- 9 Kasım 2022
- 279
- 1.167
- 43
- 23
- Konu Sahibi Nisanlikiz
İnşallah nişanlınızın da aklı eski sevgilisindedir yoksa diğer türlü yazık o adama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için ayrılma sebebi hele fotomu atmışsa zaten paçayı kurtarmaya çalıştığını anlarım da onun + sı hala eskiyi unutamadı utanmadan bir de benimle nispet yapmaya çalışıyor diye düşünürüm madem anladınız o olduğunu neden konuşuyorsunuzMerhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
Yani varya siz de az değilsiniz insanları kışkırtıp suçsuz insanların üstüne salıyorsunuz. At nişanı da çoçuğun başını yakma lütfen.Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
O zaman nişanı atacaksın ablaTam olarak da bu![]()
Aynı şekilde nişanlının eski sevgilisiyle konuştuğunu düşün senin açından çok masum bile olsa. Ne tepki veririm diyerek düşün sonra hareket etmeni öneririmNisanlini sevoyomusun gibi şeyler yani arkadaşça yanlış anlasilcak bişey yok
Seni ailen zorlamış nişanlanmaya sende nişanlandım onu sevmeliyim diye kendine şart koşup sevmeye çalışıyorsun ama kendini kandırıyorsun bunu öyle bi zorunluluk gibi görmüşsün ve kendini buna o kadar odaklamışsın ki nickine kadar yansımış.Resmen sevdiğin adamı unutmak için nişanlını yara bandı olarak kullanmaya çalışmışsın ama olmaz o bant kalkar alltında izi kalır yüreğinde sevdiğin biri varken aklını zihnini başka birini sevmek için zorlayıp kendine zulmetme geleceğini yakma.Nişanlınmış falanmış umrumda değil ben senin iyiliğini düşünüyorum o biraz adam olsaydı nişanlandığı kızın onu sevmediğini istemediğini aklında başkası olduğunu zoraki şekilde beraber olduğunu anlar senle devam etmezdi seni de zor durumda bırakmazdı.Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
Nişanlıyken tanımadığın hesaba nasıl cevap veriyorsun. Hadi sonradan tanıdın neden engellemiyorsun. Bence amacın tamamen farklı gibi geldi bana. Eski sevgilimde beni istiyor nişanlımda beni istiyor herkes bana aşık egosunumu yaşamak istedin. Karşındaki insan seninle yazışırken emin ol nişanlını birşey yerine koymadığını anlıyor ona cevap vermenden. Keşke ona bu fırsatı vermeseydin. Kafan karışmış olabilir kuracağın yuva bu kafayla pek sağlam görünmüyor. İstersen ne kendine ne de nişanlına yazık etme.Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden