Nişanlıyım, korunmalı mıyım?

hiç korunmayın bence.o pat die hamile kalmalar dizilerde.2.seneme yaklaştm hiç korunmadm anca hamile kaldım.çocuk olmayınca evliliğin tadı bile kalmıyor kafaya takmaktan.evlenip bi sene tadını çıkar diyenlere aldırma canım

ayy canım sen de öle diyosun dimi
sen de de varmı pko..
tedaviylemi kaldın
2 sene de çok yaa
sende sıkıntı yapmışsın belliki
ben şimdiden sıkıntıya düştüm olmassa naparım die
yok yok ben gerçekten korunmim

Tatlım bende de pko var ve henüz 3 aylık evliyim hiç korunmadım senin gibi düşünüyorum bende zaten o koruma ilaçları
yumurtaları cansızlaştırıyomuş bu daha çok çıkmaza sokar hamile kalmamızı bu yüzden akışına bırak allah ne zaman verirse
alırsın bebeğini kucağına düşünme çok birde üstüne psikolojin bozulursa fena:34:

Tatlım bende de pko var ve henüz 3 aylık evliyim hiç korunmadım senin gibi düşünüyorum bende zaten o koruma ilaçları
yumurtaları cansızlaştırıyomuş bu daha çok çıkmaza sokar hamile kalmamızı bu yüzden akışına bırak allah ne zaman verirse
alırsın bebeğini kucağına düşünme çok birde üstüne psikolojin bozulursa fena:34:

3 ayda hiç tık yokmu canım
doktora gittinmi
iyikide açmışım konuyu yoksa azdaha korunma hapına başlicaktım düğüne yakın
bikaç arkadaştan etkilendmiştim belli olmaz hemen olur dedilerdide

canım bende 5 yıllık evlıyım daha yenı tup bebekle hamıle alabıldım bılseydım korunmazdım bende....:5:
evet işte bundan korkuyodum galiba hiç korunmamaya karar verdim bu yazıyla canım...6 sene uğraşıp onun hasretini çekmektense pat diye olsun daha iyi...ki o da olursa...

takvim yöntemiyle korunabilirsin tabii adet dönemlerin düzenliyse hem ilaç fln kullanmazsın yumurtlama zamanında ek bir yöntem kullanın eğerki yanlış hesaplama fln olduysadaa hamilee kalırsn bence en zararsızı bu olur sana...

Canım bebek isteyenlerin topiklerini takip ediyorsan bebeği kafasına takanların bebeği filan olamıyor, sen daha şimdiden evlenmeden yaşın daha 22 iken kafaya bu kadar takarsan, Olmazsa pko dan değil stresten olmaz.. Burda pko lu birçok kişinin çocuğu kendiliğinden olmuş, ama hiç sorunu olmayanlardan 2 yıl bekleyen olmuş. Bu Allahın bileceği bir iş, sen ister korun yırtın ister stres yap bebek diye çıldır, Rabbim istediği zaman verir. Korunup korunmayacağını bilemem kendine danış ama bu meseleyi de kafana takma. Bende de pko var ilk yıl çocuk düşünmedim şmdi istiyorum, verecekse verir vermeyecekse elden ne gelir?

Canım bebek isteyenlerin topiklerini takip ediyorsan bebeği kafasına takanların bebeği filan olamıyor, sen daha şimdiden evlenmeden yaşın daha 22 iken kafaya bu kadar takarsan, Olmazsa pko dan değil stresten olmaz.. Burda pko lu birçok kişinin çocuğu kendiliğinden olmuş, ama hiç sorunu olmayanlardan 2 yıl bekleyen olmuş. Bu Allahın bileceği bir iş, sen ister korun yırtın ister stres yap bebek diye çıldır, Rabbim istediği zaman verir. Korunup korunmayacağını bilemem kendine danış ama bu meseleyi de kafana takma. Bende de pko var ilk yıl çocuk düşünmedim şmdi istiyorum, verecekse verir vermeyecekse elden ne gelir?

haklısın canım allahın takdiri işte

3 ayda hiç tık yokmu canım
doktora gittinmi
iyikide açmışım konuyu yoksa azdaha korunma hapına başlicaktım düğüne yakın
bikaç arkadaştan etkilendmiştim belli olmaz hemen olur dedilerdide

evet cnm 3 aynen öyle ama şöyle bişey varki normalde doktorun verdiği ilaçlar olmadan adet göremezdim geçen
ay hiçbişey kullanmadan kendiliğimden regl oldum ve yediklerime de dikkat ediyorum şimdi kilo vermeye başladım
biliyosun ki bu hastalığı yenmenin en büyük kuralı kilo vermek

evet cnm 3 aynen öyle ama şöyle bişey varki normalde doktorun verdiği ilaçlar olmadan adet göremezdim geçen
ay hiçbişey kullanmadan kendiliğimden regl oldum ve yediklerime de dikkat ediyorum şimdi kilo vermeye başladım
biliyosun ki bu hastalığı yenmenin en büyük kuralı kilo vermek

anım belki düzelme olmuştur evlenince adet düzensizliği geçer derler zaten
benim pek kilom da yok canım normalim yani

Back
X