Çocuk Hastalıkları nistagmus

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pelinsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
8
1
86
Ankara
arkadaşlar 3 aylık oğlumun gözünde titreme var sağa sola uzağa bakarken daha çok oluyo yakında pek bişey yok doktor konjektinal nistagmus teşhisi koydu nerolojik muayenesi iy başka hiç bir sıkıntısı yok bunu yaşayan bilen var mı aranızda teşekkürler....

arkadaşlar 3 aylık oğlumun gözünde titreme var sağa sola uzağa bakarken daha çok oluyo yakında pek bişey yok doktor konjektinal nistagmus teşhisi koydu nerolojik muayenesi iy başka hiç bir sıkıntısı yok bunu yaşayan bilen var mı aranızda teşekkürler....

merhaba arkadaşım bizede aynı teşhis kondu bebeğm şuan 9 ayın içinde şuan durumunuz nasıl

arkadaşlar benim abimde nistagmus var yani gözlerinde sağa sola doğru titreme var
abim sosyal yaşantısı gayet iyi iş hayatına gelince memur kendisi nistagmusa bağlı olarak biraz görme kaybı var ama başka sağlık sıkıntısı yok çok şükür

benim 5 aylık oğlumada nistagmus teşhisi konuldu fakat tedavi amaçlı birşey yapılmadı geçebilir dendi sadece tedavi gören arkadaşlar varmı acaba nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirizz

Evet benim oğlumda da uzağa bakarken daha şiddetli yakına bakarken daha az. Bizde de genetik doğuştan. Siz neler yaptınız nasıl bi gelişim izledi? Çok sene geçmiş oğlunuzun durumu naısl neler yaptınız? Anlatmanıza ihtiyaxım var.

Back
X