niye böyle davranıyor sizce?

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar uzun süreli bir birlikteliyim var ve bayada koptuk aramız hiç iyi değil.neyse işte ben memurluk tercihleri yapcam diyorumki yazacağım illeri beraber düşünelim tercih edelim bizi uzak düşürecek iller olmasın sana yakın iller olsun ne dersin falan bana diyoki neresi olursa biran öncetercih et uzaklık yakınlık önemli değil tercih et hayatını kurtar diyo.sizce bu sözler normalmi?içinde bulunduğum durumdan dolayı benmi yanlış anlıyorum?yani bence hayatını kurtar git bu şekilde vijdanım rahatsız oluyo seni bırakamıyorum işsizsin kötüsün diye atanda bende artık o hayatını kurdu bende rahatalayabileyim demek istiyor gibi geliyor.sizce senaryomu kuruyorum ya:(alalecele konuştu kapattı:(aramız öle kötüki güya yoğun beyefendi ve tel.de bile düzgün konuşamıyoruz.bende doğal olarak tabi böle düşünüyorum

kızlar uzun süreli bir birlikteliyim var ve bayada koptuk aramız hiç iyi değil.neyse işte ben memurluk tercihleri yapcam diyorumki yazacağım illeri beraber düşünelim tercih edelim bizi uzak düşürecek iller olmasın sana yakın iller olsun ne dersin falan bana diyoki neresi olursa biran öncetercih et uzaklık yakınlık önemli değil tercih et hayatını kurtar diyo.sizce bu sözler normalmi?içinde bulunduğum durumdan dolayı benmi yanlış anlıyorum?yani bence hayatını kurtar git bu şekilde vijdanım rahatsız oluyo seni bırakamıyorum işsizsin kötüsün diye atanda bende artık o hayatını kurdu bende rahatalayabileyim demek istiyor gibi geliyor.sizce senaryomu kuruyorum ya:(alalecele konuştu kapattı:(aramız öle kötüki güya yoğun beyefendi ve tel.de bile düzgün konuşamıyoruz.bende doğal olarak tabi böle düşünüyorum
ayrilmayi dusunuyor olabilir genelde erkekler bunu kafaya koyduysa once telefonlarda az konusulur sonrada tel gelmesi kesilir zaten hayatini kurtar demis bence kurtar bu herifide unut gitsin memura kocami yok bu devirde havada kaparlar seni:)))

ben kimsenin beni havada kapmasını istemiyorumm:(onu istiyorum.hatta onada dedim sanki git hayatını kurtar bitsin der gibi bu ne böyle dedim yok ne alakası var.işin olsun istiyorum falan dedi.ama önceden il hesabı yapardı şura olsun bura olmasın diye çok üzgünüm çokkkk:(((

normal bi birliktelikteki insanları uzaklık korkutur . kaybetme korkusu vardır çünkü bide yakınından olamama . sevgilinizin bunu derken 2 sebebi olabilir . ya sizden sogumustur ve bunu sizin anlamanız için üstünüze düşmediğini göstermeye calışıyodur . ya da ikinizinde önce hayatınızı kurmanız gerektiği için iyiliğinizi düşünüyodur . bence ilk ihtimal daha kuvvetlidir . eger durum buysa tavsiyem size tavsiyem cok üstüne gitmeyin . sorun cıkarmayın . ama aradıgında cok yumusak olun . ona sevginizi belli edecek şeyler söylemeye calışın .

Sevgilinizin ne düşündüğünü tam bilemeyiz ama şöyle düşünün. Bizler genellikle mutsuz olduğumuzda kendimize daha çok özen gösteririz. Sevgilimiz bizden soğuduysa ya da ayrıldıysak kendimize öyle bir bakarız ki bizi görünce pişman olacağına neredeyse emin oluruz. Siz de onu şaşırtın biraz. Giyiminizle, saçınızla, makyajınızla. Belki ilgisini çekersiniz yeniden. Bazen farklılık gerekiyor çünkü. Ve fazla üstüne düşmeyin. Konuşurken o hemen kapatmaya çalışıyorsa bir yolunu bulup ilk siz kapatın. Bir nevi kovalayan değil de kaçan olun. Belki işe yarar.

Ne demesini bekliyordun?Olmazsa olmaz atama ben ikimize de bakarım mı?Bu devir cidden geçti.Herkes ilk önce kendisini düşünmeli-sen ilk başta-.Hatta sen demelisin 'neresi olursa giderim 'diye..Kafandan bir garip senaryo kurmuşsun çünkü erkek arkadaşın gayet mantıklı birşey söylemiş...Tabiki ilk önce kendi hayatını kurtaracaksın.Kendi hayatını kuracaksın.Sen ilk önce kendin için varsın.Bunu unutunca sevgiliye bağımlı tipler haline geliyoruz işte...Yakın yerler olmazsa tabiki uzak bir yer yazarsın.Atanır evlenırsin.Es durumuyla gidersin evlenince sevdiğinin yanına.Bu kadar yani.

Ben düşündügün gibi bir senaryo olmadığını düşünüyorum biz kızlar biraz duygusalız ve kendi senaryolarımız yok degil tabi , söyleyiş tarzı biraz kaba olsada herşeyi oluruna bırak ve mesaj falan atma derim o aramadan arama ilgilenme bakalım tepkisi ne olucak

inanın aramız öle soğukki ben aramasam hiç arayacağı yok.hiç böyle değildi.bitsin ozaman falan dediğimde istemiyor.ama beni oyalıyor gibi geliyor:(buzamana kadar aynı şehirdeydik şimdi ayrı şehirlerdeyiz sanki orda ortamlara heveslendi gibi geliyor.offf kızlar napcam bilmiyorum

canım canını sıkmak istemem ama bence bir sorun var karşı tarafta açıkça konuştunuz mu durumu peki hani yoğun diyorsunuz ya size olan tutumunu konuştunuzmu?Ayrıca tercih konusuna gelince bence siz neresi olursa yazın siz tabiki doğal olarak onun yanında onunla olmak istiyorsunuz fakat bence bel bağlamayın derim çünkü neyin ne olcağı belli olmaz onun istediği yer doğrultusunda tercih yaparsınız onun oldğu yerde olursunuz sonra Allah göstermesin ayrılınca pişman olabilirisiniz.Bence önce kendinizi sonra ailenizi düşünün derim ben size ve ailenize en uygun olan yerler neresiyse oraları tercih edin ve hayatınıza çok sevseniz de erkek arkadaşınız için yön vermeyin.Seven insan ayrıca uzaklık yakınlık farketmez sonuçta siz keyfiyen gitmiceksiniz oraya hayatınızı artık rayına oturtmak için gidiceksiniz işiniz olucak yeni bir hayatınız olucak.İlgi azlığından böyle düşünüyor olabilirsiniz fakat yüzyüze konuşmalısınız diye düşünüyorum.Ve o sizi aramıyorsa sizde aramayın gerçekten işe yarıyor eğer aramıyorsada bence hiç uğraşmayın hayatınıza bakın derim...

kendını kurtar git: zaten bu ılıskı sona ermek üzere, içimden gitme demek bıle gelmıyor anlasana kızım git neresı olursa yeter ki git....açıklaması bu cnm.anla işte.

ama gerçekten seven birisi olsa: nolur gitme, gitmek zorundamısın?? elımızden geldıgınce yakın yerlerı yazalım, aşkım belkı de aynı yere düşeriz..inş rabbım büyük belkı düşeriz..evlenınce nolcak bu iş acaba bi tanem??

yeterınce acıklayıcı oldu muu cnm

inanın aramız öle soğukki ben aramasam hiç arayacağı yok.hiç böyle değildi.bitsin ozaman falan dediğimde istemiyor.ama beni oyalıyor gibi geliyor:(buzamana kadar aynı şehirdeydik şimdi ayrı şehirlerdeyiz sanki orda ortamlara heveslendi gibi geliyor.offf kızlar napcam bilmiyorum

Arama sende o zaman salla gitsin

Back
X