Benzer sorunları ben de eski nişanlımla yaşadım.
Altınlardan bi kısmını istedi. Güya masraflar için aldı. Veriyorsun o an. Hayatını birleştireceğin insan olarak görüyorsun malesef.Daha sürse kalan altınları da alırdı.
İlgi giderek azaldı. Arkadaşlarına, hobilerine gelince vakit var. Bana gelince yorgun yarın iş var okadar yolu Nasıl geleyim oldu. Ben geleyim dediğimde hayır erkek olan benim senin gelmen olmaz dedi, engelledi.
Ve en ufak bir sitemimde tartışma konusu yaptı. Ben alttan aldıkça önce alevlendiriyorsun, sonra söndürmeye çalışıyorsun dedi. Bunalım takıldı son Zamanlarda. Yalan söyleme huyu vardı.
Düğünü biran önce yapmak istedi ailesi de kendisi de. Ailesi iyi insanlar bi laf diyemem. Ama biterken oğlum veya kızım noldu derdiniz ne çözelim demediler. Düğüne acele etmelerine sebep; gizledikleri bişey olduğunu düşündüm sonradan.
Ve bitti. Düğüne bir ay kala.Üzülmüyor muyum? Nekadar çok olumsuzluğu olsa da, güzel yanları geliyor aklıma çok üzülüyorum. Bukadar üzüleceğimi düşünmezdim. Ama en doğru karar buydu. Hayırlısı böyleymiş.