Nisnalimdan ayrildm iyilesiyormuyum yoksa yerimdemi sayiyorum? LTFN YARDIM

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,

bildiginiz gibi ben nisanlimdan ayrilmistim. Önceden sürekli Whatsappde takip ediyordum ve facebookda, fakat artk whatsappden takip etmeyi biraktim. Kendimide suclamiyorum sonucta ben ayrilmak istedim. Bunun hayirli oldugunu biliyorum frkindayim. Fakat ona karsi bir nefret var icimde. Istiyorumki aci ceksin, istiyorumki basarili olamasin istiyorumki perisan olsun. Bunu görmek icinde Facebookunu takip ediyorum. Eskiden daha kötüydüm. Sürekli agliyodum sürekli onu düsünüyordum kendimi sucluyordum ama gerceklerin farkindayim sadece facebook da takip etme aliskanligi var! Korkuyorum sürekli baskasini bulur ben görürsem dayanamam diye. Cünkü kendimi böyle seye henüz hazir hissetmiyorum nede olsa 100% iyilesmdim daha. Beni sorum iste sizce ben iylesmenin hangi asamasindayim? Sonumu basimi ortasimi? Eskiye bakaraktan cok cok iyim cok sükür yeni ayrildiktan sonra hergün agliyordum yemiyordum icmiyordum, simdi normal yemegimi yiyorum geceleri rahat uyuyabiliyorum, haftada bir gün belki kötü hissediyorum kendimi. Gidip geliyor iste arada bir. Sürekli kafamda kuruyorum o aci cekmiyodur o cgamsiz, o baskasini bulmustur ariordur bulmdayisada, beni hemen silmistir, diye sürekliiii kafamda kuruyorum kendi kendimi üzüyorum. Ltfn akil verin ya iyilesip iyilesmedigimi görmek istiyorum.

aşk acısının hemen bitmesini bekleme yavaş yavaş geçecek zaten yaşananlar kolay degil başka bölumde bir yazın daha vardı ordan okumustum...
dünya nın sonu degil ayrılmak bak her karanlık gecenın aydınlık bir sabahı vardır bunu bil...

O hayatından gitti ama hayat devam ediyor bak etrafına o dışında herkez yerinde demekkı onun gitmesi gerekıyormuş ve gitti geri dönuş yoksa ilişkinde artık bunu kabullen ayrıldın ve bitti..

Biliyorum acın bazen çok fazla oluyor nefesin kesiliyor ama inan geçiyor gececek

Back