• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye byle oluyor ?

bilmem_ki

varlığımsın :)
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
133
0
96
Diğer
2 yıllık bir ilişkim var , seviyorum seviliyorumopuyorumnanaktan :nazar: ama bı sıkıntım var ;
başlarda hiç olmayan , snrasında ara ara tekrar eden , şimdilerde de sıklıkla karşılaştığım bi sorun. ; konuşamıyoruzzz !! muhabet etcek bişy mi kalmadı yoksa bn mi anormalleştım anlamıyrm , şu ara sınava hazrlanıyrm , haftada bırgun yuzyüze onun harıcnde her akşam telefonda görüşüryrz ama tlf. görüşmelerimiz ölee saatlerce değil öle olmasını da istemeyız zaten ama her defasında konuşacak bişyimiz kalmadığı için kapatmak hoşuma gitmıyor . bir de aynı cevrede sayılırz .nasip olurda evlenırsek de mi bölyle olcak diye korkuyrum kafamçokkarıştı nasıl düzeltebilirm ki ?

Allah nazarlardan saklasin iliskinizi. Sinavim var demissin belkide bu siralar beyin o kadar dolu ki düsüncelerin karman corman aslinda konusabileceigniz cok sey varken belkide susmayi tercih ediyorsunuz bu siralar. Biraz daha beklemen ve duruma bir göz atman iyi olur belkide. Eger ki hala konusamadiginizi düsünüyorsan kendisiyle bu konuyu paylasmanda belki yarar vardir. Kalbinin sesini dinle...
a.s.

canım okuldan bahset sınavından bahset onunla olan düşüncelerinden geçmişinizden bahset kurdugun hayallerden bahset.. onunla oldugunzamandaki mutlulugu bahset ama bunalrda herzaman konuşulacak konular degildirki..bizde mesela bazen saatlerce konuşuruz ama bazende nasılsın iyimisin neredesin neler yapıosun bukadar herzamanda saatlerce konuşulmaz tatlım bunu siz ayarlarsınız ancak..

2 yıllık bir ilişkim var , seviyorum seviliyorumopuyorumnanaktan :nazar: ama bı sıkıntım var ;
başlarda hiç olmayan , snrasında ara ara tekrar eden , şimdilerde de sıklıkla karşılaştığım bi sorun. ; konuşamıyoruzzz !! muhabet etcek bişy mi kalmadı yoksa bn mi anormalleştım anlamıyrm , şu ara sınava hazrlanıyrm , haftada bırgun yuzyüze onun harıcnde her akşam telefonda görüşüryrz ama tlf. görüşmelerimiz ölee saatlerce değil öle olmasını da istemeyız zaten ama her defasında konuşacak bişyimiz kalmadığı için kapatmak hoşuma gitmıyor . bir de aynı cevrede sayılırz .nasip olurda evlenırsek de mi bölyle olcak diye korkuyrum kafamçokkarıştı nasıl düzeltebilirm ki ?

geçiş dönemi desek benimde 3,5 sene oldu bizde bir ara öyleydik telefonda nefes alış verişlerini dinler olmuştum ama sonra düzeldi allaha şükür:teytey::nazar:

fazlada vıcık vıcık bi ilişki yaşamayın bence sürekli konuşmalar falan gereksiz çabuk tükenir aradaki
gerçekten sesini duymak istediginde ara onu rütüne baglamış gibi ne o öyle her akşam mirmirmirmir

benimde 7 yıllık ilişkim var aynı sorun bendede oluyor canım zaman zaman evlenincede öyle olucak diye bişey yok kafana takma bence. Zaten bi süre sonra herşeyide telefonda konuşamıyor insan yüzyüze daha iyi oluyor telefonda çok uzatmak da doğru olmuyor zaten tartışma çıkabiliyor en iyisi telde çok uzatmayıp yüzyüze görüşünce konuşmak..

Son düzenleme:
Back
X