merhabalar herkese kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var4 yıllık bir ilişkim var ve mart ayında nişanlandım.nişanlımı çok seviyorum fakat aynı sevgiyi onda göremiyorum gün içerisinde hep arayan benim buluşmak için özen gösteren benim.. 4 yıl olmasına rağmen bir gün görmesem o kadar çok özlüyorum ki ama onda tık yok neden böyle yapıyor anlamıyorum eskiden olsa gözümün içine bakardı ama son zamanlarda ilgilenmiyor benimle.. bu konuyu onunlada konuştuk ne alaksı var deyip geçiyor benim mutsuzluğumu görmüyor oysaki tek beklentim sevgi ve ilgi..gerek bilgisayar oyunlarıyla gerek arkadaşlarıyla çok iyi vakit geçiriyor o anlarda hiç aklına gelmiyorum sanki bende hayatında bir bilgisayar oyunuymuşum gibi hissetmeye başladım ( işin kötüsü ne yapsam o benim aklımdan çıkmıyor.. ama ne söyledimse de değişmiyor hep aynı... ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var ((
Sizin yerinizde olsam kendimi geri çekerdim.Siz bu kadar ilgi gösterince,nişanlınız kendini vazgeçilmez kılacak.Değerinizi anlaması için onun size yaptığını sizinde ona yapmanız şart.
Nişanlınızdır,seviyorsunuzdur eyvallah, ama erkekleri hayatınızın merkezi yapmayın .Yapınca olan size olur ona değil ..
Oyalanıcak birşeyler bulur, karşı tarafı sık boğaz etmeyin ..
Yine ilgili alakalı olun,ama abartmayın..
Gün içerisinde çok sık konuşup,buluşmayın ..
Monotonluktan kurtulmak için elinizden geleni yapın ..
Nişanlınızla sürekli konuşmak,buluşmak istersiniz bu gayet normal. Kim istemez ki..
Ama bunların sayısı gün içerisinde sıklaştığı vakit ,soğumalar,ilgi alakalarda azalmalar ,sıkılmalar başlar..
teşekkür ederim canım karar veremiyorum ama kararsızlığımı ailemde etkiliyor şimdi nişan atarsam ailemin tepkisini alırımannemle konuştuğumda 4 yıldır aklın nerdeydi dedi nşanlanınca mı anladın dedi ayrıca şey dedi bu gidecek de iyisi mi gelecek... yakınlarımdan da duyuyorum zaman zaman sanırım evlenince erkeklerin geneli değişiyor ( şuan konuşmuyoruz zaten kavga ettik ilgilenmemeyi ve umursamamayı öğrenmeye çalışıcam ve sonuca göre adım atmayı düşünüyorum..
böyle konularda erkekler ne alakası var demekten çok hoşlanıyorlar sanırım. çünkü 100 kadından 90'ı aynı cevabı alıyor emin olabilirsin :) bunlardan biri de yeri geldiğinde ben oldum. sonra sonra fark ettim ki erkek milleti bu böyle kabul etmek lazım diye insan kendini bu muameleye alıştırdı mı işler daha kötü oluyor. ilgisinin net olarak sana göre ne zaman azaldığını bul. ondan sonra otur bir objektif düşün ben acaba huylandığım için bundan kaçında gerçekten ilgisi azdı, kaçında ben büyüttüm diye. bir şekilde bunu ayırdıktan sonra haklı gerekçelerini sitem ederek değil de karar vermiş kendinden emin bir şekilde nişanlınla konuş. ben de bundan sonra hayatıma arkadaşlarıma vakit ayırmayı düşünüyorum, belki de senin üstüne çok düştüm gibi kızgın olmayan ama kararlı kabullenmiş tavırlarla konuş. sonra da hiç arayıp üstüne düşme. iyice kopuyorsa bir sorun vardır zaten, ha arıyor bunu kurcalıyorsa ilgine alışmıştır o bi silkenir düzeltir kendini.
değişmeler de genellikle zaten kaybetme riskim yok, zaten beni seviyor, zaten burada, zaten şöyle zaten böyle derken oluyor ne yazık ki evet. insanları sürekli tetikte tutmak çok zor belli bir rutinden sonra. ama yine de ilgi sevgi saygı ne kadar korunursa en güzeli. umarım her şey düzelir senin için :)
aynen öyle yapıcam canım kendi hayatıma yönelicem oturup onunla konuşmayı düşünmüyorum bu konuyu çünkü sonunda yine kavgaya dönüştürme potansiyeline sahibiz ikimiz de..ilgimi kesicem ama kendi haline bırakıcam dönerse döner dönmezse yapacak birşey yokböyle konularda erkekler ne alakası var demekten çok hoşlanıyorlar sanırım. çünkü 100 kadından 90'ı aynı cevabı alıyor emin olabilirsin :) bunlardan biri de yeri geldiğinde ben oldum. sonra sonra fark ettim ki erkek milleti bu böyle kabul etmek lazım diye insan kendini bu muameleye alıştırdı mı işler daha kötü oluyor. ilgisinin net olarak sana göre ne zaman azaldığını bul. ondan sonra otur bir objektif düşün ben acaba huylandığım için bundan kaçında gerçekten ilgisi azdı, kaçında ben büyüttüm diye. bir şekilde bunu ayırdıktan sonra haklı gerekçelerini sitem ederek değil de karar vermiş kendinden emin bir şekilde nişanlınla konuş. ben de bundan sonra hayatıma arkadaşlarıma vakit ayırmayı düşünüyorum, belki de senin üstüne çok düştüm gibi kızgın olmayan ama kararlı kabullenmiş tavırlarla konuş. sonra da hiç arayıp üstüne düşme. iyice kopuyorsa bir sorun vardır zaten, ha arıyor bunu kurcalıyorsa ilgine alışmıştır o bi silkenir düzeltir kendini.
o aramadan sen arama canım belki senin için zor olacak ama en doğru olan bu kaçan kovalanıyor maalesef. takmamaya çalış kendini oyala bi şekilde
Daha nişanlıyken böyle ilgisiz davranan adam evlenince suratınıza bakmaz.
Yapabileceğiniz tek şey kendinizi geri çekmek bence.
Eğer bu şekilde de olmazsa ya böyle kabul edeceksiniz bu adamı ya da ayrılacaksınız.
Hoş, gerçekten seven bir adam ilgilenir zaten böyle taktik denemeye gerek kalmaz.[/Q
çektim kendimi canım zamana bırakıyorum bakalım ne gösterecek zaman..ben kendime güveniyorum aslında ilk başlarda ağlayıp sızlasam da onsuz da yaparım ama bir yandan da ailemi düşünüyorum( yazarım burdan canım arayıp sormuyor 2 gündür bende aramıyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?