- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
Kizlar esimle mesafeden dolayi mesajlasiyoruz. Tabi kendisi gun icinde cok uzun saat çalışıyor. Dogal olarak cok yorgun oluyo ve erken uyumak istiyor. Ben calismadigim zamanlarda anlamiyordum tabiki onu ama simdi anlıyorum. Ve herhangi bir tartisma olmuyor o uyumak istediginde. Yani onceden sorun o isteyken fazla mesajlasamamiz ve onu cok ozlemem. Tabi sonucta oda insan. Neyse ben bugün olan konuya geleyim. Benim ailemde evliligimle ilgili bir konusma gecti bende bunu esimle paylasmak istedim. O banada saat 10da uyucagini soyledi. Tabi bende bakmadim saate. Neyse bu konuyu anlatinca cevap vermedi. Bende sordum gördüğün halde niye cevap vermedin diye. Bir anda parladi. Cok yorgunum diyorum niye geceleri hiperaktif oluyosun iki kez dedim erken yaticam diye simdi yine uyuyamiyorum. Surekli erken kalkmada sorunum var eger isimi kaybedersem senin yüzünden diye tepkiyle karsilastim. Kizlar allah askina soyleyin kotu birsey mi yapmisim? Tek sordugum neden cevap vermemesi. Konu taa onu dinlememe hicbir sekilde relax olmasina izin vermeme geldi. Ama eminim bu sorunlarin sebebi onun eski iliskisinden kaynaklanmasi. Eskiden kalan kadin psikolojik yikintiya ugratiyo ozguvenini kiriyor ve benim de ona benzememden korktugundan bana bu firsati vermemeye calisiyor gibi hissettiriyor.