Niye engelden cikarti ?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir sevgilim vardı önceden anlaşamadık ve ayrıldık beni cok üzmüştü zamanında. Pişman olmuştu da sonra ve tekrar barismak istedi ama ben onun teklifini geri çevirim herseferinde. En son yine barismak istedi ben istemedim.
Ve şöyle bir söz yazmıştı facebook'a onu da arkadaşım söylemişti :bir insan sevdiğine gec kaldimi birdaha kimse icin acele etmezmis"

Onu her tarafta engelemistim , sonra başka bir numaradan yazdı onuda engeledim. Sonra karşılıklı bit birimizi engeledik. Ve gece o numarayı engelden cikarttim, en son nezaman goruldu diye baktım geçen hafta görülmüştü "ikinci numarasinda" gece açtım ve 1 saat sonra baktım ki 2 dk önce görüldu ve hemen 1 çı standart kullandığı numaradan engelden cikarti.

Sizce neden yaptı bunu?

7 aydır görüsmuyoruz

Puffff
Madem konusmak istiyordunuz neden engellediniz
Madem istemiyorsunuz neden engelini kaldirdiniz hafiyelik yapiyorsunuz?
Adam tekrar barismak istedigini soylemis iste. O da bir ihtimal engelini kaldirirsiniz da yazar diye kaldirmiş işte. Ne var ki bunda? Sanki ilk o engelledi

Puffff
Madem konusmak istiyordunuz neden engellediniz
Madem istemiyorsunuz neden engelini kaldirdiniz hafiyelik yapiyorsunuz?
Adam tekrar barismak istedigini soylemis iste. O da bir ihtimal engelini kaldirirsiniz da yazar diye kaldirmiş işte. Ne var ki bunda? Sanki ilk o engelledi
Konuşmak istemiyorum ki ?

Çünkü o numaradan girmez diye düşündüm bende açtım. Ve silicektim . Silmeden once baktim

Belki o da sizinle ayni şeyi düşünmüştür . Birşey hissetmitprsanız bu kadar hassas olmayın.

Bu arada avatarla ilgili yorum yapan arkadaşlar benimki daha güzel çünkü tam ekran 😝

her şey olabilir. sevgili bulmuştur ve bu kişi niye engelli demesin diye bile engeli kaldırmış olabilir. erkekler söz konusu ise her şey ama her şey mümkün.

Merhaba arkadaşlar,

Benim bir sevgilim vardı önceden anlaşamadık ve ayrıldık beni cok üzmüştü zamanında. Pişman olmuştu da sonra ve tekrar barismak istedi ama ben onun teklifini geri çevirim herseferinde. En son yine barismak istedi ben istemedim.
Ve şöyle bir söz yazmıştı facebook'a onu da arkadaşım söylemişti :bir insan sevdiğine gec kaldimi birdaha kimse icin acele etmezmis"

Onu her tarafta engelemistim , sonra başka bir numaradan yazdı onuda engeledim. Sonra karşılıklı bit birimizi engeledik. Ve gece o numarayı engelden cikarttim, en son nezaman goruldu diye baktım geçen hafta görülmüştü "ikinci numarasinda" gece açtım ve 1 saat sonra baktım ki 2 dk önce görüldu ve hemen 1 çı standart kullandığı numaradan engelden cikarti.

Sizce neden yaptı bunu?

7 aydır görüsmuyoruz
Siz nişanlı değil miydiniz ? Yakın zamanda evlenecektiniz..Olmadı galiba çok üzüldüm.

Back
X