umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
bitanelerim bu sorun 5-6 aydır kafamı çok kurcalıyor.okuldaki çoğu kişinin çok mutlu bi ilişkisi var (kıskandığımdan değil.allah nazardan saklasın) ama insan öyle görünce imreniyo işte
çok çirkin bi kız değilim ilişkisi olan kızların bazılarından güzel olduğumu söyleyebilirim.gerçekten övünmek için söylemiyorum ama niye böyle oluyo anlamıyorum.moralim bozuluyo..davranışlarıma bakıyorum.biraz hareketliyim o kadar onun dışında yardımseverim,kimseyi kıramıyorum zaten..ama kendime de güveniyorum.hala nedenini anlamış değilim.sonra kendi kendime diyorum erkeklere muhtaç değilim falan diye.evet öyle ama görünce özeniyorum biraz.sizce erkeklerin kriterleri nelerdir ki? :26:
NOT:BAZI YERLERDE KENDİMİ ÖVMÜŞ GİBİ OLDUM AMA ÖVMEK AMAÇLI SÖYLEMEDİM ONLARI.OLAYI DAHA İYİ ANLATIYIM DİYE ŞEYETTİM
bitanelerim bu sorun 5-6 aydır kafamı çok kurcalıyor.okuldaki çoğu kişinin çok mutlu bi ilişkisi var (kıskandığımdan değil.allah nazardan saklasın) ama insan öyle görünce imreniyo işte

NOT:BAZI YERLERDE KENDİMİ ÖVMÜŞ GİBİ OLDUM AMA ÖVMEK AMAÇLI SÖYLEMEDİM ONLARI.OLAYI DAHA İYİ ANLATIYIM DİYE ŞEYETTİM

Son düzenleme: