• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye onu seçtiniz?

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
öncelikle bu konu daha önce açıldıysa çok özür diliyorum şimdiden çünkü ne yalan söyliyeyim incelemeden açtım konuyu :17:
şimdiiiiiiiiiii kızlar sorum şudur sizlere ;

NİYE ONU SEÇTİNİZ?

elbette karşınıza çıkan tek erkek o değildi...ama neydi ondaki fark? gerçekten bunu çok merak ediyorum

NİYE ONA EVET DEDİNİZ?..
:38::38::38::38::38:

iyi bir insan dedim..bu zamanda evden 18 yasinda ayrilan bir erkek olarak sigara dahi icmeyen biri dedim...kendi calismis kendi kazanmis herseyini 18 inde ehliyetini kendi almis,,arabasini almis, yani demek istedigim 18 yasinda evden ayrilan bir erkek cocugu neler yapmazdiki ?? temiz biri dedim ve azcikta sevdim begendim ;)) daha sonra cok sevdim ama ...mutluyum kendisi ile...seviyor seviliyorum daha cok :))

beni mutlu edecegini düşünmüştüm ona heycanlanıyordum cokta mutluyduk ama artık beni degil baskasını mtlu ediyo :(( 6 senedr beni sevmişti beraberdk

ciddiyeti,efendiliği,vicdanlı olması,aile kavramına değer vermesi,sadık olması(ki beni hiç yanıltmadı Allah'ıma bin şükür),fiziksel görünüşü,çocuksu bakışları...iyi ki de evlenmişim dediğim adam,bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim..

Dürüst, sorumluluk sahibi, ailenin ne demek olduğunu çok iyi bilen, çalışkan, sevdiğine bağlı ve kültürlü dedim düşünce yapımızın aynı olduğunu farkettim anladım ki o benim aradığım adam huyu huyuma suyu suyuma sempatik yakışıklı daha ne istiyim çok seviyorum ben kocamı çoook :nazar: :16::16::16:
he bide ben sert bakışlı adam severim vurdumu oturtacak gibi görünen, lafını dinletebilen biri olacak ama sevdiğinin yanında kedi gibi uslu uslu oturup tamam hayatım demesini de bilecek :17:

Bana olan samimi duygularından, değer verişinden, beni mutlu edeceğini hissettiğimden ve uzun boylu oluşundan dolayı onu seçtim zamanlada çok sevdim zaten :16:

Back
X