Arkadaşlar sinir harbi yaşıyorum bu sıra soylenilen her söz konusulan her kelime ciddi anlamda üzülmeme sebep olmaya. 3 aylik ta hamileyim. Iki oğlum var onlara cok kotu davranmaya başladım
sürekli azalıyorum. Büyük oğlum iyice soğudu benden oyleki sinirlendigim zaman gözüm hicbisey görmüyor çocuk Özür dilesede saatlerce yüzünü gormek istemiyorum. Eşim halimden hic hosnut değil ben eski esimi istiyorum diyor. Inanin bana ağlıyorum bunlari yazarken. Sabahleyin ev temizliyorduk yavrum yardim ediyordu kapilari silmeme elinde bezle kapiya tırmandı dusecekti yakaladım. Sonra tutundu devam ederim anne dedi ama iterek yere indirdim ağladı. Silmek istiyorum diye üstüne yürüdüm ve zor frenledim kendimi. Odaya girdi bagirdim sesini duymak istemiyorum diye.
sonra sustu oğlum yarim saat gecti aradan ofke nöbeti geçirdim. Ve okul icin aldigim cantayi sakladim onu kullandirmayacagimi eski cantasini kullanacagini soyledim. Sirf onu üzmek için
şimdi de ağlıyor üzülüyorum ama gitmiyorum yanina son hamileligimde oldu bunlar ben kötü bir anne degilim. Şu haldeyken kullanabilecegim bir ilac varmi yada basina boyle bisey gelip çözüm bulabilen