merhaba asılında konuya nerden başlayacağımı bilemiyorum ben 17 yaşındayım ve yaşadığım hayattan hiç memnun değilim

sorun şu ki ben bir apartman dairesinde değil bir köşkte ya da yalıda yaşamak istiyorum benim de bir özel arabam olsun istiyorum

bir sürü kıyafetim olsun evimizde hizmetçiler olsun istiyorum

babam emekli annem ise öğretmen piyano çalmak istiyorum piyano alacak paramız bile yok

inanır mısın bazen evde yürürken içime daraltılar geliyor küçücük ev nefes alamayakmışım gibi geliyor her hafta sonu oflaya puflaya dolmuşa biniyorum dershaneye gitmek iiçin

halbuki ben özel öğretmenim olsun isterdim o bizim evimize gelsin falan

seneye sınava gireceğim şimdiden çok çalışıyorum çok zengin olacağım =(çünkü böyle bir hayat istemiyorum

annem en ufak şeylerin bile hesabını yapar babamla para meseleleri yüzünden kavga eder

mutsuzluğumuzun tek nedeni zengin olmayaşımız

annemin dediğine göre normal bir memur ailesiymişiz

ben geçen sene çok güzel bir elbise görmüştüm ve annem onu bana almamıştı çok üzülmüştüm

o gün ben de patlamıştım ve tüm bu istediklerimi anneme anlatmıştım annem ise böyle düşündüğüm için bana kızmıştı ve aşk-ı memnuyu bir daha izlemiceksin demişti

hiç beni anlamıyorlar hiç Allahım kaderim mi bu bilmiyorum ama gerçekten mutsuzum dışarıdaki fakir ailelerden tabiki haberim var hatta böyle düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama ne yapayım elimde değil mutsuzum açgözün tekiyim ama elimde değil