Merhaba kızlar, o kadar canım sıkkın ki...Sizlere tavsiyem bekar olanlara eğer kafanızda en ufak şüphe varsa en ufak tereddüt varsa evlenmeyin. Ben hep doğru mu yapıyorum sorularıyla evlendim. Gerçekten erkeklerin değiştiğini bilirdim de, bu kadar alenen olabileceğini sanmazdım. Sorun şu ki ; eşim evlenmeden önce ne kadar dinamik ne kadar hareketli bir insansa, şimdi de tam zıttı. Neyi yapacağına söz verdiyse yapmak için çabası yok. Uyuşuk, miskin ayağa kalkacağı zaman 10 dk düşünür. Bende tam tersi bir şeyi bekletmeyi beklemeyi, askıya almayı hiç sevmem. Ne olacaksa o an olmalı. En büyük sorunumuz burdan çıkıyor. Tabi dahası da var. Eskiden tartışmalarımızda hep alttan alan hep adım atan taraftı şimdi kapıları kırıyor sinirinden. O kadar tembel ki bu banada yansıyor bazen kendimi uyuşmuş hissediyorum. Hiçbir şey düzenli olmuyor. Totosunu attığı yeri bozup kalkıyor. O kadar sinir oluyorum bu hareketlerine varyaaa kafa atasım gelmiyor değil.Akşam yatmaz, sabah kalkmaz
Ne yapmamı önerirsiniz ? Dua ediyorum biraz hareketli olsun, neşeli olsun canlansın benide canlandırsın diye ama enerjimi emiyor