niye ayrıldığını anlayamayanlar

gizemtmky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
14
0
36
İzmir
2 yıllık erkek arkadaşım benden ayrıldı üstelik bir hafta önce yanımdadı izmire gelmişti sırf beni görmek için 2. yılımızı kutladık konak pierde oturduk akşam sahil kenarında bunları hep o istedi. ayrılmadan 2 gün öncede arkadaşıyla dışarı çıkmış geç saate kadar dönmemişti bende o arada uyuya kaldım sabah uyandığımda telefonumda 30 arama gördüm ona kızıp açmadığımdan korkmuş 2 gün sonrada ayrıldı ben hala sebebi anlamaya çalışyorum ama telefonlarımı bile açmadığı için soramıyorum

bence bi şekilde konuşmaya çalış.telefonlarını açmıyorsa mait at gizliden ara ne bilim bi başkasının numarasından ara.eğer konuşup öğrenemezsen hep aklında olacak.neden neden neden..
hiç bilemeyeceksin.hiç aklından çıkmayacak.hazmedemeyeceksin tabi çok seviyorsan...
yaşamış biri olarak ileride keşke şöyle böyle yapsaydım dememek için elinden ne geliyorsa yap.benden tavsiye...

benden bılmıyorum ama terkedıldım sebep sordugumda soylemıyor bırbırımızden cok uzaktayız aramızda 18 saatlık yol var ocak ayında gelıp anlatacakmıs nıye ayrıldıgını can ıstedıgı zaman arıyor acıma acı katıyor guluyor dalga gecıyor bı ara gelıyor bunalıma baglıyor özledıgını soyluyor bu ruh halıyla 2 aydır yasıyorum ne yapsam gerekıyor bılmıyorum delı gıbı aramasını beklıyorum o aramazsa ben arıyorum mejas cekıyorum bazen cvp verıyor bazen vermıyor...acısı hıc hafıflemıyor gecmek bılmıyor ocakta da gelecegıne pek ınanmıyorum bı mucıze beklıyorum artık gelsın bana bu işkence bıtsın hıc bırsey acıklamasın ama yeterkı yanımda olsun artık kucucuk bı umut var ıcımde beklıyorum

bu ruh halini çok iyi biliyorum.. buna benzer bişi yaşamıştım. ama sen üstüne düştükçe canının acıdığını gösterdikçe o daha çok kendini bişey sanacak. daha da ağırdan satıcak kendini. seni merak edeceği varsa da etmeyecek çünkü bilicek aklının heran onda olduğunu ve kopamayacağını.. açıklaması da salakça sallama bişey olur zaten.. onu da eğlenceden sıkılıp sende tekrar sansını denemek için yapacaktır. senin yapman gereken zor da olsa ondan uzaklas.. msnden faceden vs sil. telefonlarına cıkma msj çekme arama. ben böyle yaptım 2-2.5 ay sonra köpek gibi geldi. bende onla eğitmeni gibi oynadım öcümü aldım. ancak baştaki gibi üsteleseydim tek bir açıklama için gururumu ayaklar altına almaya dvm etseydim elime koca bir üzüntü geçecekti..

ben bikere aradım zaten ama benim çok hatam oldu ilişkimizde zaten ben halklı olsaydım asla önemsemezdim de bide ailesi çok karışıyor o ailesinin yanına gitmek zorunda kaldı okulu bitince bunaldığını orada hiç mutlu olmadığını söylüyordu bana ama şimdi annesi beni arayıp onun benle mutlu olmadığını benim onu hep üzdüğümü falan söylüyor. çok emek verdik biz bu ilişkiye birbirimizn yaralarını sardık hep şimdi bukadar kolay kaybetmek bana çok zor geliyor. onun birçok sıkıntısı var ve yorulduğunu söyledi bana. ama ben çok üzülüyorum kabullensem belki atlatırım ama kabullenemiyorum çok bunaldım herşeyden vazgeçtim mimarlık öğrencisiym ve bir sürü projem var çizmem gerekyor bense bişi yapmıyorum o ise muhtemelen hayatına devam ediyordur. yalnız geçen hafta onun çok önemli bir sınavı vardı ankaraya sırf sınava girmek için gitmiş ve sınava girmekten vazgeçip ankaradan dönmüş

merhaba canım düşüncelerin süper banada böyle bir durum iiçin yardımcı olabilirmisin acaba?bende sevgilimden ayrıldım gerci ayalr oluyor ama hala cok seviyorum ama belli etmemek için elmden geleni yapıyorum adam cok umursamaz ya onu köpek etmek istiyorum yazmıyor aramıyor sormuyor hiç hiç tıın yani resmen hiçmişim gibi davranıyo napmam gerek lütfen yardm et

bende anlayamıyorum neden ayrıldğımzı dün rahatszdım uyuyakalmışm mesaj atmış cevap aramayınca çıldrmş bnm elimde değilki rahatszdım diyorum ama anlamıyor sebep bu işte bu yüzden ayrıldk bi gün öncesine kadar ne kadr sevgi doluydu bana karşı anlayamıyorum neden neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…