Niye bu kadar kafama takılıyor :(o

Kac yasinda kadinsiniz ne azarlamasi. Ablaysa ablaligini bilsin haddini bilsin. Hatta ustune aferin beni azarlamakla iyi yapiyorsun diye eksiklerini alman da ilgincmis. Panik atak olacak kadar kafaniza da takmayin agzinin payini verin.

Nick cuk oturmuş. Çok mu kasıyorsun bazı şeyleri ? Ablana her şeyi almak zorunda diilsin ! Çalışabilir eli ayağı tutuyor ölçülü şekilde almaya gayret et, zorunluluk diilde içinden geldiği şekilde alırsan daha iyi olur. Umursamaz ol ,takma gül geç dediklerine ;ama çok takacaksan ciddi ciddi konuş hoşuna gitmediğini söyle . Büyük ihtimal abarttığını söylicek sen yinede hoşuma gitmiyor de saygı duymasını söyle. Laftan anlamıyorsa uzaklaş mutlaka yanaşacaktır , bana saygı duymadığın için uzak durmayı tercih ediyorum de.

Panik atak olmak için hafif bir durum degil mi bu? Bu kadar pasif olmayın ya.
O surat asiyorsa sen ööff yap devir gözlerini. Alma eksiklerini de. Oldu be anam ne güzel sey kendisi prenses çünkü siz de hizmetkarlar.

Trip yapmaya basladiginda siz de basladi yine atarlı gülistan diyin.

Nefret ediyorum bu tip insanlardan.

Insanlara degistiginizi gosteriniz tepki verin o zaman anlarlar kiymetini. Biraz karisik yazmissin ama esin enistenin burnuna mi komur surecekmis saka olsun diye ablan buna mi kukredi? Goren de kezzap doktunuz sanar tepkiye bak. Umursama bile bosver.

Kıskançlık belirtileri bunlar.
Onunla sakın bir zamanda konuşmayı deneyin. Belki cozebilirsuniz

Kaynanam gulerek uyuyan enistemi gosterdi esime dediki yüzüne sur dedi elleri kömürdu eşimin. Eşim güldü geldi. Esim uyandirmaya calisti enistemi boyle guldurdu. Eşim : yüzüne kara sureyim mi dedi gülerek
Ablam : eğer sür intikamimiz kötü olur az güldü
Ben : Allah Allah dedim güldüm bende şakasina
Ablam : hiç şaka yapiyosun gibi durmuyor ama dedi ciddi ciddi ve gece beni bana somurttu eşim çok sinir oldu sürekli laf sokuyo
Kim haklı? :(

Bu yüzden panik atak olunurmu yahu biraz hassassınız sanırım.koy lafı geç , sen. Sinirlenceğine o düşünsün

Back
X