Doğuma Hazırlık Nivea Baby Kol Çantalı Atta Seti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Kızlar kullanan var mı??
Benim çok hoşuma gitti ve fiyatta çok uygun geldi.
İnternet'te 40 liraya bulunuyor, içindekileri hesapladım çantasız alt açma mindersiz toplam 51,30 lira tutuyor.

Eki Görüntüle 380844 $lNIV-52207_2.webp $Adsız.webp

bende almayı düşünüyorum bu çanta setini...

Geçen migrosta 47,90 a buldum aldım. Çantası düşündüğümden daha büyük çıktı ve çok hoşuma gitti. Pembeside olsaymiş iyi oldu ya, neyse bunun rengide çok tatlı. Bunu hatta bebeğimin hastane çantası yapmayı düşünüyorum. Sende istiyorsan al bence tavsiye ederim.

güle güle kullan bebeğinle birlikte canım:nazar:

bende bir alışveriş sitesinde 40 tl ye buldum alıcam İNŞALLAH...

güle güle kullan bebeğinle birlikte canım:nazar:

bende bir alışveriş sitesinde 40 tl ye buldum alıcam İNŞALLAH...

canım benimde çok hoşuma gitti migrosta vardı baktım çantası falan çok hoş ama markette 49.90 idi
nette ise 39.90 o yüzden almadım
netten alanlar acaba kargo ücreti ödediniz mi birde kapıda ödeme imkanı varmı daha güvenli olur diye

canım benimde çok hoşuma gitti migrosta vardı baktım çantası falan çok hoş ama markette 49.90 idi
nette ise 39.90 o yüzden almadım
netten alanlar acaba kargo ücreti ödediniz mi birde kapıda ödeme imkanı varmı daha güvenli olur diye

e-bebek te 39.90 kargoda 5tl başka bir sitede kargo 8 tl. Öyle olduğu için bende migrostan aldım, internetten alışveriş yapmayı pek sevmiyorum zaten.

netten alırsanız kargo parası vermemek için indirimde olan ürünlerden seçebilirsiniz.

ben bir siteden fiyatı çok uygun ana kucağı ile birlikte almak istiyorum...

haklısın canım.zaten içindekileri dediğin gibi hesaplayınca çanta bedavaya geliyor:34:

çantası olmasada hepsi alacağımız şeyler.NİVEA da güvenilir bir marka...:emir_bebek:

Son düzenleme:
çantam geldi.gerçekten içindekilerle birlikte çok avantajlı.almak isteyenler hiç düşünmesin derim....

Back
X