Niye boyleyim ben :(

Arbella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
35
26
3
40
Arkadaşlar sinir harbi yaşıyorum bu sıra soylenilen her söz konusulan her kelime ciddi anlamda üzülmeme sebep olmaya. 3 aylik ta hamileyim. Iki oğlum var onlara cok kotu davranmaya başladım :( sürekli azalıyorum. Büyük oğlum iyice soğudu benden oyleki sinirlendigim zaman gözüm hicbisey görmüyor çocuk Özür dilesede saatlerce yüzünü gormek istemiyorum. Eşim halimden hic hosnut değil ben eski esimi istiyorum diyor. Inanin bana ağlıyorum bunlari yazarken. Sabahleyin ev temizliyorduk yavrum yardim ediyordu kapilari silmeme elinde bezle kapiya tırmandı dusecekti yakaladım. Sonra tutundu devam ederim anne dedi ama iterek yere indirdim ağladı. Silmek istiyorum diye üstüne yürüdüm ve zor frenledim kendimi. Odaya girdi bagirdim sesini duymak istemiyorum diye. :( sonra sustu oğlum yarim saat gecti aradan ofke nöbeti geçirdim. Ve okul icin aldigim cantayi sakladim onu kullandirmayacagimi eski cantasini kullanacagini soyledim. Sirf onu üzmek için :( şimdi de ağlıyor üzülüyorum ama gitmiyorum yanina son hamileligimde oldu bunlar ben kötü bir anne degilim. Şu haldeyken kullanabilecegim bir ilac varmi yada basina boyle bisey gelip çözüm bulabilen :(

Yapmayinnn ne yapiyorsunuz! Kendinize gelin ve kendi doktorunuz olun. Benimde psikolojim cok bozuk dr gittim ilac aldim ama baslayamadim cunku ilaca baslarsam bagimli olucagimi ve hic kurtulamayacgimi dusunuyorum. Bence siz naptinizin farkindasiniz yazik o evlatlara aglatmayin uzmeyin cok zor buyuyor bi evlat.

Uzulmeyin kotu bir anne olsaniz vicdan azabi cekip buraya konu acmazdiniz.Hamilesiniz ve hormonlariniz ayakta.Elinizde degil maalesef.2 cocuk,hamilelik,ev,temizlik derken bazen dibe vurmaniz normal.Onceligi cocuklariniza verin.Yemek yetismezse gerekirse kahvalti edin hic önemli degil.Mukemmel olmaya calismayin.Esinize anlatip gerekirse yardim isteyin.Yardim etmez ve anlayis gostermezse yine sakin olmaya calisip gucunuzun yettigini yapin.Eviniz biraz da kirli oluversin.Ben olsam ilac falan dusunmem cunku bu bir surec ve eminim gececektir.He bir psikiloga gidebilirseniz cok daha rahat atlatacaginiza eminim.

Yapmayinnn ne yapiyorsunuz! Kendinize gelin ve kendi doktorunuz olun. Benimde psikolojim cok bozuk dr gittim ilac aldim ama baslayamadim cunku ilaca baslarsam bagimli olucagimi ve hic kurtulamayacgimi dusunuyorum. Bence siz naptinizin farkindasiniz yazik o evlatlara aglatmayin uzmeyin cok zor buyuyor bi evlat.

Aklımı kaciricam deniyorum olmuyor sacmalamaya basladim iyice ya :'(

Resmen içim cız etti ya..
Şu ulkede motosiklet kullanmak icin bile ehliyet almak gerekiyor .. keske Her onune gelen dogurmasa işte. .
Madem bakamıyorsun 3. Yu neden yaptın çocuğun suçu ne????

Uzulmeyin kotu bir anne olsaniz vicdan azabi cekip buraya konu acmazdiniz.Hamilesiniz ve hormonlariniz ayakta.Elinizde degil maalesef.2 cocuk,hamilelik,ev,temizlik derken bazen dibe vurmaniz normal.Onceligi cocuklariniza verin.Yemek yetismezse gerekirse kahvalti edin hic önemli degil.Mukemmel olmaya calismayin.Esinize anlatip gerekirse yardim isteyin.Yardim etmez ve anlayis gostermezse yine sakin olmaya calisip gucunuzun yettigini yapin.Eviniz biraz da kirli oluversin.Ben olsam ilac falan dusunmem cunku bu bir surec ve eminim gececektir.He bir psikiloga gidebilirseniz cok daha rahat atlatacaginiza eminim.

Eşime anlattim durumu aglayarak iyi değilim dedim kendimi taniyamaz haldeyim. Farkindayim kasma kendini üzülme gececek dedi. :( ama olmuyor geçen komşu kadinjn biri demis esime senin hanim cocuklara kötü davranmaya basladi sinirleri mi bozuk diye :( deniyorum ama olmuyor

Bende sizinkiyle birebir olmasada ayni durumdayim. Kizim 3 bucuk yasinda yaptigi cogu seye tahammulum yok azarliyorum kiziyorum sonra cok uzuluyorum yanina gidip ozur diliyorum gercekten yasamayan bilemez cok degisik bir psikoloji. Stresten karnim kasiliyor resmen hissediyorum. Ama bende bu ay basladi bu sorun sanirim artik agirlastim ve agrilarim oluyor arada ates basmalarida cabasi. Cocuk ustume geldikce cildiracak gibi oluyorum ama kendimi frenliyorum. Hayirlisiyla dogurup rahatlamak istiyorum benim az kaldi. Allah sanada kolaylik versin.

Bende sizinkiyle birebir olmasada ayni durumdayim. Kizim 3 bucuk yasinda yaptigi cogu seye tahammulum yok azarliyorum kiziyorum sonra cok uzuluyorum yanina gidip ozur diliyorum gercekten yasamayan bilemez cok degisik bir psikoloji. Stresten karnim kasiliyor resmen hissediyorum. Ama bende bu ay basladi bu sorun sanirim artik agirlastim ve agrilarim oluyor arada ates basmalarida cabasi. Cocuk ustume geldikce cildiracak gibi oluyorum ama kendimi frenliyorum. Hayirlisiyla dogurup rahatlamak istiyorum benim az kaldi. Allah sanada kolaylik versin.

Amin canim inşallah.
Gecende büyük oglumla konuştum bu ara bu sureci sancili geçiriyorum lutfen beni cok gorme dedim.
Cok degistin anne ama olsun ben seni gene seviyorum dedi oğlum :'( icim parcalaniyor resmen ya

Amin canim inşallah.
Gecende büyük oglumla konuştum bu ara bu sureci sancili geçiriyorum lutfen beni cok gorme dedim.
Cok degistin anne ama olsun ben seni gene seviyorum dedi oğlum :'( icim parcalaniyor resmen ya

Kiyamam yaa yine de kendini frenlemeye calis zor olacak ama kendi kendini motive et gormezden gelmeye calis umarim bir an once kurtulursun bu psikolojiden.

Nerdenmi çıkardım geri dönüp konunuzu bir daha okuyun isterseniz hanımefendi..
Hangi paragraftan bahsediyorsunuz siz ben anlamadim ne var konumda altini cizerek soylerseniz daha iyi olacak. Zira ben şimdiki durumumu da 3 ay oncesinide gayet net biliyorum bide siz gelip uzmeseniz beni rica etsem!!

Eşime anlattim durumu aglayarak iyi değilim dedim kendimi taniyamaz haldeyim. Farkindayim kasma kendini üzülme gececek dedi. :KK43: ama olmuyor geçen komşu kadinjn biri demis esime senin hanim cocuklara kötü davranmaya basladi sinirleri mi bozuk diye :KK43: deniyorum ama olmuyor
Cocuklariniza bol bol sarilmayi deneyin öpün onlari,koklayin...Komsulari falan bosverin onlar her seye bir yorum yapiyor zaten.Bu bir surec ve dogumdan sonra kucuk bir bebegin varligi evinize nese getirecektir emin olun.Cocuklariniza anlatin durumu neden sinirli oldugunuzu,onlari aslinda ne kadar cok sevdiginizi...Ufak hediyeler alin cocuklar cok sevinir.Aile dedigin iyi ve kotu zamanlarda beraberdir.Evin annesi azicik hormon dalgalanmasi yasiyormus demekki destek olma zamani.:KK66:

Cocuklariniza bol bol sarilmayi deneyin öpün onlari,koklayin...Komsulari falan bosverin onlar her seye bir yorum yapiyor zaten.Bu bir surec ve dogumdan sonra kucuk bir bebegin varligi evinize nese getirecektir emin olun.Cocuklariniza anlatin durumu neden sinirli oldugunuzu,onlari aslinda ne kadar cok sevdiginizi...Ufak hediyeler alin cocuklar cok sevinir.Aile dedigin iyi ve kotu zamanlarda beraberdir.Evin annesi azicik hormon dalgalanmasi yasiyormus demekki destek olma zamani.:KK66:

Ay cok tesekkur ederim ufkumu actiniz dikkate alicam soylediklerinizi :KK52:

Arkadaşlar sinir harbi yaşıyorum bu sıra soylenilen her söz konusulan her kelime ciddi anlamda üzülmeme sebep olmaya. 3 aylik ta hamileyim. Iki oğlum var onlara cok kotu davranmaya başladım :KK43: sürekli azalıyorum. Büyük oğlum iyice soğudu benden oyleki sinirlendigim zaman gözüm hicbisey görmüyor çocuk Özür dilesede saatlerce yüzünü gormek istemiyorum. Eşim halimden hic hosnut değil ben eski esimi istiyorum diyor. Inanin bana ağlıyorum bunlari yazarken. Sabahleyin ev temizliyorduk yavrum yardim ediyordu kapilari silmeme elinde bezle kapiya tırmandı dusecekti yakaladım. Sonra tutundu devam ederim anne dedi ama iterek yere indirdim ağladı. Silmek istiyorum diye üstüne yürüdüm ve zor frenledim kendimi. Odaya girdi bagirdim sesini duymak istemiyorum diye. :KK43: sonra sustu oğlum yarim saat gecti aradan ofke nöbeti geçirdim. Ve okul icin aldigim cantayi sakladim onu kullandirmayacagimi eski cantasini kullanacagini soyledim. Sirf onu üzmek için :KK43: şimdi de ağlıyor üzülüyorum ama gitmiyorum yanina son hamileligimde oldu bunlar ben kötü bir anne degilim. Şu haldeyken kullanabilecegim bir ilac varmi yada basina boyle bisey gelip çözüm bulabilen :KK43:
Iki oğlum var onlara çok kotu davraniyorum. Sürekli azarliyorum...iterek indirdim.uzerine yürüdüm. Kendimi zor frenledim. .odaya girdim bağırdı sesini duymak istemiyorum dedim..çantasını sakladım. .agliyor ama yanına gitmiyorum. ..bunları benmi yazdım hanımefendide size iftira atiyormusum muamelesi yapiyorsunuz. .kaldirabiliyormusuniz yoksa benmi yanlış ithamda bulunuyorum. ..Ayrıca kötü bişey demedim madem iki çocuğu kaldiramiyorsunuz üçüncü neden dedim..yoksa beni ilgilendiren bir durum yok. .ben bakmiycam sonucta. .hayırlı dogumlar

Ew dagildimi? Birak öyle kalsin yemegin mi yok aksama olmayiversin gez dolaş cocuklarinla. Tam sinirlendigini anladigin anda baska bisey getir aklina bende ayni durumdaydim ama yendim bu sorunumu aksama kadar onlarla oynuyorum yemekler pastalar yapiyoruz birlikte ve inanirmiain yarin bayram ve ben temizlik yapmadım bu dunyaya bi daha gelmeyeceksin canim benim cocuklarin kac yaslarinda bilmiyorum ama onlarin bu günleri geri gelmeyecek relaks ol. Sinirlendigin anda o odayi salonu mutfagi her nerdeysen orayi arkana bakmadan terket. Yatisincaya kadar geri dönme Allah sifa versin. :)

Back
X