Mrb arkadaslar.5 aylik nişanlıyım genel olarak iyi anlasiyoruz.aileler tanış zaten..cokcok açık bir insandim.nişanlim iliskimizin basindan beri giyim konusunda tutucu oldu..mini ip askili dekolte istemedi peki dedim.tayt pantolon vss giyiyorum sorun yok.süslenmemi makyaj yapmami takip takistirmami seviyor..ailesi koyde yasiyor kendiside orda yetismis..unv faln farklilik katmis biraz..kapali istedi ailesi hatta benimde oyle olmami istedi annesi zorlama olmasada dile getirdi.nişanlim tepkisiyle susturdu..eger kapanilcaksa kendi istedigi icin dedi.boyle sevdim dedi faln..bikinime alisamadi.gecen yaz ilk yazimizdi.ilk gittigimizde denize biraz rahatsiz oldu saga sola bakti etti..sonralari kendi hadi denize demeye basladi mutlu mesut gecirdik yazı..bugun yine deniz konusu acildi.bikiniyle girdigimden dolayi rahatsiz olmus..gitmem senle diyip takildi.sahilde yasiyoruz rahatsiz oluncak bisi yok.bu konuda kati oldugumuda biliyor..zorlamiyor da zaten.sizce ne yapayim nasil alistirayim yaklasayim?tartismadan yaklasmak istiyorum