• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanliyken anlaşmazlığa düşmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

argara

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
28
13
18
Merhabalar, bu aralar diyete başladım. Gorumcemle konuşurken de kilom hızlı hızlı değilde gram gram gidiyor şeklinde bahsettim diyetimden. Bana olumlu bir şekilde yaklaştı, destekledi. Hatta bu karantinada bende kilo aldım dedi.

Birkaç gün sonra benim cümlelerimin aynisin konuşulduğu ,diyetle,kiloyla alakalı,kızların kendi arasında sakalastigi bir video paylaşıyor sosyal medyasında. Üzerine de benim olculerim tastamam yazıyor. Bunu gördüm, üzerime alındım. Nişanlıma söyledim. Seni kastetmemistir,alinganlik yapma dedi ,geçiştirdi. Başka bir gün nişanlımla konuşurken, gorumcemin bizi duyduğunu ,benim o videodan alınıp alinmadigimi öğrenmek için bana videoyu paylaştığı gece mesaj attığını, benim normal bir şekilde konuştuğumu, maske taktigimi ifade etmiş.

Nişanlım beni neden arada bırakıyorsun diyor. Bense olayı büyütmemek adına gorumceme değilde nişanlıma söylemiştim, kardeşini uyarsın diye. Şimdi ben ikircikli davranan oldum, alıngan oldum. Nişanlımla olan geleceğim için hevesim kalmadı. Peki arkadaşlar , siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu sorunların. Yanlışım nedir bu konuda ?

aha iste bir aile kuzusu daha. Siz haklı olduğunuzda bile ailesini savunacak. Kaçın nolur

Sorunum kimleyse onla hallediyorım. Kardeşine kızıp eşime şikayet etmem, çoğu zaman umursamam, umursayacağım kadar rahatsız olduğum bir durum varsa da kardeşine söylerim. Hatanız burda, ona normal davranıp nişanlınıza şikayet etmeniz doğru olmamış.

Burda nişanlınıza söylemeniz hata olmuş. Bence siz alınganlık yapmışsınız. Hadi dediğiniz gibi size yapılmış bir durum, ozaman sizde bir daha ona birşey anlatmazsınız.

ya neden size laf soksun ki, sebep ne olabilir ki.

gorumce olsam, abim beni uyarsa, espri yaparken de mi izin alacaktik diye dusunurum yani. Komikse gul komik degilse bosver gec yani. Alt tarafi sosyal medyada bir resim degil midir bu. Herkes oturup uzerine dusunup tasinip paylasim yapmiyor ki.

Görümce görümcelik yapmaya başlamış. Size ders olsun buda. Sorununuzu muhatabıyla çözün.
Siz hislerinizde haklısınız paylaşım konusunda ama maalesef erkekler aileleri söz konusu olunca bırakın hisleri kanıtlı ispatlı şeyleri bile inkar ediyorlar.

sorununun muhatabı kimse onunla hallet araya kardeşini sokma.ama nişanlınla geleceğinin kırılmasına hevesinin varmış resmen :D bir de taktı mı takıyor gibi durmuşsun konuyu uzata uzata. görümce "adayıyla" sorunun varsa direkt onunla çöz adamın kafasına çökme aynı meseleden :D

Merhabalar, bu aralar diyete başladım. Gorumcemle konuşurken de kilom hızlı hızlı değilde gram gram gidiyor şeklinde bahsettim diyetimden. Bana olumlu bir şekilde yaklaştı, destekledi. Hatta bu karantinada bende kilo aldım dedi.

Birkaç gün sonra benim cümlelerimin aynisin konuşulduğu ,diyetle,kiloyla alakalı,kızların kendi arasında sakalastigi bir video paylaşıyor sosyal medyasında. Üzerine de benim olculerim tastamam yazıyor. Bunu gördüm, üzerime alındım. Nişanlıma söyledim. Seni kastetmemistir,alinganlik yapma dedi ,geçiştirdi. Başka bir gün nişanlımla konuşurken, gorumcemin bizi duyduğunu ,benim o videodan alınıp alinmadigimi öğrenmek için bana videoyu paylaştığı gece mesaj attığını, benim normal bir şekilde konuştuğumu, maske taktigimi ifade etmiş.

Nişanlım beni neden arada bırakıyorsun diyor. Bense olayı büyütmemek adına gorumceme değilde nişanlıma söylemiştim, kardeşini uyarsın diye. Şimdi ben ikircikli davranan oldum, alıngan oldum. Nişanlımla olan geleceğim için hevesim kalmadı. Peki arkadaşlar , siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu sorunların. Yanlışım nedir bu konuda ?
Nisanlina bir sorun olduğunda söyleyip uyarmasini isteme o hataya düştük biz işe yaramaz o hicbirsey yapmaz yapmak istemez,kendin çöz sorunu laf sok yüzüne laf soyle korkmadan,zaten iki turlude kötü olacaksın en azından için rahatlar.onlarda rahatlar

Ben görümcemi kayınvalidenin genç ve dinamik hali olarak görüyorum kaynanamın yarısı kadardır. Siiznki de ilerde ben seni abimle çoook arada kalıyormuş gibicesine kavga ettirebilirim mesajı vermiş sanki anlaşmazlık alınganlık durumlarınız varsa eğer mesafenizi koyun. İlla birbirinizi sevmek zorunda degilsiniz görümcenizin davranışlarını üstünüze alıp
sizi suçluymuş gibi göstermesine izin vermeyin genç dir dalga geçtiyse büyüyünce anlar yengesi. Yok eger samimi biriyse de enind esonunda kıskançlık olur ufak ufak uzatmayın nişanlınızla bu konularda tartışmayın boşverin.

Ister tesaduf olsun ister olmasin ciddi dur samimi.olma gizli restini cek ..bune be bir is yapiyorlar kac kisi cozemiyoruz surda ,ilgilenme yuz bulmasin iyi niyetli gelmedi bana konus aile baglarini.idare edecek.sekilde boyle olursan.nisanlin hesap soramaz..yuz goz.olursan.bu adam seni kollayamaz gibi gorunuyor

Video Çekip benim ölçümü yazan birini kaale almazdım üstüne bir de yüzüne vururdum benim ölçüleri niye paylaştın kız diye gülerdim :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X