kayınvalidem ve kendi ailem bizden 14 saat uzaklıkta bir şehirde oturuyo.. senede 2 kez görüşüyoz bizimkilerlede eşimin ailesiylede... ama ne zamn kayınvalidemler bize gelse eşim bana soğuk davranıyo hhep onlarla muhabet ediyo sanki ben yokmuşum gibi davranıyo malum kaynana milleti bir açığını bulmasın lafı yapmıştır oğlum mutsuz hiç muhabetlleri yok gelinle falan filan diye ...onlara meyveler getirir meyvelerini soyar bir ağızlarına vermediği kalır bana yermisin bile demez benimde çok zoruma gidiyo tabi özllikle kaynanm beni sevmez bende onu birbirimizn açığını kollayıp dururuz .kaynanmında dikkatini çekiyo bu durum bişe demiyo ama bakışlarını yakalıyorum bir eşimi izliyo bir beni ...bir kaç kez eşime soyledim niye soğuk davranıyosun boyle davranma ddiye neymiş onların yanında rahat davranamıyomuş yapısı ole dğilmiş ama bundan 1 ay once kendi annemler geldi kocamı bir görseniz onların yanında saçımı okşamalar devamlı kedi gibi siftiniyo kendi ailesi geldimi yanıma yaklaşmayan adam doksan derece donüyor.. bende dedimki sen "benim ailem gelince niye bole davranıyosun onların gözüne girmeye mi çalışıyosun ne demek istiyosun ben kızınıza ilgiliyim iyi davranıyorum kendinimi ispatlıyosun" dedim çünkü biliyorum huyu değil başkalarının yanında bana siftinmez benim ailemin yanında farklı neymiş onların yanında kendini rahat hissediyomuş işte bole ne zaman kayınvalidemler bize gelse 10 gün kalır gider arkalarından kavgamız eksik olmaz sonuçta beni düşman gorüyo kadın kim bilir nasıl hoşnuna gidiyordur oğlunun bole davranması..bende istiyorumki kendi ailesinin yanında iyi davransın sizce neden bole davranıyo annesinde ailesinden mi korkuyo
kayınvalidem ve kendi ailem bizden 14 saat uzaklıkta bir şehirde oturuyo.. senede 2 kez görüşüyoz bizimkilerlede eşimin ailesiylede... ama ne zamn kayınvalidemler bize gelse eşim bana soğuk davranıyo hhep onlarla muhabet ediyo sanki ben yokmuşum gibi davranıyo malum kaynana milleti bir açığını bulmasın lafı yapmıştır oğlum mutsuz hiç muhabetlleri yok gelinle falan filan diye ...onlara meyveler getirir meyvelerini soyar bir ağızlarına vermediği kalır bana yermisin bile demez benimde çok zoruma gidiyo tabi özllikle kaynanm beni sevmez bende onu birbirimizn açığını kollayıp dururuz .kaynanmında dikkatini çekiyo bu durum bişe demiyo ama bakışlarını yakalıyorum bir eşimi izliyo bir beni ...bir kaç kez eşime soyledim niye soğuk davranıyosun boyle davranma ddiye neymiş onların yanında rahat davranamıyomuş yapısı ole dğilmiş ama bundan 1 ay once kendi annemler geldi kocamı bir görseniz onların yanında saçımı okşamalar devamlı kedi gibi siftiniyo kendi ailesi geldimi yanıma yaklaşmayan adam doksan derece donüyor.. bende dedimki sen "benim ailem gelince niye bole davranıyosun onların gözüne girmeye mi çalışıyosun ne demek istiyosun ben kızınıza ilgiliyim iyi davranıyorum kendinimi ispatlıyosun" dedim çünkü biliyorum huyu değil başkalarının yanında bana siftinmez benim ailemin yanında farklı neymiş onların yanında kendini rahat hissediyomuş işte bole ne zaman kayınvalidemler bize gelse 10 gün kalır gider arkalarından kavgamız eksik olmaz sonuçta beni düşman gorüyo kadın kim bilir nasıl hoşnuna gidiyordur oğlunun bole davranması..bende istiyorumki kendi ailesinin yanında iyi davransın sizce neden bole davranıyo annesinde ailesinden mi korkuyo
Canım sen neden kaynananla naşık atıyorsun ki?
Kaynananın açığını ararsanız,kollarsanız ondan ne farkınız kalıyor acaba?
Bu hareketinle kaynananın size olan tutumunuda değiştiremezsiniz ki...
Canim esin nereli bilmiyorum ama benim esim ic anadolululu.Esimin oralarda esine ismiyle bile hitap edemezsin.O günlerde esimle hic muhabbetimiz olmaz.Suratima bile bakmaz.Bütün kardesleri de öyle ama.gene sizinkiler iyimis 10 gün klaiyorlarmis.Bizimkiler gelince 2 -3 ay bwlkide daha fazla kalirlar.
Erkekler hanım köylü görünmemek için çouğunlukla böyle saçma davranışlarda bulunuyorlar kendi ailelerinden yanında. Sen hareketlerini düzeltmesi gerektiğini anlat anlamıyorsa da o bir yapıyorsa sende kendi ailenin yanında bin yap anlasın
canim sakin bu yüzden esinle kavga etme, inan böylesi daha iyi. Birak kaynan sizi böyle bilsin, diger türlü cok yakin olsa, kadin bozmak icin hamle yapabilir.
Bak benim esim annesinin yaninda cok fazla üzerime düserdi, sarilirdi, öperdi yanagimdan. Is yapmami bile istemezdi pek. KAynanam iyice kiskandi ve alttan kuyumu kazdi. Benden sana tavsiye.
haklısınz allhtan ondan uzaktayım bir de aynı şehirde otursaydık yuvamı yüzbin kere bozmuştu .daha oncede kaynanm yüzünden mahkemden dondük bildiğinz gibi değil kaynanm çok azgın kadın istesemde naşık yarıştıramam zaten.kaynanmla armızın çok iyi olmamsınn sebebi ben değilim sürekli bana laf ediyo ben hediyeler alırım menun olmaz herşye bir kulp bulur anlıcağınz memnuyiyetsizdir aileme laf edr çenesi kuvvetlidir sağolsun.ben onunla uğraşmıyorumda sorun eşimi etkilemesi eşim onların yanında sunu getir bunu gotür kalkar onlar meyveler pastalar v.s getirir yerler kalkarlar eşim hiç yermisin bile demez değer gormüyorumonların yanında ole yapınca onlarda yüz buluyo değer vrmiyo onemsemiyolarbeniUzulme canimm TEK degilsin...
Her erkek kendi ailesinin yaninda degisir bundan kacis yok...
Ama kayinvalidenle arani sicak tutmaya ozen goster zaten yilda iki defa goruyormussun size geldigindede en fazla 10 gun kaliyormus daha ne?
Birazcik disini SIK, yilin 30 gunu sana soguk davranmis 335 gunu sicak davranmis daha ne?
Ya kayinvalidesiyle yasamak zorunda olanlar ne yapsin? veya ayni sehirde oturanlar? kapi komsusu olanlar?
Takma bu kadar kafana neleriii var neleriiii...
Ama kaynananla iyi gecin yarin oburgun sende kaynana olucan o zaman gelininle nasil olmak istiyorsa sende oyle davran!!!
Hic bir zaman karsilik beklemeden yap herseyi en sonunda sen kazancli cikarsin unutma
hepsi aynı canım hiiç takma en güzel ceza sen de uzak dur odanıza geçince yaklaşırsa kabul etme 10gün değil bir ay da kalsalar gece kocandan önce uyumuş gibi yapen iyi ceza bu olur aklı basına gelir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?