum ama o da aramadı işe beraber gidip geliyoruz beni işyerime bırakıyor yol boyunca hiç konuşmuyoruz.. gayet iyi görünüyor neşesi yerinde hiç kafaya takmıyor benimse her an aklımda hastamıyım neyim kendimden şüphelenmeye başladım :(

Daha nişanlıyken böyle ilgisiz davranan adam evlenince suratınıza bakmaz.
Yapabileceğiniz tek şey kendinizi geri çekmek bence.
Eğer bu şekilde de olmazsa ya böyle kabul edeceksiniz bu adamı ya da ayrılacaksınız.

Hoş, gerçekten seven bir adam ilgilenir zaten böyle taktik denemeye gerek kalmaz.

Daha nişanlıyken böyle ilgisiz davranan adam evlenince suratınıza bakmaz.
Yapabileceğiniz tek şey kendinizi geri çekmek bence.
Eğer bu şekilde de olmazsa ya böyle kabul edeceksiniz bu adamı ya da ayrılacaksınız.

Hoş, gerçekten seven bir adam ilgilenir zaten böyle taktik denemeye gerek kalmaz.[/Q
çektim kendimi canım zamana bırakıyorum bakalım ne gösterecek zaman..ben kendime güveniyorum aslında ilk başlarda ağlayıp sızlasam da onsuz da yaparım ama bir yandan da ailemi düşünüyorum :(( yazarım burdan canım arayıp sormuyor 2 gündür bende aramıyorum bakalım..

Back
X