Niye olmuyor :(

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
bitanelerim bu sorun 5-6 aydır kafamı çok kurcalıyor.okuldaki çoğu kişinin çok mutlu bi ilişkisi var (kıskandığımdan değil.allah nazardan saklasın) ama insan öyle görünce imreniyo işte çok çirkin bi kız değilim ilişkisi olan kızların bazılarından güzel olduğumu söyleyebilirim.gerçekten övünmek için söylemiyorum ama niye böyle oluyo anlamıyorum.moralim bozuluyo..davranışlarıma bakıyorum.biraz hareketliyim o kadar onun dışında yardımseverim,kimseyi kıramıyorum zaten..ama kendime de güveniyorum.hala nedenini anlamış değilim.sonra kendi kendime diyorum erkeklere muhtaç değilim falan diye.evet öyle ama görünce özeniyorum biraz.sizce erkeklerin kriterleri nelerdir ki? :26:

NOT:BAZI YERLERDE KENDİMİ ÖVMÜŞ GİBİ OLDUM AMA ÖVMEK AMAÇLI SÖYLEMEDİM ONLARI.OLAYI DAHA İYİ ANLATIYIM DİYE ŞEYETTİM

Son düzenleme:
sanırım yaşın küçük daha
seni anlayacak anlaşabileceğin birisi elbet çıkar
takılma bu kadar

Yaşın daha küçük lise öğrencisisin sanırım elbet zamanı gelince karşına seni mutlu edecek biri çıkacaktır. İyi bir ünv.kazanmaya yoğunlaş çevrenden de etkilenme bu kızın bile var diye çünki o dönemlerde erkekler güzelliğe değil başka şeylere bakar. Sen kendin olmaya devam et kendin gibi biride çıkacaktır karşına.

sanırım liseye gidiyorsun canım, böyle hissetmen çok normal:) bende ilk kez sevgilim olana kadar baya sorgulamıştım niye benim olmuoyr diye=) bu işler inan güzelliğe bakmıyor, zaman içinde anlıcaksın iyice elbet var seninde kısmetin, zamanı gelince mutlaka olucak, düşünüp sorgulamamaya çalış, arkadaşlarınla eğlenmenin kıymetini bil

tatlım meyvelerin en güzeli ağacın en tepesinde olanlardır.ama insanlar kolayı seçip yere en yakın olanı alırlar..
mesajı almışsındır umarım )
arkadaşında dediği gibi erkekler o yaşlarda güzellikten ziyade başka kriterler ararlar..
belki de sen zor ama kendine has karakteri olan bir kızsın.bu bir dezavantaj değil avantajdır.ancak senin gibi olan kaliteli insanlar yaklaşabilir sana

O kadar çok açıldı ki bu tarz konular. Neden neden neden diye soruyoruz hep.

Bir kere bu işin güzellikle hiç alakası olmadığına emin olmalısın.

Kısmet deyip geçmek en güzeli. Çünkü gerçekten de kısmet bu işler.

Herkesin bir eşi, bir dengi var bu hayatta. Bir gün olacak senin de güzel bir ilişkin.

Lisedeysen eğer takılma bile bu konulara .
Lisedeki çoğu aşklar geçici oluyor düşünceler olgunlaşmadığı için .
Üniversiteye hele bir git o zaman başlarsın aşk meşk konularına .

peki yarın öbür gün bu kızın da sevgilisi olunca aşağıda ki meyvelerden mi olacak onu anlayamadım :26:

karamsar bi insan da değilim ama
o çok mutlu aşk böceklerinin kaçı ayrılmayacak çok merak ediyorum...

ileride eski sevgili koleksiyonunla gurur duymayacaksan (ki böyle insanlar çokça mevcut) lisede aşkın meşkin olmamasına bu kadar çok takılma derim!!

bunu sorun etmen yaşının kaç olduguna bağlı canım?
liseye gıdıyorsan bunun ıcın uzulme benımde lise 3 te olmustu ılk sevgılım bı tek sevgılısı olmayan bendım tabı bu benım tercıhımdı aşık olana kadar butun teklıflerı reddettım,
üniversiteye gıdıyorsan bıraz daha hak verırım ınsan özenıyor,bende cok secıcı bı ınsan oldugumdan unıversıtede aradıgım aşkı bulamadım ama iş hayatına atılınca buldum yanı kısmet sanırım zorlama canım
ama bıraz açık gozlu olmakta da fayda var tabı hoşlandıgın kişiyi belırle ve ona ışık yak o mesajı alır zaten oda ıstıyorsa acılır sana
umarım her sey gonlunce olur...

kader gerçekten bu işler bir gün öyle biri çıkar ki karşına tamam dersin artık gözün başkasına kör olur zamanı gelince seninde olur hayırlısını iste her zaman Allah iyilerle karşılaştırsın hep acele etme çünkü hayatının aşkını bulduğun zaman önceden başkalarıyla konuştuğun için çok pişman olursun :)

Canim seni anlayabiliyorum bende senin gibi neden diyorum kendi kendime.ve ben universitedeyim.:18: artk hayatimda biri olsun ilgilensin biri benimle istiyorum. kimse karsima cikmiyor sanirim arkadaslarinda dedgi gibi kismet .dis gorunusumde bir eksikligim yok cok sukur bende senin gibi bakiyorum sevgilisi olan kizlardan daha bakimli hos duruyorum boylu posluyum uyumlu bir insanimda:26: ama kimse cikmiyor karsima.allah hayirlisini nasip etsin insallah ikimiz icinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…