niye böyle aptal oldular ..

26 yaşındaysan cocuk için koşuşturduysan çocuk demek sorumluluk demek bunuda biliyorsun! Ev problemleriyle beraber + çocuk yükümlülüğünü arttıracağını bildiğin halde niye çocuk çocuk diye tutşuyorsun ? aaa sanane diceksin elbette beni bağlamaz ama senin bozuk psikolojinide ben çekmek zorunda değilim!

At gözlüklü çıktın sen,ve hadsiz..
Çocuk diye tutturmak ne demek?Sana ne?
Ben dert yandığımı falan düşünmüyorum,hayal mi görüyorsun?
Konu çocuk mu?Sadece çocuklu insanın hali başka olur sayın at gözlüklü..
Kafamda dalgın olur,bünyemde düşer..
Sen bu işten ekmek kazanıyorsan beni çekmek zorundasın.

Sen mesaiden arda kalan zamanda saldıracak yer arıyorsun,dişlerini çıkarmışsın ve konuyu saptırıyorsun..
Ben herşeyi idare edebilecek kapasitedeyim,sadece insani haller olabilir,bunu anlar mısın?

Fakat kaale almıyorum bundan sonra ki yazdıklarınızı,çünkü artık tuzağa düşmeme kararı aldım..
Dişlerinizi geçirecek hem yanlış kişi,hem yersiz bi yer..

Hoşçakalın.

Bende at gözlüğü yok hatta gözlük kullanmıyorum hanımefendi.. Hatta o kadar enerji doluyumki işyerindekilere ayrı size ayrı yetişiyorum ve gocunmuyorum ki 30 bin tl lilk kredi borcum var kuzenimle düşman olduk babamla problemlerim var yinede saymadıklarımla beraber güçlüyüm zindeyim bilgiliyim !

Böyle olduğum için Yüce Allaha şükürler olsun

onların işi bu!!! yorgun olmaları kimseye aptal deme veya tersleme hakkını vermiyor...

Bankacılar vs diğer iş kapasitelerine göre iyi kazanıyorlar diye biliyorum az çok..
Kimse kimseye o maaşı durduk yere vermeyecek elbet..
Sen çene çalacaksın ki,ay sonu maaşını alasın.
Armut piş,ağzıma düş olayı istiyorlar sanırım..

Kimisi eliyle,kimisi beyniyle,kimisi çenesiyle para kazanır.

Çeneye kuvvet!

Aptallıkla ne alakası var.!
Ne kadar dar bir bakış açın var öyle?!
İnsanlar bir koşturmaca içinde iki arada bir derede işlerini halletmek için gidiyorlar öyle yerlere.
Pek de sallamıyorlar tabii bu işleri.
O yüzden, yani dikkate almadıklarından odaklanamıyorlar.
Bir de bir insandan babasının adını alıp, sonra baba adı nedir diye sormak elbette ki kafa karışılığı yaşatır karşı tarafta.
İnsanlar aptal değil de sen tahammülsüzsün bence.
Madem bu kadar insan anlamıyor dediğini, dönüp kendine bir bak, soru stilini değiştir ki açıklayıcı olsun.
Birilerine aptal salak demek de moda oldu. Herkes bir havalarda. Herkes en akıllı, en algıları açık olanın kendisi olduğunu sandığından çıkıyor bu sorunlar zaten. :19::19:

Şu kelimeleri sarfeden insanlar şuanda işsiz olsa, burada yazılanlara demedikleri kalmazdı.
İşsizliğin psikolojisine bürünselerdi, şuan elindeki işlerine sahip olmak için gece gündüz dua ederlerdi.
Biz ediyoruz sahip olamıyoruz işte fark..

Maalesef bizim milletimizde " maasi benim vergimden ödeniyor" diye kendini karsindakinden üstün görme
ve istedigi gibi davranma özgürlügüne sahipmis gibi saygisizlik yapma aliskanligi var...
Saygi duymayi ögrenemedik...
Ne insanlara, ne hayvanlara, ne dogaya...

Hersey karsilikli...
Karsisina defalarca suratsiz bi memur cikan insan, maasi benim vergimden kesiliyor
bana surat asiyor tribine giriyor
yüzlerce kez ayni soruyu cevaplayan ve anlamsiz bulan memur karsindaki belki iyi niyetli vatandasi tersliyor...

Saygisizligimiza kilif uydurmaya cok meyilliyiz, halbuki bunun hic bir kilifi olamaz.
ne yorgunluk, ne dalginlik.

Hanımlar,
lütfen burada günlük yaşadıklarını anlatan, anlatırken üslubuna dikkat etmeyenleri yermekte olmaz, öfkeyle herkes birbirine birşeyler söylerse konu konuluktan çıkar, tartışmaya döner.

-----
Halkı da küçümsemek olmaz, insanların devlet dairesine giderken ki ruh hallerini de bilemeyiz, misal ben 3 yıl önce babamı kaybettim, acınız dinmeden, gözyaşınız kurumadan yapılması gereken prosedürler var, ölüm ilamı çıkarmak gibi.
Tüm evrakları tamamladım, mahkeme açacağız, bir kişinin açması yeterli denildi, babamın 2. hanımı ben açayım dedi, mahkeme salonuna davayı açanı alırız dediler, yani babamın hanımını, kadın hayatı boyunca bırakın adliye, mahkeme gibi yerleri, su faturası nerede yatılır bilmiyordu, çünkü herşeyi rahmetli babam yapardı, neyse uzatmıyayım, kadıncağız mahkeme salonuna tek başına gireceğini duyunca ürktü, ne diyeceğim diye panikledi, paniklemesi normal değil mi? Şimdi orada mübaşir, hakim vs eşini yeni kaybetmiş, acılı üstelik eşi ölene kadar adliye nedir bilmemiş bir kadının arkasından laf söyleseler hoş olur mu?

babamı kaybettiğimizde,annem prosedürlerle kendi uğraştı.biz uzaktaydık ve yapılması gerekiyormuştu.annemi oradan oaraya,oradan oraya göndermişler.en sonda da gönderdikleri yerin yanlış olduğunu söylemişler.kadın oturup, o kadar milletin içinde yorgunluktan sinrden hüngür hüngür ağlamış.duyduğumda ben de kahroldum.anneme o şekil davranan insancıkların tepesine binmek istedim.tüm devlet şlerin babam yaptığı için annem bir şey bilmiyordu.ilk kez uğraşmıştı ve kadının burnuından getrmişlerd:47:

annemi aptal durumuna düşüren o insancıklardı.............

Son düzenleme:
babamı kaybettiğimizde,annem prosedürlerle kendi uğraştı.biz uzaktaydık ve yapılması gerekiyormuştu.annemi oradan oaraya,oradan oraya göndermişler.en sonda da gönderdikleri yerin yanlış olduğunu söylemişler.kadın oturup, o kadar milletin içinde yorgunluktan sinrden hüngür hüngür ağlamış.duyduğumda ben de kahroldum.anneme o şekil davranan insancıkların tepesine binmek istedim.tüm devlet şlerin babam yaptığı için annem bir şey bilmiyordu.ilk kez uğraşmıştı ve kadının burnuından getrmişlerd:47:

Size birşey diyemem , Allah rahmet eylesin , ölümden daha ciddi birşey olamaz. Ben hemen kaynaşırım bu tarz müşterilerim oldu ellerimi tutup ağladılaılar yardım ettim mutfağımıza götürüp su çay ikram ettim. Nemrut insanlardan nefret ederim. Terbiyesizlik etmişler annenin zaten canı yanıyor. Kötü olmuş. Sağlıkla kalın efendim.

bu kırmızıya boyadığım kişi benim.. neden mi? ben o parayı makinaya koyarım, kimseye işlemeyen Murphy kanunu bana işler ve para sıkışır.. 1 tek görevli bulamazsın yardımcı olacak, hatta gören de kafasını çevirip içeri döner.. eee parayı bırakıp gidemezsin, arkada 20 kişi kuyruk olmmuş öflemeye başlamıştır bile.. hele hele hafta sonu ise bittiğinin resmi.. o yüzden ben gişeden yatırıyorum, hatta bu yüzden bir çalışanla ciddi tartıştım. benim bu parayı gişeden yatırma hakkım var mı? Var.. o zaman gişeden yatırırım demiştim :27:

canım her müşteriye söylediğimiz birşeydir..makina bu senden önceki para akla gelmeyecek şekilde kıvrırır,geometrik şekillere sokar..
sonuç ne mi sıkışma!
bu vesileyle herkese de söyleyeyim arkadaşşlar herhangi bir atm de ekranda sistemsel hata nedeniyle paranıza el konmuştur vs.yazısı görürseniz korkmayın..h.sonu da olsa..içiniz rahat etsin isterseniz bulunduğunuz bankanın çağrı merkezinden de bilgi alabilirsiniz..
sizin ve bütün müşterilerin ne işlem yaptığı atm cihazında kayıtlıdır..ve o atmler günde en az 2 defa kontrol edilir..ve fazla para ilgili kişinin hesabına geçer..
hesabı yoksa kk yatar..ve müşteri bilgilendirilir..

şahsen kk ödemek için sırf böyle birşey de başımaz gelse önümde 50 kişi bekliyorsa yine de gişeden yatırmam..zamanıma yazık bunu tamamen
müşteri yönümle söylüyorum...
1

Hala neyin tartışması yapılıyor?
Herkes kendi cephesini savunmuş, çalışanlar ve vatandaş diye ikiye ayrılmışsınız, herkes birbirine haklılığını ispat etmek isterken yerden yere vurmuş.

Çalışanların işi kolay mı? Elbette kolay değil, girdiğim hiçbir işyerinde Merhaba demeden işlem yaptırmam, işim bittiğinde de teşekkür ederim, güleryüzle anlatırım sorunumu, kimi zaman önyargılılardır çünkü çalışanlara robotmuş gibi davrananlarda var
Ama öte yandan insanımızda haklı, kimi neyi nasıl yapacağını bilmiyor, zira o güne kadar o işlemi hiç yapmamış ki, belki yorgun, belki kafası dalgın.

Eğer ortada bir sorun varsa herkes kendi özeleştirisini yapmalı, bilmiyorsa en azından yol gösterin, insanımızda çalışana bir tebessümü çok görmesin.

Konu daha fazla tartışma yaşanmaması için kapatılmıştır.

Back
X