Anket Nişanlıyım eski sevgilim mesaj attı

İnşallah nişanlınızın da aklı eski sevgilisindedir yoksa diğer türlü yazık o adama.

Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
Benim için ayrılma sebebi hele fotomu atmışsa zaten paçayı kurtarmaya çalıştığını anlarım da onun + sı hala eskiyi unutamadı utanmadan bir de benimle nispet yapmaya çalışıyor diye düşünürüm madem anladınız o olduğunu neden konuşuyorsunuz

Merhaba yaklaşık 4 aydır nişanlıyım eski sevgilim instgramda fake hesap açmış bana istek attı mesaj attı falan biraz konustuk ben zaten o olduğunu anladım. Konuştuktan sonra çok korktum nişanlin gününü görür falan dedi. Bende çok mutluyum dedim ona bizim fotoğraflarımızı attim sırf kötü bişey yapmasin nişanlıma atarsa yanlış anlamasın diye. Bir zamanlar çok severdim kendisini ama dururp dururken bir anda böyle bişey yapmasi beni çok üzdü napmaliyim aklımdan cikmiyo instgramimi kapattim onun yüzünden
Yani varya siz de az değilsiniz insanları kışkırtıp suçsuz insanların üstüne salıyorsunuz. At nişanı da çoçuğun başını yakma lütfen. 🙄

Neden mesajına cevap verdiniz ki?
Böyle durumda direkt engellerdim.
Konuşmak falan bana unutmamissiniz gibi geldi.

Cevap vermeniz bile hata yaptığınız gerçekten yanlış

Hata büyük hata neden konuştunuz ?

Silin gitsin .

İnşallah konuşmalar ümit verici değildir.

Siz neden yüz veriyorsunuz ki, nişanlınız duysa ki illaki duyar ne cevap vereceksiniz

Silkelenin ya nişanı atın ya da yolunuza sadık olarak devam edin

Nisanliniza bir sey yapmasindan korkup adamin boy boy fotograflarini atmaniz??
Bu cok tehlikeli bir sey.
Gonlunuz kaldiysa varin gidin eskisine. Nisanlima zarar verme ihtimalini dile getiren birine oyle bir höst derim ki akli hayali durur.
İnsan sevdigini korur.
Siz aksine benim icin dövüşün der gibisiniz.
Cok ayip

Sonra birinden biri sirf inadina, gururu kirilmis hissettigi icin zarar verse ya da zarar gorse zevk mi alacaksiniz
İnsan biraz ne yaptigini, isin sonunun nereye varabilme ihtimalini dusunmek zorunda.

Seni ailen zorlamış nişanlanmaya sende nişanlandım onu sevmeliyim diye kendine şart koşup sevmeye çalışıyorsun ama kendini kandırıyorsun bunu öyle bi zorunluluk gibi görmüşsün ve kendini buna o kadar odaklamışsın ki nickine kadar yansımış.Resmen sevdiğin adamı unutmak için nişanlını yara bandı olarak kullanmaya çalışmışsın ama olmaz o bant kalkar alltında izi kalır yüreğinde sevdiğin biri varken aklını zihnini başka birini sevmek için zorlayıp kendine zulmetme geleceğini yakma.Nişanlınmış falanmış umrumda değil ben senin iyiliğini düşünüyorum o biraz adam olsaydı nişanlandığı kızın onu sevmediğini istemediğini aklında başkası olduğunu zoraki şekilde beraber olduğunu anlar senle devam etmezdi seni de zor durumda bırakmazdı.
Ailenin istemesiyle gerçekten sevmediğin biriyle sakın evleneyim deme sakın evlenince seversin evlilikte keramet vardır falan filan o iş öyle olmaz kendini kandırma seni kandırmalarına da izin verme sen ne istediğini gayet iyi biliyorsun kalbini dinle sevdiğin bi adam varken böyle zorlama şekilde istemediğin ama kendini bile kandırıp sevdiğini sandığın bir evliliğe bulaşma bu sana ne mutluluk ne huzur getirir yaşayacağın tek duygu pişmanlık olur.
Ben burada seni suçlamıyorum evet nişanlanarak bir hata yapmışsın herkes hata yapar ama bunun suçlusu olarak seni görmüyorum bence sende hata yaptığını anlıyorsun ki böyle konular açıyorsun bu noktadan sonra yapacağın tek şey annene gidip nişanı atmak isteğin olacaktır kendinden emin ne istediğini bilir bi tavırla istemediğini ısınamadığını söyle ve kimsenin seni ikna etmesine izin verme kendinden emin ol sonra nişanlına da aynı durumu belirt seninle uyuşmuyoruz yapamam buraya kadar de ve bu saçmalığa bir son ver. Kendini bu zehirli ilişkiden kurtar sonra kendi içine dön ne istediğni düşün eğer içinde hala eski sevgiline karşı özlem duyuyorsan seviyorsan şansını dene herkes hata yapar ama sen hataya sürüklenmişsin bunun farkına var kimseninde senin manipüle etmesine izin verme hayat senin bu hayatı sen yaşayacaksın üzgünken ağlarken mutsuz bir hayatı yaşarken kimse yanında olmayacak belki sevdiğin adam yanında olacaktı ama onu da girdiğin bu saçma nişanlılık süreci yüzünden kaybetmek üzeresin senden hala umudunu kaybetmemiş ve sende belli ki seviyorsun unutamamışsın e daha ne diyeyim yavrum.

Nişanlıyken tanımadığın hesaba nasıl cevap veriyorsun. Hadi sonradan tanıdın neden engellemiyorsun. Bence amacın tamamen farklı gibi geldi bana. Eski sevgilimde beni istiyor nişanlımda beni istiyor herkes bana aşık egosunumu yaşamak istedin. Karşındaki insan seninle yazışırken emin ol nişanlını birşey yerine koymadığını anlıyor ona cevap vermenden. Keşke ona bu fırsatı vermeseydin. Kafan karışmış olabilir kuracağın yuva bu kafayla pek sağlam görünmüyor. İstersen ne kendine ne de nişanlına yazık etme.

Back
X