keşimin tarafı bize ne zaman gelseler hiç vakitleri olmaz hemen gitmek üzere gelirken kimi uzanır uyukalr özellikle görümcelerim kimi evde işimiz var derler ama ben onlara gidince güler yüzxlüler ben saatlerce oturum bize gelince ne oluyo ben onu anlamıyorum eşimde bunu biliyo aslında ama ailesi sonuçta bende artık onlarda aynısını yapmaya kara verdim kayınvalidemlerde hemen işim var diycem görümcemlerde uyuyacağım başka ne yapabilirim siz söyleyin hanımlar:2:
canım sen onlara gittiğinde bi sorun yokmuş işte, bi sorun olsa sen onlara gittiğinde de olurdu
belki gerçekten işleri vardır
uyku konusuna gelince belki hamurişi ikramlar ypıyosan ondan uyku basıyor olabilir
ne bileyim net bişey yokken neden ilişkilerini bozasın ki
şakayla karışık abla eevim çok rahat herhalde burda hep uyuyosun diyebilirsin[/QUO
canım gerçekten çok iyi niyetlisin ama onlar bize gelince huzursuz oluyolar her seferinde bi çayı zor içiyolar
canım sen onlara gittiğinde bi sorun yokmuş işte, bi sorun olsa sen onlara gittiğinde de olurdu
uyku konusuna gelince belki hamurişi ikramlar ypıyosan ondan uyku basıyor olabilir
şakayla karışık abla eevim çok rahat herhalde burda hep uyuyosun diyebilirsin[/QUO
canım gerçekten çok iyi niyetlisin ama onlar bize gelince huzursuz oluyolar her seferinde bi çayı zor içiyolar
neden acaba canım, konuşsan bi, bu duruma üzülüyosun belli ki, eşinin bi tahmini olabilir, o ne diyo
neden acaba canım, konuşsan bi, bu duruma üzülüyosun belli ki, eşinin bi tahmini olabilir, o ne diyo[/QUO
tek sebebi çekememe
huzursuz oluyolar derken ne demek istediniz tam anlyamadim.
huzursuz oluyolarsa,bir cayi bile zor iciyorlarsa belki rahatsiz olduklari bazi durumlar vardir o yuzden boyledirler.
huzursuz oluyolar derken ne demek istediniz tam anlyamadim.
huzursuz oluyolarsa,bir cayi bile zor iciyorlarsa belki rahatsiz olduklari bazi durumlar vardir o yuzden boyledirler.
mesela yarım saat önce onlarda yemek yedik çaya bize gittik yarım saat içersinde ne olabilir üstelik nişanlıykende böyle yaparlardı anneme babama karşı bile kendimde suç aramıyorum kesinlikle böyle bir hatam olsa eşim de farkeder zaten
mesela yarım saat önce onlarda yemek yedik çaya bize gittik yarım saat içersinde ne olabilir üstelik nişanlıykende böyle yaparlardı anneme babama karşı bile kendimde suç aramıyorum kesinlikle böyle bir hatam olsa eşim de farkeder zaten
Canım, benim de kendimden gözlemlediğim şöyle bir durum var, belki sana faydası olur.
Ben k.valideme gittiğimde "oturun" diye ısrar eder, ne kadar otursak "hemen de kalkıyorsunuz" der, "yatıya kalın" dye ısrar eder. 7 senelik evliyiz, 1 gece bile kalmadık yatıya, ama gene de her defasında teklif eder. Ama kendisi bize 40 yılda 1 gelir, gelince diken üstünde oturur. Gelince d ehep etrafına bakar, yapılacak bir iş var mı diye. Boş oturmaktan adeta rahatsız olur.
Bir de görümcem değil, ama eşimin kuzeni var. Karnımız tok diye yalvarırım "abla, sofra kurma ne olur" derim, ama dinlemez, yemekler getirir. Onlar bize gelince hemen kalkmak ister, ayrıca oturduğu süre boyunca sürekli el işi, örgü falan yapar. Ama biz onlara gidince el işi ile falan uğraşmaz, sürekli bizimle sohbet eder.
Bir de komşu teyzem vardı eski evdeyken. Ben ona giderdim eşim evde yokken, çocuğumda yokken. Postu sererdim resmen, kek yapardı bana, o kek pişer, soğur, yeriz ve öyle dönerdim eve, düşün.. Ama o gelince, koltuğun ucuna otururdu ancak. Rahatça arkasına bile yaslanmazdı.
Yani ben tüm bunlarda kötü niyet görmüyorum. Ama nedir sebebi dersen, ben de çözemedim. Belirli yaşın üstünde insanlar "benim evime gelinsin" istiyor, ama kendileri pek misafirlik sevmiyorlar anlaşılan. Bir de boş oturmaktan rahatsız oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?