Niye böyle oldu ki bugün?

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Hiç buraya annem hakkında konu açacağım aklıma gelmezdi...ben böyle tepki vereceğini tahmin eetmemistim.

Kızlarr annemle samimiyizdir.Arkadas gibi... Herşeyi anlatır konusurum o da oylee. Kardeşim var ergen fazla sözünü dinlemez takmaz; bende dedim ki bana alakasız yere neler derdi sana hiç karışmıyor dedim .(Daha önce bir erkek komşunun yanında bana baya onur kirici bişey söyleyip üstüme yürümüştü) onu dedm şakayla karışık guldumde.

Kadına birşeyler oldu Allah canımı alsın da ne kötü anneymisim diye üstünü başını yirtmaya başladı şok oldumm yaa.gece 12 de cocugumuda aldm çıktım evden. Pişman olmuş belli de bu kadarı normal mi yaa. Fazla gidip gelmesem mi? Küssem mi?. artık napiyim nasıl davraniyim anlamadım çok üzüldüm ne yapmalı??

bence o başka şeylere dolmuştur sana fazla tepki vermiştir pek görme tepkisini annendir boşver

bence o başka şeylere dolmuştur sana fazla tepki vermiştir pek görme tepkisini annendir boşver
Öncesinde konuştuk güldük anlamadım ki bişey. Ayrıca doğum günümdü çok üzüldüm gerçekten. Bu ara stresliyim kendiside biliyor çok uzuldm

Öncesinde konuştuk güldük anlamadım ki bişey. Ayrıca doğum günümdü çok üzüldüm gerçekten. Bu ara stresliyim kendiside biliyor çok uzuldm
olabilir ya.. bugun de babam bana sen yemek yapma ne anlarsın sen çay demleme ne bilirsin tonla laf saydı umursamaz davranmak bence en iyisi

Menepozdaysa normaldir,ergen ve menepozlu olan evden uzak durmak en iyisi :)))

olabilir ya.. bugun de babam bana sen yemek yapma ne anlarsın sen çay demleme ne bilirsin tonla laf saydı umursamaz davranmak bence en iyisi
Bende umursamiyorum çoğu şeyi de canım aşırı bir tepki verdi. Bide mesaj atmış dokundurur tarzda özür dilerim iyi anne olamadimda falan filan .bende bidaha görmessin beni daha hayırlı olur kendini üst baş yirtiyosun kendini kesilen yoksa dedim .Pişman oldum bukez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…