Nişanlıyken öğrenilen kötü haber :(

Dohuraa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
5
3
86
yeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar? :( benzer şeyler yaşayanlar var mı?

Ama ben çok pişmanlık yaşayıp tövbe ettim. Ve elbette ikisi farklı şeyler. Cinsel ilişki ile hafif bir yakınlaşma karşılaştırılmaz bile.

yeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar? :KK43: benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Söz nişan olunca sevişmek normal miymiş nişanlınıza göre o kafadan bana da ayırsın bir zahmet :KK14:

Geçmişte kalmış bişey, sorun etmeye değmez. Bak sen de diyorsun bişeyler yaşadım diye. Nişanlın öğrense yakınlaşmanın azını çoğunu anlamasa sorun çıkarsa nasıl olur?

kimsenin cinsel hayatı bizi ilgilendirmez.
herkesin bedeni kendini ilgilendirir.
bana göre hiç önemi olmayan bi konu
Ki bunu yaşayan sende olsan fikrim değişmezdi.
ama yok benim için bekaret çok önemli diyorsan ayrilacaksin nişanlından.
Aksi takdirde tasvip etmediğin birseyi yaşamış olursun.
buda kendinle çelişmene sebep olur.

geçmiş geçmişte kalmış bende geçmişe takılıp sevgilime hayatı zindan ettim size tavsiyem bırakın takılmayı. ayrıca bişeyin zina olması için illaki cinsel ilişkiye girmek gerekmiyo sizde bişeyler yaşamışsınız sonuçta :KK14: nişanlıyken cinsel ilişkiye girilebilir düşüncesini savunması da bana manidar geldi :KK8: kızım sana söylüyorum gelin sen işit hesabı:KK53:

Söz nisan yokken su anki akliyla yapmazmis:KK60: sana ışık yakmış:KK71:
Nisanliyla yapabilir yani:KK70:
Isin gercegine gelirsek sogumus olman kiskanmandan geliyor...eger büyük taşlar yerine oturduysa anlasiyorsan bu adamdan koca olur diyosan..devam et.. bu bir sorun degil günahsa kendi günahı. ..ama neden soyleme gereksinimi duydu acaba ilerde bu kiz bu evliliğe mani olurmu?

yeni nişanlıyız. Nişanlım eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini bir konu arasında itiraf etti. Ben bir anda buz gibi soğudum. Benim de eskiden sevgilim oldu, ufak yakınlaşmalar oldu ama zina etmedim. Dini hassasiyetlerim de var. Nişanlım şu an bana sadık ve ince düşünceli biri. Ama sevgililerin rızası varsa ve evlilik konusunda kararlılarsa veya sözlülerse cinsel ilişkiye girebileceklerini söylüyor. Yaşı 30. Kendisinin yaptığının da hata olduğunu kabul ediyor, şu anki aklımla yapmazdım söz nişan yokken diyor. Ufak bişey değil ama bunun için de yorgan yakmak istemiyorum. Bu soğumayı nası aşıcam bunu kızlar? :KK43: benzer şeyler yaşayanlar var mı?
Zavallı din sizin gibilerin elinde oyuncak olmuş.dini hassasiyetiniz var ama Din ne istiyor ne diyor bilmiyorsunuz kulaktan dolma şeylerle yetiniyorsunuz

Back
X