• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıyken sorun yaşayıp buna rağmen evlenip mutlu olan var mı?

jasminnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
189
1
26
Afyon
evet arkadaşlar merak ediyorum şu an benim durumun gibi aile konusundan dolayı veya başka bir olaylardan dolayı sorun yaşayıp kuşkuyla bir evlilik yapıp mutlu olan var mı yoksa görünen köy kılavuz istemez hesabı başta sorunlar varsa insan mutsuz mu olur.hadi gelin tecrübelerimizi yaşadıklarımız paylaşalım yol göstermek açısından...

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

diğer sorunlar çözülür mü bilmem ama ailelerle ilgili sorunlar patlak verdiyse, sevgilinle iyi bir çift dahi olsan sizin evliliğinize zarar verir.

ben kaçarak evlendim o yüzden nişanlılık yaşamadım ama nikah günümüze iki gün kala çok kötü bi şekilde kavga ettik bende onun üstüne hemen hattımı kırdım bana ulaşamasın burda bitsin diye diğer gün eşim geldi evin önüne hiçbirşey olmamış gibi çıktık nikah için alışveriş yaptık ve diğer günde nikahım olmuştu ardından 15 gün sonrada düğünüm olmuştu ara sıra keşke diyorum yapmasaydım ama eşimin yüzüne baktığımdada hala çok seviyorum başka biriyle asla yapamazdım biz 4 sene çıktık defalarca kavga ettk ama dediğim gibi ben pişman olmadım nişanlılıkta bide düğün stresi felan oluyordur bence eğer seviyorsan ve seviliyorsan sonuna kadar mutlu olursun bence

bu konuyu benmı actım ne aynı benım durumum puff bı ümit işte :14:

Nişanlılık mutlu geçirilmesi gereken bir süreç sorun yaşanması gereken değil, insan şüpheyle değil heyecanla beklemeli nikahı, hakkında hayırlısı olur inşallah, iyiye gidet herşey ve mutlu evlenirsin..

evet arkadaşlar merak ediyorum şu an benim durumun gibi aile konusundan dolayı veya başka bir olaylardan dolayı sorun yaşayıp kuşkuyla bir evlilik yapıp mutlu olan var mı yoksa görünen köy kılavuz istemez hesabı başta sorunlar varsa insan mutsuz mu olur.hadi gelin tecrübelerimizi yaşadıklarımız paylaşalım yol göstermek açısından...

Bizde eşimle nişanlılık döneminde bi takım sorunlar yaşadık. Eşim aşırı derecede kıskanç kıyafetimden arkadaş çevreme kadar herşeyi değiştirmiştim ama sonra birden ben ne yapıyorum dedim :32: İnsanın ömür boyu ait olmadığı bi kişilikte yaşaması mümkün deil bence hıı yapabilenler var hayranım ama ben olamam :21: Kıskançlığını aşabilmek için baya dil döktüm baktım olucak gibi deil ne kadar sevsemde ayrılalım dedim attım yüzüğü gittim :10: ( Buarada eşimin beni bırakmıcağını bilmemin verdiği rahatlıkla yaptım bunları :9: ) Nitekinimde öle oldu tam 45 gün saat başı aradı değiştiğine inandığım için de barıştık iyikide yapmışım yoksa eşimi değiştirmenin başka yolu yoktu :1: Şimdi 1 senedir evliyiz arada bi ayarını kaçırıyo ama hemen o 45 günü hatırlatıyorum :28: Onun dışında da çok büyük sorunlarımız yok çok şükür :48: yani söylemek istediğim nişan aşaması olsun evlilikte olsun yuvayı dişi kuş yapar sözü geçerli idare etmeyi öğrenmek gerekli :21:

Bizde eşimle nişanlılık döneminde bi takım sorunlar yaşadık. Eşim aşırı derecede kıskanç kıyafetimden arkadaş çevreme kadar herşeyi değiştirmiştim ama sonra birden ben ne yapıyorum dedim :32: İnsanın ömür boyu ait olmadığı bi kişilikte yaşaması mümkün deil bence hıı yapabilenler var hayranım ama ben olamam :21: Kıskançlığını aşabilmek için baya dil döktüm baktım olucak gibi deil ne kadar sevsemde ayrılalım dedim attım yüzüğü gittim :10: ( Buarada eşimin beni bırakmıcağını bilmemin verdiği rahatlıkla yaptım bunları :9: ) Nitekinimde öle oldu tam 45 gün saat başı aradı değiştiğine inandığım için de barıştık iyikide yapmışım yoksa eşimi değiştirmenin başka yolu yoktu :1: Şimdi 1 senedir evliyiz arada bi ayarını kaçırıyo ama hemen o 45 günü hatırlatıyorum :28: Onun dışında da çok büyük sorunlarımız yok çok şükür :48: yani söylemek istediğim nişan aşaması olsun evlilikte olsun yuvayı dişi kuş yapar sözü geçerli idare etmeyi öğrenmek gerekli :21:

benım nısanlımda cok kıskanc bende bıtırıyorum atıyorum yuzugu sonra oda pısman oluyor ama kendıne engel olamıyor 2 gun once yıne tartstık kısknclıktan dolayı suan sankı bıraz daha ıyı aman nazar degmesın:nazar: bakalım ınsallah benım nısanlımda duzelır ve bende senın gıbı ıyıkı evlenmısım derım.

benım nısanlımda cok kıskanc bende bıtırıyorum atıyorum yuzugu sonra oda pısman oluyor ama kendıne engel olamıyor 2 gun once yıne tartstık kısknclıktan dolayı suan sankı bıraz daha ıyı aman nazar degmesın:nazar: bakalım ınsallah benım nısanlımda duzelır ve bende senın gıbı ıyıkı evlenmısım derım.

Her kavganızda yüzüğü atmıyosundur umarımm :45: Çünkü şöyle bi durum oluşur ben nası eşimin beni bırakmıcağına güvenerek attıysam yüzüğü seninde nişanlın aynı düşünceye girebilir 'Yüzüğü attı ama ne de olsa barışıcak ' diye düşünür. Ben 2 sene nişanlı kaldım 1 kere çıkardım yüzüğü o zamanlar ayrılabileceğime ihtimal vermiyodu ama ben ailemle konuştuktan sonra attım nişanı eşim işin ciddiyetini baya bayaa anladı yani :1: Benim eşimde yapar söyler anlatınca hak verir pişman olurdu ama bu durum sürekli olunca can sıkıyo çünkü eşim 5 dk. sonra eskiye döner bense akşama kadar trip atabilirim o derece :9:

Sana tavsiyem güzelce al karşına konuş anlat sıkıntılarını çünkü genelde her erkek ' Ben sana güveniyorum , etrafa güvenmiyorum ' diye başlar kısıtlamaya. İlk zamanlar hoşuna gidiyo kıskanılmak sahiplenilmek söylediklerini bir bir uygulamaya başlıyosun ama sonra sıkıntılar başlıyo muhakkak. Tabi sıkıntı yaşamayanda vardır ama ben kendi karakterimi bildiğim için 2 sene dayanabildim :57:

İlişkilerde 2 tarafında sınırlarını aşmadan taviz vermesi şart ben-sen değilde 'Biz' olabilmek mesele :34: Umarımm sizde aşabilirsin bu sıkıntıları aslında aşılmıcak şeyler değil Rabbim başka dert vermesin :109: :nazar:

Her kavganızda yüzüğü atmıyosundur umarımm :45: Çünkü şöyle bi durum oluşur ben nası eşimin beni bırakmıcağına güvenerek attıysam yüzüğü seninde nişanlın aynı düşünceye girebilir 'Yüzüğü attı ama ne de olsa barışıcak ' diye düşünür. Ben 2 sene nişanlı kaldım 1 kere çıkardım yüzüğü o zamanlar ayrılabileceğime ihtimal vermiyodu ama ben ailemle konuştuktan sonra attım nişanı eşim işin ciddiyetini baya bayaa anladı yani :1: Benim eşimde yapar söyler anlatınca hak verir pişman olurdu ama bu durum sürekli olunca can sıkıyo çünkü eşim 5 dk. sonra eskiye döner bense akşama kadar trip atabilirim o derece :9:

Sana tavsiyem güzelce al karşına konuş anlat sıkıntılarını çünkü genelde her erkek ' Ben sana güveniyorum , etrafa güvenmiyorum ' diye başlar kısıtlamaya. İlk zamanlar hoşuna gidiyo kıskanılmak sahiplenilmek söylediklerini bir bir uygulamaya başlıyosun ama sonra sıkıntılar başlıyo muhakkak. Tabi sıkıntı yaşamayanda vardır ama ben kendi karakterimi bildiğim için 2 sene dayanabildim :57:

İlişkilerde 2 tarafında sınırlarını aşmadan taviz vermesi şart ben-sen değilde 'Biz' olabilmek mesele :34: Umarımm sizde aşabilirsin bu sıkıntıları aslında aşılmıcak şeyler değil Rabbim başka dert vermesin :109: :nazar:

yok tabıkı her kavgda deıl ama en son atmıstım ıste o benım cıddıyetımı de babamla konustugum durumu anlattgım zaman anladı aslında babamda bu boyle gtmez tamam bıtsın bu ıs dedıgınde onun yuzune karsı o zaman duzelmıstı bıraz olsun takı ben bı nısana gdene kadar neden cok makyaj yapmısım nden gtmısım dıe arıza ckrtıncada ve asırrı tepkler verınce frlttım attım yuzgu dha snra o gttı ama gttıkten on dk snra hatasını anldı ve msj attı aradı zatenkvgda etsek her sat bası arar benı. sımdı ıyı bakalım ınsallah bozulmaz ve duzelır.cunku gercekten cok skıcı cok ıgrenc bı durum nısanlımı tanımadan once hep derdım kıskanc bı sevglıım olsun asıcıkda maço olsun falan sanırım duam bıraz fazla kabul olmuş bazen kızlardan duyuorum kısknılmak gzel fln kısknc olsun dıyolr o an yok dıyrum bnde ole dıodum ama fzlası grcekten ınsanın ruh salını etkılıyecek kadra kotu

evet ben varım kötü bir nişanlılık ama mutlu bir evliliğe sahibim ama soru çok yüzeysel bence sorundan soruna fark var canım bence bazı durumlar vardırki çözülemez bence cevap ayrıtıda gizliii :)

cevaplayan herkese çok tşk ederim konuyu açtım ama biraz uğrayamadım siteye bu aralar.benim kaygılandığım sorun şu aslında.kendi aramızda ufak tefek sorunlar olsada bişekilde hallediyoruz sanki ya da en azından şimdiye kadar öle oldu.ama aile meselesi benim çok canımı sıkıyo ailesine pek ısınamadım ortada pek sorun yok gibi ama kişilik ve huykarı konuşmaları herşeyleri batar oldu.(bunda biraz değil baya bi babamın da etkisi var)inşallah düzelir.şimdi askerde 1 ay sonra gelecek.baktım o zamanda sorunlar bitmiyor hiç uzatmaya düşünmüyorum mutsuz olmaktan çok korkuyorum çünkü hakkımızda hayırlısı artık...

hemde çok ciddi sorunlar yaşadık ama eşim beni bırakmadı bi şekilde ayrılamadım evlendikten sonra da bi süre devam etti ama şükürler olsun ki bi sene içinde düzeldi ama nasıl düzeldi eşim hatalarının farkına vardı biraz ben alttan aldım nişanlın düzelmezse sen hatalarını telafi etmezsen düzelmez bunun da garantisi yokk

3 sene tanışıklık 2 sene de nişanlılık dönemi geçirdim.Nişanlıyken de sürekli kavga ederdik.Evlendik hala ediyoruz hamileyim 6 aylık hala da ediyoruz.Hiç bir zaman birbirimize göre değildik zaten

Back
X