merhaba kızlar kac gündür öyle kötüyüm ki derdimi sizlerle paylasmak istiyorum ben nisanlıyım 1 yıl sonra evlenmeyi düsünüyrz fakat ben kücükken bi ameliyat olmstum sırtımdan boydan boya bi iz var rengi acılmış ama koyu yerleride var sonucta dikiş izi ayrıca sırtımda platinde var ameliyat olduğumu sırtımda iz olduğunu biliyor fakat platinin olduğunu bilmiyor bunu söylemedim ona annemler gerek yok platin olsa ne olur herşeyi söylemene gerek yok dediler .nişanlım ben sorun etmem öyle şeyleri demişti ameliyat olduğmu söylediğimde sonucta sağlık dedi ama sonucta izimi görmedi platini bilmiyor evlenince görecek izimi
bu psikolojimi cok bozuyor ya görünce iğrenirse ne yaparım ayrıca sırtımdaki platinide bilmiyor söylemedim annemler söyleme dedi .bunlarda değil sadece göğüs bölgemde kıllar var ve ben iğneli epilasyona basladm yarısı gitti gibi ama hala cıkmaya devam ediyor bitmezsse diye cok korkuyorm yani resmen ayrılmayı düsünüyorrm bu sebeplerden kac gündür kendimi yiyip bitirdm bunları nisanlıma belli etmiyorum evlenince problem olmasından cok korkuyorum ne olur bi akıl verin

Son düzenleme: