Niye böyle düşünüyorum :(

beyazprensesinim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
34
1
36
Rize
merhaba asılında konuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ben 17 yaşındayım ve yaşadığım hayattan hiç memnun değilim :5: sorun şu ki ben bir apartman dairesinde değil bir köşkte ya da yalıda yaşamak istiyorum benim de bir özel arabam olsun istiyorum :30:bir sürü kıyafetim olsun evimizde hizmetçiler olsun istiyorum:50:babam emekli annem ise öğretmen piyano çalmak istiyorum piyano alacak paramız bile yok:25:inanır mısın bazen evde yürürken içime daraltılar geliyor küçücük ev nefes alamayakmışım gibi geliyor her hafta sonu oflaya puflaya dolmuşa biniyorum dershaneye gitmek iiçin:25:halbuki ben özel öğretmenim olsun isterdim o bizim evimize gelsin falan:59:seneye sınava gireceğim şimdiden çok çalışıyorum çok zengin olacağım =(çünkü böyle bir hayat istemiyorum:58:annem en ufak şeylerin bile hesabını yapar babamla para meseleleri yüzünden kavga eder:59:mutsuzluğumuzun tek nedeni zengin olmayaşımız:43:annemin dediğine göre normal bir memur ailesiymişiz:37:ben geçen sene çok güzel bir elbise görmüştüm ve annem onu bana almamıştı çok üzülmüştüm:59:o gün ben de patlamıştım ve tüm bu istediklerimi anneme anlatmıştım annem ise böyle düşündüğüm için bana kızmıştı ve aşk-ı memnuyu bir daha izlemiceksin demişti:14:hiç beni anlamıyorlar hiç Allahım kaderim mi bu bilmiyorum ama gerçekten mutsuzum dışarıdaki fakir ailelerden tabiki haberim var hatta böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama ne yapayım elimde değil mutsuzum açgözün tekiyim ama elimde değil:5::5::5:

evdeki televizyonu atarsanız sen de bir an önce normale dönersin. o kadar fazla dizi izlemişsin ki. annen de benden yana. demekki geçen sene aşkı memnu dan kapmışsın. bak bu sene nihal feriha oldu kapıcı kızını oynuyor.

Az'a kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

"Mutluluk, yetinmeyi bilmektir. "

“Ayakkabılarım olmadığı için üzülürdüm, ta ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar. “

"Bütün mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan ileri gelir. “

“İnsana hiçbir şey, sahip olunduktan sonra hayalinde olduğu kadar güzel gelmez.”

“Yeryüzünde bütün ıstıraplar, aza kanaat etmemekten doğar.”

“ En yüksek mutluluğa erenler bile, başka arzular peşinde deli gibi koşarlar.”

"Şükretmek öyle bir erdemdir ki malınıza ve sahip olduklarınıza anlam yüklerken aynı zamanda zenginliğinizi fark etmenizi sağlar."

"Hayattan çok şey beklemektense siz ona bir şeyler katmaya çalışın. Hayata verdiklerinizin size geri döneceğini ve yaşamınıza anlam katacağını unutmayın."

17 yşındasın zengin olmak istiyorsan çalış çalış dersanede bu hayallerini sürdür ona göre bi meslek sahibi ol.. evine hizmetçide tutarsın.. özel arabada alırsın villadada yaşarsın...
uçak mühendisi ol ... doktor ol... inşaatçı ol... güzel ol =))) :89:
iyi hayat istiyorsan çok çalışacaksın çok iyi biyere geleceksin..
yoksa kısa yoldan bu dediklerini istemeye kalkarsan haberlerden okuruz kötü sonunu..

konuyu okurken aşk-ı memnuya fazla kapılmış ddm ve sonunda annen sölemiş benm düşüncemi:))
böle hayat ancak dizilerde olur zaten:)

evdeki televizyonu atarsanız sen de bir an önce normale dönersin. o kadar fazla dizi izlemişsin ki. annen de benden yana. demekki geçen sene aşkı memnu dan kapmışsın. bak bu sene nihal feriha oldu kapıcı kızını oynuyor.

bihter de oldu fatmagül başına gelmeyen kalmadı

Ben seni anlıyorum o yaşta insanın birçok hayalleri olur ergensin ,bazıları bu hayalleri gerçekleştirir neden olmasın? Amerikada bu yaşta milyoner olan dahi var , ama sıkı çalışmalısın ve şans yanında olmalı

Piyano hocası size gelecek?
Bir sürü kıyafetin olsun evinde hizmetçilerin olsun?
Bak canım daha çokk küçüksün..'Aşkı memnudan sonra birazda Adını Feriha koydum'dizisine kaptırmışsın kendini=)
Normal hayata dönme zamanı...Pembe düşlerde ne kadar yaşayacaksın.Herkes güzel bir yaşam ister ama sen biraz abartmışsın.Arkdaşların dediği gibi azı bulamayan çoğu hiçç bulamaz.
İllada zengin olacağım diyorsan İş adamı fabrikatör armatör gibi meslek dallarında kendine eş bulman gerekcek...Böyle birşey yapmakta kişiliğini zedeler diye düşünüyorum.Ya çokk haddinden fazla çok çalışmalısın ki bu dediklerin olsun.Fakat senin dediklerine tek başına çalışarak yetişemezsin.Söylediklerinle kalır komik duruma düşersin:34:

apatman dairesini begenmiyorsun ; evi olmayan insanlar var
pahalı elbiselerin olsun istiyorsun ; hiç elbisesi olmayan insanlar var
otobüse binmekten şikayetçisin ; otobüs parasını denkleştiremeyenler var
ve en önemlisi annen ve baban var saglıklısın kolun bacagın her şeyin var inşallah güzelde bir yüregin olur bencillik insanı yer bitirir:83:

Bir zamanlar bende öyle düşüncelere kapılmıştım anne neden çok üstüm yok yaşıtlarımın var vs die. ama bunların aslında boş olduğunu ilerde anlayacaksın.Düşünsene her istediğini kolay elde eden bi insan bu hayatta ne gibi bi zevk alır ? İett ye binmeden,harçlığını yettirmeye çalışmadan hayatta yaşamış olmazsın bence.En büyük zevk insanın kendi maaşını kazanıp onun tadına varmasıdır ki öyle birşey ki görünüşte azdır ama çoğu ihtiyacını karşılar..o zenginlerin o gülen yüzüne bakma onların bizden fazla sorunu var şükür de sağlığın ailende olmayabilirdi:13:

merhaba asılında konuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ben 17 yaşındayım ve yaşadığım hayattan hiç memnun değilim :5: sorun şu ki ben bir apartman dairesinde değil bir köşkte ya da yalıda yaşamak istiyorum benim de bir özel arabam olsun istiyorum :30:bir sürü kıyafetim olsun evimizde hizmetçiler olsun istiyorum:50:babam emekli annem ise öğretmen piyano çalmak istiyorum piyano alacak paramız bile yok:25:inanır mısın bazen evde yürürken içime daraltılar geliyor küçücük ev nefes alamayakmışım gibi geliyor her hafta sonu oflaya puflaya dolmuşa biniyorum dershaneye gitmek iiçin:25:halbuki ben özel öğretmenim olsun isterdim o bizim evimize gelsin falan:59:seneye sınava gireceğim şimdiden çok çalışıyorum çok zengin olacağım =(çünkü böyle bir hayat istemiyorum:58:annem en ufak şeylerin bile hesabını yapar babamla para meseleleri yüzünden kavga eder:59:mutsuzluğumuzun tek nedeni zengin olmayaşımız:43:annemin dediğine göre normal bir memur ailesiymişiz:37:ben geçen sene çok güzel bir elbise görmüştüm ve annem onu bana almamıştı çok üzülmüştüm:59:o gün ben de patlamıştım ve tüm bu istediklerimi anneme anlatmıştım annem ise böyle düşündüğüm için bana kızmıştı ve aşk-ı memnuyu bir daha izlemiceksin demişti:14:hiç beni anlamıyorlar hiç Allahım kaderim mi bu bilmiyorum ama gerçekten mutsuzum dışarıdaki fakir ailelerden tabiki haberim var hatta böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama ne yapayım elimde değil mutsuzum açgözün tekiyim ama elimde değil:5::5::5:
cnm yaşın çok küçük bu yaşlarda böyle düşünüyon ama çevrendeki insanları bi düşün ben 26 yaşındayım biraz önce eşim aradı 75 lira zam almış okadar mutlu oldumki aza kanaat etmeyen çogu bulamaz boşuna anneni ve babanı da üzme tvyi bırak sosyal hayata yönel sen dolmuşla gittigin dersaneyi begemezken o dersanelere yürüyerek gitmeye razı birsürü insan varr

Tabi ki her insan çook iyi yaşamak ister bunada çevresi çalışma koşulları el verdikçe ulaşır.
Eğer böyle bir hayat istiyorsan iyi meslek için derslerine çalışmalısın. Sonra güzel bir okul sonra bulacağın güzel bir meslek.. Ama senin gibi olan insanların hiç biride hayatı yaşamıyor değil.
Hepimiz gülebiliyorsak bir şeylerden mutlu olabiliyorsak hiç bir zenginlik önemli değil tv izlemeyi bırakmalısın. Tipik ergenlik düşünceleri bunlar aileni çok üzme böyle şeylerle bence güzel meslekleri var ailenin tabi ki istediğin şeylerin alınmaması seni üzmüş böyle bir tepki veriyorsun ama inan senin istediklerini göremeyenler bile var. Evsiz sokakta donarak ölenler var şimdiden olgun bir insan olma adımları atmalısın..

konunu okumaya başladığımda fazla dizi izliyor bu kız demiştim ki sonunda sende yazmışsın.
çevrende böyle yaşayan arkadaşların mı var?

apatman dairesini begenmiyorsun ; evi olmayan insanlar var
pahalı elbiselerin olsun istiyorsun ; hiç elbisesi olmayan insanlar var
otobüse binmekten şikayetçisin ; otobüs parasını denkleştiremeyenler var
ve en önemlisi annen ve baban var saglıklısın kolun bacagın her şeyin var inşallah güzelde bir yüregin olur bencillik insanı yer bitirir:83:

:46::46::46::46::46::46::46:

bu devirde memur olmak bile zor dersanesi kpsssi kolaymı kazanmak..işi olmayan binlerce insan var..şu yazılanlarda ciddilik payı varsa gercekten çok üzülürüm..biri şaka olduğunu sölesin..
çünkü deraneye gitmeye paran var otobüse para vermeye durumun var daha ne olsun..ailen sana iyi bir haya sağlamak için elinden geleni yapıor ne güsel.onlarla gurur duymalısın

kesinlikle televizyonda gösterilen şaşalı hayatlardan kaynaklanıyor. dersaneye gidemeyen o kadar çok insan var ki, biraz makul ol lütfen.

Back
X