niye böyle oldu :(

ffilizz

<3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
161
2
96
Diğer
kızlar bebiş gene yok.yine tek çizgi ama hiç aksamayan adet günüm bozuldu çocuk istediğimizden beri her ay 4 gün 5 gün gecikiyo.böyle değildi ya neden böyle oldu şimdi.bi sorunmu var sizce ? fikrinizi söylerseniz sevinirim ...

Canım bir doltora git gerekli bilgileri en doğru doktorun verir.Streste yapıyo bu düzensizlikleri önceden düzenliydi diyorsun kesin stres yaptın dikkat et kendine

Ben de aynı durumdayım canım yaa.
Cuma olmam gerekiyordu. Bugün pazar ve tık yok.2 kere de tes yaptım ikisi de negatif.
Bebek olup olmaması değil de, iki arada bir derede kalmak canımı sıkıyor. Ya adet olayım diyorum ya da pozitif çıksın artık testler.

kızlar şubat 28 gün o anlamda tarihlerinizde kayma olmuştur benim oldu mesela.

Ben tam 28 günde bir adet olurum.Yasmin kullanmadan önce de kulalnırken de düzenim hiç değişmedi. Günü gününe, hatta saati saatine uyardı. Reglimin günü değil, saati bile belliydi yani.

Şubatın 12 sinde regl oldum ve şubat ayı 28 çektiği için martın 12sinde adet olmam gerekiyordu.
Başka aylar olsa 10'unda olurdum.
Şubat aynın 28 çekmesinin bilincinde olarak ben bu gecikmenin nedenini merak ediyorum.
ılaç bırakmam mı, kist mi var, gebelik mi var....? Kafam bu yüzden karışık yani

Allah korusun kist falan olmasında.benim adet düzenim mevsim değişikliğinde bile bozuluyor ama hersene şubatta 1-2 gün geçikiyor.Alıştım yani.fisfisfis

Ben de allak bullak oldum bu yüzden işte. Anlamadım gitti.Bu hafta gitçem doktora, bakalım ne çıkacak sonuç...

hadi hayırlısı canım.umarım bebektir ha ne dersin.yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği.

Amin canım,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Sağlık olsun,birkaç güne kadar her şey netleşecek inşallah.

Havadanmi,sudanmi neyin,nesi bu aralar yahu,benimde bu ay 6 gun gecikmeli oldu hiccc olmayan birseydi..!lmaz:

valla kızlar bnm sadece bu ay değil.bebek düşündüğümüzden beri öyle gecikiyo. neyse allah hayrlısıyla bi bebiş verse razıyım hiç gelmesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…